• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarışınlarmı -Esmerlermi?

Dinara_77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
48
12
3
Sarışınlarmı ? Esmerlermi ?
Neden sarışınların umrunda değilken esmerler sarışınlara bir miktar qıcık ? )))

O ne nazi decleti mi sarisinlar üstün irk falan mi
Aklima bisey geldi. Avm de bebgimle geziyordum bebegim kumral bu arada kadinin biri muhabbet kurdu ismini sorsu falan cocuk da ilgi gorunce kahkahalar gulucukler oyle mutlu bir bebek ismini duyunca aaa ayni benim yegenimin ismiyke ama bizimki Sarisinnnnn dedi eee dedim eeesi sarisin iate dedi. Ya bu ne ozenti bir milletiz kucucuk bebekler arası bile bir yaris var. E biz kumraliz hic adimiz gecmiyor
Sarisinlara genelde erkeklerin zaafi vardir o da bizim ulkede yine. Bilincaltina iyi işleniyor. Ben eamer sarisin kiskanmiyorum sadece aimsiyah sacli aiyah ya da yesil gozlu kizlara imrenirim.

O ne nazi decleti mi sarisinlar üstün irk falan mi
Aklima bisey geldi. Avm de bebgimle geziyordum bebegim kumral bu arada kadinin biri muhabbet kurdu ismini sorsu falan cocuk da ilgi gorunce kahkahalar gulucukler oyle mutlu bir bebek ismini duyunca aaa ayni benim yegenimin ismiyke ama bizimki Sarisinnnnn dedi eee dedim eeesi sarisin iate dedi. Ya bu ne ozenti bir milletiz kucucuk bebekler arası bile bir yaris var. E biz kumraliz hic adimiz gecmiyor
Sarisinlara genelde erkeklerin zaafi vardir o da bizim ulkede yine. Bilincaltina iyi işleniyor. Ben eamer sarisin kiskanmiyorum sadece aimsiyah sacli aiyah ya da yesil gozlu kizlara imrenirim.

benim gibi bunun farkında olan biri var yaşasın!Dediğiniz olayı ben de otelde yaşadım ,bi bebek sarışın başka bi bebek onunla hemen hemen aynı yaşlarda olan esmer;allahım sarışın olana bi ilgiii bi ilgiii ama normal sevimli bi bebecik yanii abartmaya gerek yok öbür kızcağızıma kimse dönüp bakmıyor annesi de o kadar özenli güzel giydiriyor ki esmer olanı ben her gördüğümde seviyodum annesi de bebek de mutlu olsun diye;ben bu ülkedeki beyaz ten sarı saç mutlaka güzeldir algısından tiksindim;bari bebeklere çocuklara şu ayrımı yapmayın yaa

Ben karayım ama sarışınlara gıcık değilim.beyaz tenli olsaydım biraz daha keşke ama yapacak bisey yok karayım kapkarayım ohh mis

Ben duruş, zarafet, edalı olmak, diksiyon, hitap şekli, giyim, bakım vs. Hepsinin bir bütün olduğunu düşünüyorm. Benim gelin olduğum şehirde beyaz kadın takıntısı var. Oğluna kız bakan anne, eğer gelin adayı beyaz tenliyse bununla gurur duyuyor. Çok güzel kızmış bembeyaz deniyor. Esmer olanlar ölsün mü arkadaş... güzelse marifeti değil, çirkinse kabahati değil. Bu durumda esmer sarışın değil de tavır duruş önemli (=

Bence bu sarışınlar daha güzel olayı deil .çünki sarışın olupta çirkin olan kızlarda gördüm ben. boyu kısa yüzü sivilceli .yani demem oki .bakımla alakalı. insan kendisine bakarsa .esmerde olsa. kumralda olsa. sarışında olsa. güzel olur.

Esmerlikle Ten rengini karıştırıyorsunuz. Esmer denilince kara suratlı kara saçlı insanlar geliyor aklınıza...

Ama öyle değil iste, esmer insan beyaz tenli koyu renk saçlı olandır ve bence candır...

Soluk suratlı ve sarı saçlı ne kadından ne erkekten hoşlanmıyorum...

Erkeğin de esmeri kadının da esmeri diyorum...

Sarisinlara gicik degilim. Hatta kendim de cok isterdim sarisin olmayi. Ben cok begeniyorum.
Daha sarisin olupta cirkin ilan bir kiz gormedim.

Bence her insan güzeldir vede özeldir.önemli olan insanlık ,dış görünüş değil ,bir insan çok güzel olup, kötü bi insanda olabilir.yada çirkin olup çok merhametlide olabilir.insanlar farklı farklı.Allah karşımıza iyi insanları çıkarsın amin...:KK69:

Back