Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçların gayet güzel zaten cnmmm....zemuszemus
rica ederim mrv umarm faydalı olur hihoyyyt artık şu saçlarımız saglıklı olsun da yeni nesilin de saçları dökülmesin kırılmasın zayıf olmasın yahu :teselli:
kızlar ben her akşam bi diş sarımsak yutuyorum ve şampuanıma 7-8 diş sarımsak rendeleyip koydum..saç dökülmem tamamen durdu.ama sonra şampuan bitince yenisini yapmaya üşendiğim için ara verdim biraz..tekrar dökülme başladı..ama tabi bu ara verdiğim süre içinde 3 kere saçımı boyadım.dökülmede onunda etkisi vardır..
bu arada eşimde hergece bi diş sarımsak yutar..onun saçı maalesef kel.yani tepe kısmı kel ama sanki ordaki küçük saçlarda bir artış ve kararma var gibi..
ayrıca neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve inanımaz saçlarım dökülüyordu yıkanırken ayrı saçlarımı tararken ayrı tutam tutam dökülürdü şimdi neredeyse hiç dökülmüyor diyebilecek kadar az..
sarımsaklı şampuanı bilmiyorumda bu sitede okumuştum daha sonra netten araştırdım, bu dabur amlanın içinde kimyasal varmış kızlar.
kullancaklar bilsin bunu.mumun ham maddesi olan 'parafin' var.
ben de kullandım bu yağı ordan biliyorum..
paylaşm için teşekkür ederim tatlımmm
sinemakiyi yaptığın gün sarımsaklı şampuanla mı normal şamp.la mı yıkıyorsun saçlarını?
sarımsaklı şampuanı bilmiyorumda bu sitede okumuştum daha sonra netten araştırdım, bu dabur amlanın içinde kimyasal varmış kızlar.
kullancaklar bilsin bunu.mumun ham maddesi olan 'parafin' var.
ben de kullandım bu yağı ordan biliyorum..
sarımsaklı şampuanın tarifi ne acaba benimde dökülme sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
hayr canm memnun kalmadım. saç diplerimde yara gbi sivilce gibi şeyler çıktı. muhtemelen havasız kaldı.
dabur amla aktarlarda satılan bi saç bakım yağı..
ay inanmıyorum benimde saç diplerimde yara gibi şeyler çıktı sarımsaklı şampuandan mı acaba ya şüphelenmeye başladım şimdi kuru saçlara iii gelmiyor da olabilir sizin de kuru mu dopiez bu arada biotini bulabildiniz mi ben ara verdim bütün ilaçlara içmeyi düşünmüyorum 3 ay daha...doğal bakım yapıyorum ama sarımsaklı şampuan biraz korkuttu beni..