• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı şampuanı kullandım ve saçlarım Gürleşti Diyen varsa Buyursun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim mrv umarm faydalı olur hihoyyyt artık şu saçlarımız saglıklı olsun da yeni nesilin de saçları dökülmesin kırılmasın zayıf olmasın yahu :teselli:

saçların gayet güzel zaten cnmmm....zemuszemus:nazar:

saol tatlımmm ,seninde çok güzel saçların.

sarımsaklı şampuana gelince arkadaşlar dün yıkadım ve inanılmaz kaşıntı yapıyor bende 15 gündür kullanıyorum nerdeyse hala ilk zaman ki kaşıntı duruyor.etki etmesindendir inşallah ne diim..:jeyyar:

rica ederim mrv umarm faydalı olur hihoyyyt artık şu saçlarımız saglıklı olsun da yeni nesilin de saçları dökülmesin kırılmasın zayıf olmasın yahu :teselli:

bunların olmaması için yeni neslin düzenli ve herşey den yemesi lazım canım bilinçsiz diyetler ve boyalar röfleler permalar yapılır şok diyetlere girişilirse yeni nesil kel bile kalabilir ,allah korusun,önlemimizi alalım güzel beslenelim saçlarımızı illa boyatıcaksak 6 ayda bir olabilir ama röflelerden uzak duralım ve gerekli bakımları yapalım..
insan yaşaya yaşaya tecrübe ediniyor bende bunları fazlasıyla tecrübe edindim...
:içelim:

eee bu kadarcık mı kızlar ya başka yapanlar yok mu faydasını görmüşşş

kızlar ben her akşam bi diş sarımsak yutuyorum ve şampuanıma 7-8 diş sarımsak rendeleyip koydum..saç dökülmem tamamen durdu.ama sonra şampuan bitince yenisini yapmaya üşendiğim için ara verdim biraz..tekrar dökülme başladı..ama tabi bu ara verdiğim süre içinde 3 kere saçımı boyadım.dökülmede onunda etkisi vardır..
bu arada eşimde hergece bi diş sarımsak yutar..onun saçı maalesef kel.yani tepe kısmı kel ama sanki ordaki küçük saçlarda bir artış ve kararma var gibi..

sarımsak çok faydalı ya özellikle şampuana karıştırıldığında ve yutulduğunda ama yuatmıyorum ben midemi yakıyor

elacım beni biliyosun zaten ama saçları seyrek olan arkdaşlara yardımcı olma adına birde burdan söylemek istiyorum arkdaşlar ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum saçlarımın yanları bildiiğiniz kel gibiiydi şimdi artık saçla doldu ön taraftan bakıldığında M şeklindeki görüntü artık yok saç diplerimi kontrol ediyorum diken diken yeni saçlar çıkmış seyrek saç sorunu olanlara şiddetle tavsiye ediyorum ve ayrıca saçların uzmasına yardımcı oluyor opuyorumnanaktan

ayrıca neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve inanımaz saçlarım dökülüyordu yıkanırken ayrı saçlarımı tararken ayrı tutam tutam dökülürdü şimdi neredeyse hiç dökülmüyor diyebilecek kadar az..

ayrıca neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve inanımaz saçlarım dökülüyordu yıkanırken ayrı saçlarımı tararken ayrı tutam tutam dökülürdü şimdi neredeyse hiç dökülmüyor diyebilecek kadar az..

paylaşm için teşekkür ederim tatlımmm
sinemakiyi yaptığın gün sarımsaklı şampuanla mı normal şamp.la mı yıkıyorsun saçlarını?

sarımsaklı şampuanı bilmiyorumda bu sitede okumuştum daha sonra netten araştırdım, bu dabur amlanın içinde kimyasal varmış kızlar.
kullancaklar bilsin bunu.mumun ham maddesi olan 'parafin' var.
ben de kullandım bu yağı ordan biliyorum..

sarımsaklı şampuanı bilmiyorumda bu sitede okumuştum daha sonra netten araştırdım, bu dabur amlanın içinde kimyasal varmış kızlar.

memnun kalmadın galiba canım

paylaşm için teşekkür ederim tatlımmm
sinemakiyi yaptığın gün sarımsaklı şampuanla mı normal şamp.la mı yıkıyorsun saçlarını?

şekerim ben her daim sarımsaklı şampuan kullanıyorum.ben 3 kere yıkarım genelde 3. normal şampuanla yıkamaya başladım özellikle biyere çıkıcaksam kötü kokmamak için

canım neyden bahsettiğini tam olarak anlayamadım dabur amla ne...

sarımsaklı şampuanın tarifi ne acaba benimde dökülme sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

sarımsaklı şampuanın tarifi ne acaba benimde dökülme sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

200ml şampuana 4 diş sarımsak rendele onunla yıka...tarif bu canım
yalnız kıslar ben bugün sarımsaklı şamp.ile yıkadım saçlarımın kabarması gitti ya sizde de böyle oluyor mu?ben kabarık saç seviyorum..saçım fönlü gibi oldu....

hayr canm memnun kalmadım. saç diplerimde yara gbi sivilce gibi şeyler çıktı. muhtemelen havasız kaldı.
dabur amla aktarlarda satılan bi saç bakım yağı..

hayr canm memnun kalmadım. saç diplerimde yara gbi sivilce gibi şeyler çıktı. muhtemelen havasız kaldı.
dabur amla aktarlarda satılan bi saç bakım yağı..

ay inanmıyorum benimde saç diplerimde yara gibi şeyler çıktı sarımsaklı şampuandan mı acaba ya şüphelenmeye başladım şimdi kuru saçlara iii gelmiyor da olabilir sizin de kuru mu dopiez bu arada biotini bulabildiniz mi ben ara verdim bütün ilaçlara içmeyi düşünmüyorum 3 ay daha...doğal bakım yapıyorum ama sarımsaklı şampuan biraz korkuttu beni..

canm benim yağdan dolayı çıktı o yaralar..zaten saçım yağlı
ben bulamadm biotini, döndm bakımlara :)

ay içim rahatladı şimdi bende yağlarla bakım yapıyorum ama bir süre daha yapıcam sarımsaklı şampuanı da içim rahat devam edebilirim ...yağlar ii mi gelmedi yoksa kabuk mu yeniletiyor acaba bilmiyorum..

ay inanmıyorum benimde saç diplerimde yara gibi şeyler çıktı sarımsaklı şampuandan mı acaba ya şüphelenmeye başladım şimdi kuru saçlara iii gelmiyor da olabilir sizin de kuru mu dopiez bu arada biotini bulabildiniz mi ben ara verdim bütün ilaçlara içmeyi düşünmüyorum 3 ay daha...doğal bakım yapıyorum ama sarımsaklı şampuan biraz korkuttu beni..

benimde saçlarım çok kuru elacım biliyosun kuru saçlar parlak durmaz ama ben sarımsaklı şampuana başladıktan sonra daha parlak gözüktüler saçlarım ama şuda bir gerçek sinamekili tarifide uygulayınca kuruluk falan kalmadı saçlarım çok güzel parlıyorlar yani sarımsaklı şampuan belki kişiden kişiye etkisi deişiyorda olabilir benim özellikle DÖKÜLME diye bir olay kalmadı ayrıca yeni saçlarım farkedilecek derecede cıkmaya başladı öyle yara filan asla olmadı opuyorumnanaktan

Back