Benİkisi de değil beyaz ten + koyu saç :)
Bence bu sarışınlar daha güzel olayı deil .çünki sarışın olupta çirkin olan kızlarda gördüm ben. boyu kısa yüzü sivilceli .yani demem oki .bakımla alakalı. insan kendisine bakarsa .esmerde olsa. kumralda olsa. sarışında olsa. güzel olur.
Bide nekadar güzel olunsada beyenmeyenler oluyo mutlaka,insanların egolarındanmıdır bilmem,çok güzel bir bayana bile çirkin diyen insanlar gördüm,birazda insanların bakış açısı önemli güzelede güzel demiyo herkez,kimileri beyeniyo kimileri beyenmiyoÇocuktan al haberi derler ya; bana "çirkin sarışın" diyen çocuk gördüm zamanında. Aptal sarışının çirkin versiyonu gibi birşey yanikumralım gerçi ama beyaz tenli ve uçları sarıya dönmüş boyalı saçlarla sarışın gibi duruyordum zaar
Bide nekadar güzel olunsada beyenmeyenler oluyo mutlaka,insanların egolarındanmıdır bilmem,çok güzel bir bayana bile çirkin diyen insanlar gördüm,birazda insanların bakış açısı önemli güzelede güzel demiyo herkez,kimileri beyeniyo kimileri beyenmiyo
Her zaman güzel olmazlarSarışınlar her zaman dikkat çeker ve güzel olurlar
BilmiyorumHer zaman güzel olmazlar
Saci sarı suratına dahi bakılmayacak kaç kadın var dünyada
Dikkat cektiği doğrudur
Kaç sari bayan dikkatimi cekip baktıgım zMan yüzünü görünce şok oldum sen biliyor musun
Nick ini sonradan gördüm:)Bilmiyorum
Olsun canım sıkıntı yokNick ini sonradan gördüm:)
Çok yanlıs kişiye yorum yapmısım sonradan farkettim
Sarışınlarmı ? Esmerlermi ?
Neden sarışınların umrunda değilken esmerler sarışınlara bir miktar qıcık ? )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?