sarisin olmam evliligimi bitirecekmis...

melekmis

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
309
120
323
Ankara
Kizlar iyi aksamlar
Bunun kadar sacma bi konu actigim icin ozur dilerim...
Konu artik asamayacagim boyutlara geldi ve cikmazda oldugumdan sizlerle paylasmak istedim.
Tam 4 saattir sari sac yuzunden esimle ciddi ciddi tartisiyoruz ve az onceki sozu
Eger yarin o sac siyah olmazsa aksam eve gelmem oldu.
Evliligimin ilk baslarinda 80 kiloydum ve karameldi sac rengim ve esim hic umursamadi beni takmiyordu bile
Bende kiskancliktan geberiyodum ise giderken dus almasina parfum sikmasina bile deli oluyodum.
Suandaki durum ise hastaligimdan dolayi ciddi kilo kaybim oldu suan 55 kiloyum ve sarisinim diye kocam inanilmaz baski uyguluyor. Her gecenin baktigini benim hakkimda hep kotu dusuncelere kapildiklarini soyluyor. Onceki ben en ufak seyleri problem yapan inanimaz kiskanc hatta ruh hastasi durumundaydim oyleydim kabul ediyorum.
Suan oyle degilim zamanla kendimi telkin ettim kiskanilcak bisi yok vs vs yendim bu durumu.
Suan is cigirindan cikti resmen inanilmaz bisi oldu esime ve alttan aldikca tepeme cikti resmen.
Onceki melekmis daha sadeymis bilmemneymis suanki ise kokos bisi olmus. Yaptigim tek sey sacim sari ve fondoten ve rumel kullaniyorum.
Benim bu durumu tatli bi dille cozmem gerekti her zaman ki gibi ama bu sefer cok ters tepti asla yanasmiyo inada bindirdi konuyu. Bana eger hayalimdeki kadina donustun demeseydi sacimi geri karamel yada findik kabugu dusunuyordum onu dedikten sonra kendimi sarisin olarak kabul ettim. Kizlar lutfen yardim edin icerde boga gibi yatiyo ve tek kelime edilmiyo ne yapmam gerek delirmek uzereyim iki aileyide bi araya getirip sacimin rengi icin konusacakmis sacmaliga bakin. Ne yapmam gerek artik sikildim bu durumdan kabullendirtmem gerek aari saci...

mrh çok açık sarıysa dediğini yapmalısın ama okadar değilse güzelce konuş anlamıyosada aileler bi araya gelse ne olacak yani,yanlış bişey yapmamışsın ki

demekki çok güzel bir kadın olmuşsun kocanda seni kıskanıyo eşin biraz içi rahat etsin karısı vasat olsun diyen tiplerdenmiş şimdi böle olunca işine gelmedi saçını koyulaştır derim evliliğini seviyosan siyahta yapıp abartma güzelliğindende vazgeçme

Şimdi normalde kişisel kısıtlamalara çok karşıyım ama sarı saç deyince bi'düşündüm.
Çünkü malesef yapay sarışın önyargısı var bende de.
Bazıları nasıl güzel, yumuşak bi'sarı.
Bazılarıysa metrelerce öteden ben burdayım diye bağıran, dikkat çeken çiğ sarı.
Ki sarı saçta makyajı orantılı, doğal yapmazsan cidden sırıtıyor.

Şimdi bu denli sert tepki verince acaba öyle mi dedim:26:

niye illa kabul ettirmen gerekki,eşin rahatsızsa bu kadar, sen de başka renk yap.ben böyle inatlaşmalara karşıyım.eşlerin biraz birbirine uyum sağlsması lazım.eşim saç rengimi değiştirmemi isterse değiştiririm.ama ben de ondan birşey istersem yapmasını beklerim tabi.

Onun problemi kendisiyle ilgili kilo aldi bu ara 2 gub spor yapti neden kilo veremiyorum diyo aksamlari yemek yapma dedi ok dedim kendi perhizime uygun yemekler hazirladim sonra yine ayji sey kilo aliyomus ben alamiyomusum arkadas ben senin gibi saglikli bi birey degilim bobrek yetmeLigi olan bi bireyim yediklerim yaramiyosa kilo aldirmiyosa ben napiyim.

Sacim cok sari degil 4 5 ton koyu platin felan degil yani. Siyahtan nefret ederim hem bana eger hayalimdeki kadin oldun demeseydi ertesi gun boyatacaktim zaten ama kabullendim ve degistirmek istemiyorum. Huyun mukemmel dis gorunusunde oyle olsun diyo oncedende huyuma laf ederdi. Ikizler burcu ve tuhaf inanin ben kendini begenmis bi insan asla degilim kendimle ilgilenmem manikur yaparim evde kendime kendi cabamla arada fon cektiririm.
Sacimi toplamam gerekmis offf allahim sen bana akil sagligi ver. Aslinda 1 haftadir kendi icimde cozemedigim baska konu icin yarin konu acmayi dusunurken basit konuya saplanip kaldim.
23 yasindayim bu arada ve beni goren teyzelere yasimi soyleyince garipsiyolar 17 18 gibi duruyorum.

Şimdi normalde kişisel kısıtlamalara çok karşıyım ama sarı saç deyince bi'düşündüm.
Çünkü malesef yapay sarışın önyargısı var bende de.
Bazıları nasıl güzel, yumuşak bi'sarı.
Bazılarıysa metrelerce öteden ben burdayım diye bağıran, dikkat çeken çiğ sarı.
Ki sarı saçta makyajı orantılı, doğal yapmazsan cidden sırıtıyor.

Şimdi bu denli sert tepki verince acaba öyle mi dedim:26:

Makyaj cok sik yapmamki zaten haftada 1 o da disari cikarsak eger diger turlu surekli krem surerim stresten sivilcelerim var zaten.Takacak yer ariyo resmen bana ondaneminim dogal duruyo sacim beyaz tenliyim zaten. Cirt bi sari degil yarin pcden koyacam sacimin sarisini ve inanin nasil abarttigini anlayacaksiniz. Hayatimda sadece kendime ait sacim var bunada karismasini istemiyorum. Kilik kiyafetim inanilmaz mutasip zaten aileden gelen bi mutasiplik var annem kiz kardesim kapali aykiri olsam onlar asla istemezler . En bastaa

Bence iki aile bir araya gelsin, gayet de güzel olur. Ne kadar saçmaladığını fark ettirirler belki ona.
Senin hayalindeki kadın olduğum için boyatmak istemiyorum desen mesela?
Şimdi ben de sarışınım, bana da her bakan aklından pis şeyler mi geçiriyor yani? :1:

Makyaj cok sik yapmamki zaten haftada 1 o da disari cikarsak eger diger turlu surekli krem surerim stresten sivilcelerim var zaten.Takacak yer ariyo resmen bana ondaneminim dogal duruyo sacim beyaz tenliyim zaten. Cirt bi sari degil yarin pcden koyacam sacimin sarisini ve inanin nasil abarttigini anlayacaksiniz. Hayatimda sadece kendime ait sacim var bunada karismasini istemiyorum. Kilik kiyafetim inanilmaz mutasip zaten aileden gelen bi mutasiplik var annem kiz kardesim kapali aykiri olsam onlar asla istemezler . En bastaa

Diğer yorumundan sonra anladım ben seni.
Yaşıtmışız. Eşin kaç yaşında.
Şimdi kullanacağım kelime için özür dilerim ama en uygun buydu sanırım aşağılık kompleksine giriyor.
Yani şöyle; sana bakıyor kilon, fiziğin, saçın, başın çok güzel yanından geçenler dönüp bakıyor sonra kendisiyle kıyaslıyor kilo alıyorum sen niye almıyosun diye.

İçi gidiyo kısacası:1: Saç bahane yani.

Diğer yorumundan sonra anladım ben seni.
Yaşıtmışız. Eşin kaç yaşında.
Şimdi kullanacağım kelime için özür dilerim ama en uygun buydu sanırım aşağılık kompleksine giriyor.
Yani şöyle; sana bakıyor kilon, fiziğin, saçın, başın çok güzel yanından geçenler dönüp bakıyor sonra kendisiyle kıyaslıyor kilo alıyorum sen niye almıyosun diye.

İçi gidiyo kısacası:1: Saç bahane yani.

Bulundugum tek ortam ev ve is ayda 1 yada cok para kazanirsam iki haftada 1 dururum
Sabah 6 da ilacimi alir 7 ye kadar beklemek zorundayim 7 sonra isime hazirlaniyorum ki kiyafet t shirt ve kot pant kendi isim cunku aksam dukkanimi kapatip evime gelirim yemek temizlik vs dukkanima gelen kari koca ve esim goruyo yeni evli ciftler felan etrafimda da kimse yok hani insan icinde degilim zaten bu beni bunalttigi icin disari cikalim bu hafta derim. Ayni dedigin gibi geciriyorum icimdeen galiba kompleks. Amaben bu durumu asarim insallah.
Aileleri getirirse bu deli rezil olurum ki boyle bi konuda nasil olur bi araya getirebilir aklimalmiyo ev icinde cozulecek mesele uzttikca uzadi ne sacmis diyesim geliyo

ciddi ciddi kompleks yapmış eşiniz. bu erkekler çocuk ya gerçekten çocuk.
aman güzellikte, kazançta, sohbette kimse onları geçmesinde ne olursa olsun.
ben olsam koyulaştırırdım birazcık kıskanıyor belkide

Hayalimdeki kadin oldun deyip, sonrada bakanlar hakkinda kotu dusunuyor ne demekmis bir sor bakalim.
Onun hayalinda kotu kadinlar varsa senle niye evlenmis..
Ne kadardir sari sac kullaniyosun bilemem ama bence boyle bir sebep icin aileleri toplayip ev lerinde bir sac meselesini bile halledemiyorlar dedirtmezdim ben ozellikle esimin ailesi belki benim esimin ailesiyle olan sorunlardan dolayida boyle dusunuyor olabilirim..

Cok inada binerse is degistir sac rengini ama zamani elbet gelicektir senin bu ozverini odetmenin..

Hayalimdeki kadin oldun deyip, sonrada bakanlar hakkinda kotu dusunuyor ne demekmis bir sor bakalim.
Onun hayalinda kotu kadinlar varsa senle niye evlenmis..
Ne kadardir sari sac kullaniyosun bilemem ama bence boyle bir sebep icin aileleri toplayip ev lerinde bir sac meselesini bile halledemiyorlar dedirtmezdim ben ozellikle esimin ailesi belki benim esimin ailesiyle olan sorunlardan dolayida boyle dusunuyor olabilirim..

Cok inada binerse is degistir sac rengini ama zamani elbet gelicektir senin bu ozverini odetmenin..

1 sene olacak hemen hemen.
Evet iste bunun cevabini veremiyor kaliyor. Erkeklerin ne dusundugu bilirmis benim zeki kocam. Suan inatta ama kafasini dagitmak icin biraz daha zaman gecmesi gerek boga gibi burnundan soluyo daha onu dusunuyo ama son 1 saati felan kaldi sonra baska seye odaklanacak yada odaklandircam.
Aileme onceden bi kac olumsuzlugumu yansittim ve yeterince uzdum onlari suan zaten sagligimdan dolayi cok uzgunler bu konularla onlari yoramam . Az kaldi hersey icin. Ayrica ben bu evliligi oturtmak icin cok seyden fedakarlik ettim. Sac meselesi evliligimi asla bitiremez yerine o kadar cok tas oturttumki yorgunum zaten bu yuzden bunun gibi basit bi konu beni yoramaz. Ona gore sekil almadan kabullendirtcem sonuc bu.

Hayalimdeki kadın diyor ve kıskançlıktan saç rengini değiştirmeni mi istiyor?:53:
Ne kadar ilginç.. Şimdi diyecektim ki önemli olan eşinin seni beğenmesi değil mi
boya. Ama aslında eşin seni sarışın beğeniyor ne desem bilemedim.. Kafam karıştı. :S

Hayalimdeki kadın diyor ve kıskançlıktan saç rengini değiştirmeni mi istiyor?:53:
Ne kadar ilginç.. Şimdi diyecektim ki önemli olan eşinin seni beğenmesi değil mi
boya. Ama aslında eşin seni sarışın beğeniyor ne desem bilemedim.. Kafam karıştı. :S

Aynen oyke sarisin begeniyo ondan eminim cunku ilk basta sahiplenme yoktu suanda isler tam tersi oldu. Bende karmakarisigim. :)

benimde esim tam tersine sari saca bayılır...o istedgi icin sarı yaptrdm.ama koyu istese onuda yaptırırm.cunku ikiside yakısıydr.ama babam mesela annem sarısndr,nefret ederdı sarısn sactan...siyah yap derdi.ama hic siyah sacla gormedim annemi..kıskanclıkda olabilir.ama mesela sarı yerine kahwe yap,bi zaman snra kahweler akıcak ve balyaj gbi olucaktr.nacizane fikrim.

saçlarınızı biraz daha koyu yapsanız, hem siz hemde eşiniz mutlu olur .

benim eşimde aşırı kıskanır ama kıyafetime ve sacıma yada makyajıma karışmamaya çalışır ortamına göre bu kıskanclık değil altıdan başka konular cıkar gibi geliyo bana eşiniz sizi kendisiyle kıyaslıyor gibi geldi bana kendi bakımsız siz bakımlısınız sevgi kıskanclığı ile alakası yok bence çünkü seviyosa ve sevdiği içinse kıyamaz size

Back
X