• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı şampuanı kullandım ve saçlarım Gürleşti Diyen varsa Buyursun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defa duydum sayfaları okuyamadım kızımdan saçta ne gibi etki gösteriyor acaba kızlar

Tatliiim bende sarimsakli sampuan kullaniyorum eveeet gurlesti:) sasirdim ama daha 1 ay oluyor kullanali ondan once de karanfil suyu kullaniyordum hala kullaniyorum 5 aydir onunda bayagi etkisi oldu saclarim cikti birsuru birsuru:) 2 sini de yapin derim. Sarimsak canli yapiyor saci:) :23:

kizlar sacimda boya olmasina ragmen önlerde boya yok ve sarimsakli sampuani kullandiigmdan beridir okadar harika olduki anlatamam.rengi cok canli oldu :_D

kizlar sacimda boya olmasina ragmen önlerde boya yok ve sarimsakli sampuani kullandiigmdan beridir okadar harika olduki anlatamam.rengi cok canli oldu :_D

kalin oldumu ??suan icin farkedemiyorum önlerimde cok oldugu icin önlerde pek bisi yok aslinda birde hala dökülüyor ve kasinti cok fazla.ama rengi güzel canli :D devamm aynen

Evet sacımın ön tarafı kapanmaa basladı ve rengıde harıka oldu saclarımın asaglarnda boya var bı önlerde yok o önlerın rengı okadar dogal oldukı anlatmmm :52:

evet arkadaşlar saç gürleşmesi ve uzmada ,gerçekten kesin sonuç almış arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa seviniriz....
sarımsaklı şaampuan konusunda dolu başlık var ama burası kesin sonuç alanların paylaşım yeri olsun...
ben 4 yıkamamı gerçekleştirdim kesin sonuç alırsam mutlaka bildircem..
yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Arkadaşlar kaç senedir burda tarif okumaktan bıktım herkes başka bi tarif veriyor..lütfen saçları ince telli ve az olup bizzat deneyip sonuç alan saçlarım gürleşti fön çektiğimde kedi tüyü gibi kalmayan diyen varmı bana bi tarif versin bıkmadan usanmadan uygulayacam..Sıkıldım artık ya bana yapan biri özellikle faydasını gören biri yazsın çok önemli yakında düğünüm olacak acil lazımm:gitme::ecrin_mafoldumben

Ben daha yeni okudum yazınızı , baya vakit geçmiş aradan ama yine de cevaplamak istedim. Kendim henüz düzenli bir şekilde hiç bir uygulama yapmadım ama tanık olduğum 3 şey söyleyeceğim.

1-)Halamın saçları normal gürlükteydi fakat sıkıntılı geçen uzun bir süreden sonra neredeyse hiç saçı kalmamıştı. Doktora gitti ve doktor sarımsağı başka hiç bir şeyle karıştırmadan direkt olarak ve saç derisine hafifçe bastırıp, dairesel şekilde sürterek uygulamasını söyledi. Haftada 1-2 kez. Uzak olduğumuz için ancak ertesi yaz görebildim halamı ve şunu söyleyebilirimki bütün bu saç dökülmelerini yaşamadan önceki yani doğal olarak sahip olduğu saçtan çok ama çok daha gür saçları kalmıştı. Halam hala daha ailede saçları en güzel kişi olarak bilinir. Ayda 1-2 kez uygulamaya devam ettiğini söyledi.

2-)Lisedeyken kaşları kendinden çok ince- diyebilirimki tek sıra- ve de buna rağmen biçimsiz -yuvarlak gibi- olan bir arkadaşım vardı.Gür kaşlara sahip olup istediği şekli verebilmek istiyordu.Kaşlarına bastırarak sarımsak sürmesi gerektiğini duymuş.Her gün geldiğinde akşamları bu uygulamayı yaptığını söylüyordu, sanırım hafif sert bir şekilde sürüyordu sarımsağı kaş bölgesi hafif kızarık oluyordu. Bu böyle 15-20 gün kadar devam etti. Çıkan kaşların uzama süresi de dahil bu sürenin sonunda inanılmaz kalın ve gür kaşları oldu , istediği şekli verdi .

3-)Yine aynı sınıfta okulun en bakımlısı ve güzellik düşkünü olan bir arkadaşımız vardı. Diğer arkadaşımızın bu uygulamasından sonuç aldığını görünce asla nasıl cesaret ettiğini
çözemediğim bir şey yapacağını söyledi, hala hatırladıkça inanamıyorum. Aslında kendisinin az denecek kadar değildi kirpikleri ama dedim ya çok güzellik düşkünüydü diye .. Yanacağını inanılmaz acı çekeceğini bile bile kirpik hattına sarımsak sürdü.Sadece bu kadar da değil .. Olan kirpiklerini de ucundan çok az-çok çok az- kesip onlara da sarımsak sürdü.2 hafta kadar her gün hem diplere hem de bu var olan kirpik uçlarına sarımsak sürdü. Gözünün yanıp yanmadığını sormamıza gerek kalmıyordu çünkü gözleri kırmızı ve hafif şiş geliyordu okula :D Sonuç:? İnanılmaz gür ve neredeyse kaşlarına değen uzunlukta kirpikleri oldu..

Söylediğim gibi bunların hiç birisini denemedim kimseyede direkt olarak tavsiye edemem bunu yap diye fakat bunlar kendi gözlerimle gördüğüm tanıklık ettiğim 3 olay.

Ben kullanmadım ama oda arkadaşım kullandı. Saçları çok azdı.. Benim saçımın tek tarafı kadardı toplam saçı, düzleştiremezdi bile.. Sonradan sarımsak ve yılan yağını karıştırıp kullandı. Haftada 1 kez yarım saat bekletti saçında.. Şimdi saçları çok güzel oldu, hem canlandı hem gürleşti.. Saçı seyrek olanlar mutlaka denemeliler.. :))

Ben daha yeni okudum yazınızı , baya vakit geçmiş aradan ama yine de cevaplamak istedim. Kendim henüz düzenli bir şekilde hiç bir uygulama yapmadım ama tanık olduğum 3 şey söyleyeceğim.

1-)Halamın saçları normal gürlükteydi fakat sıkıntılı geçen uzun bir süreden sonra neredeyse hiç saçı kalmamıştı. Doktora gitti ve doktor sarımsağı başka hiç bir şeyle karıştırmadan direkt olarak ve saç derisine hafifçe bastırıp, dairesel şekilde sürterek uygulamasını söyledi. Haftada 1-2 kez. Uzak olduğumuz için ancak ertesi yaz görebildim halamı ve şunu söyleyebilirimki bütün bu saç dökülmelerini yaşamadan önceki yani doğal olarak sahip olduğu saçtan çok ama çok daha gür saçları kalmıştı. Halam hala daha ailede saçları en güzel kişi olarak bilinir. Ayda 1-2 kez uygulamaya devam ettiğini söyledi.

feraffeza'nın dediğini ben bundan 10 yıl önce lise arkadaşımdan duymuştum.sülalece gittiği kuaförün saçı seyrek olan ya da bi şekilde saçı dökülmüş insanların saçlarına sarımsağı ikiye bölüp HAFİF bastırarak dairesel şekilde boş olan bölgeleri ovaladığını söylüyordu.kadına birkaç hafta sonra denk geldiğinde inanamadım boşluklardan böyle siyah siyah tüyler çıkmış demişti.yıllar önce de meşhurdu ama önemsememiştim :)
ben de 1 haftadır 5-6diş sarımsağı rendeliyip şampuana koydum.(a-101deki a plus şampuanı ;bunu ilk aldığımda çok memnun kalmıştım)kokusunu alsın diye de kayısı yağı ekledim.ama bidahakine esanslara nnakıp(menekşe ,yasemen vs . hangisi saça zarar vermiyosa onu koycam) kokuyu bastırıyo ve kuruduktan sonra saçında nerdeyse hissedilmicek bi koku bırakıyo.duş alıp ,erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğimde saçlaırm çok terlemişti:18: sen ne güzel kokuyosun deyip öpünce saçımdan :53: dalga geçiyo sandım.saçımda sarımsak var deyince inanamadı :54:saçımı ilk yıkadığımda elmalı sirke ile masaj yaptım .bi daha yapmadım.sadece sarımsaklıyla devam ediyorum.saçlarım CANLANDI ,YUMUŞADI,PARLADI,uzadı mı derseniz saç diplerimdeki boyanın daha belirgenleştiğini gördüm.ama bu normal uzama da olablir.kesin sonuç 1 ay sonra söylerim.foto çekicem diyorum hep unutuyorum .

Son düzenleme:
Back