• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarışınlarmı -Esmerlermi?

Dünya genelinde beyaz ten, sarı saç ve renkli gözün en üstün insan görselliği olduğu yönünde bir algı var ya da oluşturulmuş zamanında, öyle de gidiyor işte. İşte bunlar hep Avrupanın oyunu :KK53: bizi kıskanıyorlar dostum :rapci::KK70:

Rahmetli de güzelmiş tamam ama şimdi bana kimse Lady Diana'nın Adriana Lima'dan daha güzel olduğunu, onu da geçtim bir Gülşen Bubikoğlu'ndan, efenim bir Pelin Karahan'dan daha güzel olduğunu söylemesin :KK30:
Biz kumrallar ezildik zaten sarışınlarla esmerler arasında :KK70:
Bir yerde ne nadirse o daha çok dikkat çeker ve değerli de oluyor sanırım.
Ben tamamen kaş, göz, ağız, burun şekline, yüz tipine, uyumuna odaklanırım güzel bulmak için. Yani ten ve saç renginin aslında hiç bir önemi yok söz konusu uyumsa yüzde ve vücutta. Bu arada en beğendiğim tipler de yanık tenli ve koyu yeşil gözlü insanlardır ama aşık olduklarımın hiç biri renkli gözlü değildi, esmer ya da kumral, kahvegözlü ortalama Türk tipiydiler.

Bence bu sarışınlar daha güzel olayı deil .çünki sarışın olupta çirkin olan kızlarda gördüm ben. boyu kısa yüzü sivilceli .yani demem oki .bakımla alakalı. insan kendisine bakarsa .esmerde olsa. kumralda olsa. sarışında olsa. güzel olur.

Çocuktan al haberi derler ya; bana "çirkin sarışın" diyen çocuk gördüm zamanında. Aptal sarışının çirkin versiyonu gibi birşey yani :KK70: kumralım gerçi ama beyaz tenli ve uçları sarıya dönmüş boyalı saçlarla sarışın gibi duruyordum zaar:deli:

Çocuktan al haberi derler ya; bana "çirkin sarışın" diyen çocuk gördüm zamanında. Aptal sarışının çirkin versiyonu gibi birşey yani :KK70: kumralım gerçi ama beyaz tenli ve uçları sarıya dönmüş boyalı saçlarla sarışın gibi duruyordum zaar:deli:
Bide nekadar güzel olunsada beyenmeyenler oluyo mutlaka,insanların egolarındanmıdır bilmem,çok güzel bir bayana bile çirkin diyen insanlar gördüm,birazda insanların bakış açısı önemli güzelede güzel demiyo herkez,kimileri beyeniyo kimileri beyenmiyo:KK69:

Bide nekadar güzel olunsada beyenmeyenler oluyo mutlaka,insanların egolarındanmıdır bilmem,çok güzel bir bayana bile çirkin diyen insanlar gördüm,birazda insanların bakış açısı önemli güzelede güzel demiyo herkez,kimileri beyeniyo kimileri beyenmiyo:KK69:

Doğru bazen kıskançlık yapıp benim bile "hımm o kadar da güzel değil bence" dediğim oluyor birileri için, itiraf ediyorum :KK30::KK70: Ama güzele de çirkin demem yani, döverler adamı :KK67: Ben hemcinslerimden duydum ya doğrudan ya da imalı şekilde "çirkin" olduğumu ve beni kıskanmaları mümkün dahi olmayan kişilerdi, yani demek ki içlerinden öyle geliyor, yapcak birşey yok. Ama şöyle birşey var ki erkeklerde genelde beğenirdi, bu da garip bir çelişki. Bir kız çocuğundan çirkin olduğumu duymak kötü olmuştu ama yaa :KK64:

Sarışınlar her zaman dikkat çeker ve güzel olurlar :KK16:
Her zaman güzel olmazlar
Saci sarı suratına dahi bakılmayacak kaç kadın var dünyada
Dikkat cektiği doğrudur
Kaç sari bayan dikkatimi cekip baktıgım zMan yüzünü görünce şok oldum sen biliyor musun

Bence sarisinlar dha guzel esmeler daha guzel diye bisi soyleyemeyiz. Bana gore fahriye evcen cooook guzel bir kadin sarisin mi degil? Esmer oldugu icin mi seviyorum hayir oda degil.

Bence bakımlı ve alımlı olduktan sonra hepside güzel, bazen kızıl oldum, bazen sarışın oldum, her rengi denedim, şahsi fikrim her renk güzel:kahve:

ben de aşırı beyazım. bi de adana geliniyim çok takılan olur gittiğim de :KK53:

Back