Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı şampuanı kullandım ve saçlarım Gürleşti Diyen varsa Buyursun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben bir hafta düzenli kullandım 1cm falan uzadı sonra dayanamadım kokusuna bıraktım, tekrar başlar mıyım bilmiyorum ama gürleşme olmadı ancak dökülmeye fayda etti gibiydi.

Ya kzlar benim saçım hiç dökülmüyo bide günde 100 tane dökülmesi normalmiş..tamam belki farkında olmadan dökülüodur tabide yani hiç dökülmüyo gibi geliyo.. buda zararlımı acaba

bu bahsedilen koku sanırım herkeste farklı reaksiyon vermiş,misal ben yıkarken sadece şampuan ın kokusu geliyor ama saçım kokmuyor kurumaya başladığında,eğer yaptığında kokarsa ya elma sirkeli suyla durula yada normal şampuanla da yıka bir kere.ben de havalar çok sıcak çok kokar falan sandım ama hiç kokmadı ki normal şampuan yada elma sirkeli su kullanmadım da,ayrıca içine bir tatlı kaşığı süzme bal da koyarsan saçlarını onarmaya yardımcı olur.

gelelim diğer soruyo.ben 2 günde bir yıkıyorum sarımsaklı şampuan la ,bir zararı yok.yararı da henüz net birşey söyleyemem 4. kez yıkadım.ama saçlarım çook sağlıklı görünüyor.zaten gür şimdi daha fena gür ve parlak oldu.

haftada bir sinamekili kürü yapıyorum,papatya suyu kullanıyorum,aklıma estikçe de zeytinyağ ve yummurta.

benim saçlarımda da aşırı dökülme vardı şampuanımn içne sarımsk koydum ve haftada 2 kez yıkıyorum saçlarımla sürekli uğraştığm için çok yıpranmıştı bu 4. kullanışım oldu ve gözle görülen bir fark var şuan saçlarım parladı resmen.. kullanmaya devam etmeye kararlıyım. tavsiye ederim

ben de fiyto sarımsaklı şampuan aldım..içeriğinde kimyasal yok diolar ama tabe bilemem ne kadar doğru...daha 1 kere kullandım o da yyılan yağı+zeytinyağı sürdüğümde..hepsini ilk defa kullandım valla çok güzel oldu saçlarım..sampuan güzel kokuo tek korkum kokusuydu..saçlarımı da dökmedi ki genelde şampuan deiştirdiğim an feciiiii dökülür saçlarım...memnunum yani şimdilik bakalım:)

sarımsaklı şampuan ve sinameki kürüyle 1 ayda 5 cm uzadılar gürleştiler ve çok sağlıklı oldular saçımda boya yok saçlarım sarı haftada bir de papatya suyu sürüyorum altın sarısı oldum zemuszemus

saçlarının resmini koyar mısın lütfenn

ben de başladım şu sarımsaklı şampuana.. bikaç kez kullandım bakalım fayda edecek mi.. :)

ya ela senden allah razı olsun senin tavsiyenle yaptım bu işi şampuana 7 diş sarımsak koydum ezip şimdi 2.yıkayışım ve saçlarım resmen gürleşti inanamıyorum yaa saçımın tepesine krepe atmadan yani kabartamadan dışarı çıkamıodum şimdi hiç gerek yok yaa.2. yapışta sonuç aldım ki şampuan bitene kadar nolur bilemem kesin tavsiye ederim koku hemen gidiyor çok da yok zaten çok mutluyum yaaa sonuç aldım kesinlikle

arkadaşlar benim saçlarım kızıl
rengi bozulur mu? boyalı saçlarda kötü bi etkisi oluyor mu bilgisi olan var mı?

forumda yazıyor sütle kaynatınca kokmuyor diye sarımsağı o şekilde koyun şampuanınıza ama ben sarımsaklı şampuan almayı düşünüyorum yinede

bende kullanmistim kokusu sadece yikarken var kuruyunca kalmiyor.bende faydasi oldumu valla hic dikkat etmedim zaten az bisi kalmisti sampuanim 1 2 yikamalik daha kullanmadim.ama yine deniycem.kokusu önemli degil ytereki saclar uzasin dökülmesin dimi?
ikincisde ya simdi bu sarimsaklidan yikadiktan sonra normallle yikayan arkadaslar bence kendi düsünceme göre yanlis cünkü o sarimsaklinin özünü cekmeden sampuan gelince etkisi gider ha siz kokusu olmasin diye yapiyo olabilirsiniz ama ben aksine normalle tama temitliyip en sonda sarimsakla yapiyorumki tam hazmetsin köklere
ikincisi bu sinemaki nedir nasil yapiliyor?
ve son OLARAK SACLARI DÖKÜLENLERE (HERNEKEDAR TEMIIZLIGI ZAHMETLIDE OLSA )BANYODAN YARIM SAAT ÖNCE SU VE ZEYTIN YAGI KARISIMINDA SACLARA YEDIRIN YADA FARKETMEZ BEN LAVABOYA SU DOLDURUP ZEYTIN YAGI DÖKÜP SACIMI DALDIRIYORUM VE YARIM SAAT SARIPTA BEKLIYORUM VE SONRA SAMPUANLADIKTAN SONRA KURUDUKTAN SONRA HIC DÖKÜLMEDI SACLARIM AMA TABI KÜVETI VS YAGDAN TEMIZLEMEK ZOR AMA DÖKÜLMEMESINE DEGER DIMI?sempatiksalakcinni

Kızlaar koku sorunu yaşamayan arkadaşlarım hangi marka sarımsaklı şampanları kullanıyosunuz yazarmsnız.Ona göre alıcamda bende.Teşekkürler...

Okadar kullanan var ama neden cevap verilmedi anlayamadım sizden gelecek cevaba göre salı günü bende sarımsak şampuanı alıcam kızlar hadii :84:

Kızlaar koku sorunu yaşamayan arkadaşlarım hangi marka sarımsaklı şampanları kullanıyosunuz yazarmsnız.Ona göre alıcamda bende.Teşekkürler...

canim bu marka degil ki sen evde kullandigin herhangi bir sampuana normal 5 6 yada istedigin kadar dir herallde sarimsak koyuysoun ve öyle kullaniyosun.koku sorunuda illaki olcak eger olmassa zaten o sarimsakta bisiler vardir demekki
yorum yazilmamasinn sebebide arkadaslar cok konuya yorum yazdiklari icin bu konu bayagi assagilarda kalmistir ve dogal olarak yorum geldigini görememislerdir

tamam canım teşekkür ederim kendi sarımsaklı şampuanımızı kendimiz yapıyoruz yanii. Ama piyasada hazır sarımsaklı şampuanlarda var mecitefendininki falan doğla olabilir diğerlerine pek güvenemiyorumda

öyle diyosunda ama ne kadar dogal oalbilirki?sarimsaklidir ama yapay sarimsak tozu vs kullanilmistir kokusuda yoktur allah bilir.en iyisi bosuan para verecegine kendin evde %100 dogal yap daha iyi gerci sen kendinde yapsan yeni sampuan icin para gidicek ama

bende dün akşam elidor şampuanın içine
-3 diş sarımsak (doğradım)
-1 çay kaşığı bal
-1 kapak çam terebentin
-1 kapak halis zeytinyağ
-birkaç damla elma sirkesi
-2 yumuşak kapsül e vitamini (delerek içine damlattım)

hepsini çalkaladım 1 gece beklettim sabah yıkadım.yıkarken ve kuruyana kadar tabiiki çok koktu ama kuruyunca kokudan eser kalmadı.yıkamaya devam edeceğim.şampuanımın kıvamı biraz sulandı ama yıkamaya mani olacak kadar değil.şifa niyetine kızlar inşallah yararını görürüm.:44:

kızlar acaba sütte sarımsakları kaynatıp kokusunu alıp kullananlar sonrasında faydasını görebildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…