Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sarışınlarmı -Esmerlermi?
- Konu Sahibi Dinara_77
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- saç#sarışın#esmer#engüzelsarışınlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.008
- 53
beyazzz T Tirilaylaylom
- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
O ne nazi decleti mi sarisinlar üstün irk falan mi
Aklima bisey geldi. Avm de bebgimle geziyordum bebegim kumral bu arada kadinin biri muhabbet kurdu ismini sorsu falan cocuk da ilgi gorunce kahkahalar gulucukler oyle mutlu bir bebek ismini duyunca aaa ayni benim yegenimin ismiyke ama bizimki Sarisinnnnn dedi eee dedim eeesi sarisin iate dedi. Ya bu ne ozenti bir milletiz kucucuk bebekler arası bile bir yaris var. E biz kumraliz hic adimiz gecmiyor
Sarisinlara genelde erkeklerin zaafi vardir o da bizim ulkede yine. Bilincaltina iyi işleniyor. Ben eamer sarisin kiskanmiyorum sadece aimsiyah sacli aiyah ya da yesil gozlu kizlara imrenirim.
Aklima bisey geldi. Avm de bebgimle geziyordum bebegim kumral bu arada kadinin biri muhabbet kurdu ismini sorsu falan cocuk da ilgi gorunce kahkahalar gulucukler oyle mutlu bir bebek ismini duyunca aaa ayni benim yegenimin ismiyke ama bizimki Sarisinnnnn dedi eee dedim eeesi sarisin iate dedi. Ya bu ne ozenti bir milletiz kucucuk bebekler arası bile bir yaris var. E biz kumraliz hic adimiz gecmiyor
Sarisinlara genelde erkeklerin zaafi vardir o da bizim ulkede yine. Bilincaltina iyi işleniyor. Ben eamer sarisin kiskanmiyorum sadece aimsiyah sacli aiyah ya da yesil gozlu kizlara imrenirim.
- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.959
- 108
- 43
- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.391
- 133
- 38
O ne nazi decleti mi sarisinlar üstün irk falan mi
benim gibi bunun farkında olan biri var yaşasın!Dediğiniz olayı ben de otelde yaşadım ,bi bebek sarışın başka bi bebek onunla hemen hemen aynı yaşlarda olan esmer;allahım sarışın olana bi ilgiii bi ilgiii ama normal sevimli bi bebecik yanii abartmaya gerek yok öbür kızcağızıma kimse dönüp bakmıyor annesi de o kadar özenli güzel giydiriyor ki esmer olanı ben her gördüğümde seviyodum annesi de bebek de mutlu olsun diye;ben bu ülkedeki beyaz ten sarı saç mutlaka güzeldir algısından tiksindim;bari bebeklere çocuklara şu ayrımı yapmayın yaa
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 33
- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Sarışınlarmı ? Esmerlermi ?
Neden sarışınların umrunda değilken esmerler sarışınlara bir miktar qıcık ? )))
insan olabilmeyi becermişiz gibi bir de böyle kalıplara sokuyoruz birbirimizi ne acı...
- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
Ben duruş, zarafet, edalı olmak, diksiyon, hitap şekli, giyim, bakım vs. Hepsinin bir bütün olduğunu düşünüyorm. Benim gelin olduğum şehirde beyaz kadın takıntısı var. Oğluna kız bakan anne, eğer gelin adayı beyaz tenliyse bununla gurur duyuyor. Çok güzel kızmış bembeyaz deniyor. Esmer olanlar ölsün mü arkadaş... güzelse marifeti değil, çirkinse kabahati değil. Bu durumda esmer sarışın değil de tavır duruş önemli (=
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Esmerlikle Ten rengini karıştırıyorsunuz. Esmer denilince kara suratlı kara saçlı insanlar geliyor aklınıza...
Ama öyle değil iste, esmer insan beyaz tenli koyu renk saçlı olandır ve bence candır...
Soluk suratlı ve sarı saçlı ne kadından ne erkekten hoşlanmıyorum...
Erkeğin de esmeri kadının da esmeri diyorum...
Ama öyle değil iste, esmer insan beyaz tenli koyu renk saçlı olandır ve bence candır...
Soluk suratlı ve sarı saçlı ne kadından ne erkekten hoşlanmıyorum...
Erkeğin de esmeri kadının da esmeri diyorum...
- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
Esmer sarisina, kilolu zayifa gicik olabiliyor malesef.[/QUOTE]Sarışınlarmı ? Esmerlermi ?
Neden sarışınların umrunda değilken esmerler sarışınlara bir miktar qıcık ? )))
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42