Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı şampuanı kullandım ve saçlarım Gürleşti Diyen varsa Buyursun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yara değil tam olarak da sivilce gibi tortu gibi şeyler var tatlım ama önemsemiyorum öyle abartılcak bişey yok sarımsaklı şampuana devam edicem..

Kızlar benımde yenı saçlarım çıkıyor.Sarımsaktan mı sinamekiden mi bilemem ama büyük ihtimal sarımsaktandır çünkü onun gürleştirmeye etkisi var diye biliyorum :)

Son düzenleme:
Kızlar benımde yenı saçlarım çıkıyor.Sarımsaktan mı sinamekiden mi bilemem ama büyük ihtimal sarımsaktandır çünkü onun gürleştirmeye etkisi var diye biliyorum :)

şekerim ben ikisinide bayağıdır kullanıyorum sarımsak zaten bu konuda öncü ama sinamekili karışımında saçları gürleştirdiğine inanıyorumyerimseniben

sinemakiyi yaptığım günler sarımsaklıyla yıkanmıyorum yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam saçlarımı ...şehir dışına gidiyorum artık birkaç gün de yokum gelince devam edicem...sarımsaklı şampuanıma ve sinemakime...

sarımsaklı tarifi uyguladım. suana kadar 2 kez yıkadım. ama cooooook kotu kokuyor yaaaaa(((((( banyodan cıktıgımda her tarafım sarımsak kokuyo sankı( farklı bır sampuanla tekrar sacımı yıkıyorum..sonrakı gunlerde ıyı bır sonuc alırsam yazıcam

slm bu sarımsaklı şampuanı kendinizmi yapıyorsunuz yoksa piyasa da satılan sarımsaklı şampuanlardanmı eğer öyleyse hangi markayı kullanıyorsunuz lütfen bilgi veriniz

slm bu sarımsaklı şampuanı kendinizmi yapıyorsunuz yoksa piyasa da satılan sarımsaklı şampuanlardanmı eğer öyleyse hangi markayı kullanıyorsunuz lütfen bilgi veriniz

canım ben 3 aydır kulllanıyorum kullandığım 400 ml lik şampunıma 6 diş sarımsağı doğruyorum kimisi rendeliyor ben ince uzun şeklinde doğruyorum 1 yada 2 gün bekletip kullanmaya başlıyorum çokda etkisini gördüm memnunum yaza kadar devam edicem biraz ağır koktuğu için yazın kullanamam son yıkmayaı normal şampuanlada yıkayabilirsin ozaman koku daha az oluyor ama ben öyle yapmadım saçlarım cok seyrekleşmişti onun için iyice etkisini göstermesi için sadece sarımsaklı şampuan kullandım başlarda dökülme kaşıntı yapabilir korkma benimde başlarda döküldü ama şuan saçlarım hiç dökülmüyor desem yeridiropuyorumnanaktan

merhaba arrkadaşlar,
bu söyleyeceğimi çatlak tedavisi sırasında keşfettim sizinle paylaşmak istedim.Eğer saçlarınızın güçlenmesini istiyorsanız şampuanınızın içine ( boyuna göre) 2-3 tane evigen ampül kırıp dökün.ya da ona ikame edilebilecek bir e vitamini ampülü de olur.hem parlaklık veriyor hem güçlendiriyor. umarım faydalı olur.

slm arkadaşlar bende 2 haftadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum şampuanımı değiştirdim badem yağlı ve yumurta özlü şampuan çıkmış ondan aldım içine sarımsak ve çamterebentin koydum sonrada elma sirkesi ile duruluyorum koku falan kalmıyo vede yumuşacık oldu saçlarım fönlü gibi duruyo birde haftada bir kez sinemakili karışımı deniyorum 2 kez uyguladım daha bi uzama göremedim

Son düzenleme:
sarımsaklı şampuan bende kullanıyorum.bende farkedilir bir gürleşme var ve sadece 3 kez kullandım zemuszemus

ben 1-2 defa denedim.. saclarimda igrenc bi koku kaldigi icin birakmak zorunda kaldim
o nedenle faydasi varsada göremedim.. iskence gibiydi kokusubilmiyorumkismile

ben 1-2 defa denedim.. saclarimda igrenc bi koku kaldigi icin birakmak zorunda kaldim
o nedenle faydasi varsada göremedim.. iskence gibiydi kokusubilmiyorumkismile

şte bene bundan korktuğumdan yapamıyorumbilmiyorumkismile

AMA BİR ARKADAŞ ÇAM TRABENTİ KOYMUŞ SONRA SİRKE İLE YIKAMIŞ. FAYDASINI GÖRDÜM DİYOR? ACABA SARIMSAK YAĞI KOYSAK ONUN YERİNE KOKU YAPAR MI O DA?:sm_confused:

AMA BİR ARKADAŞ ÇAM TRABENTİ KOYMUŞ SONRA SİRKE İLE YIKAMIŞ. FAYDASINI GÖRDÜM DİYOR? ACABA SARIMSAK YAĞI KOYSAK ONUN YERİNE KOKU YAPAR MI O DA?:sm_confused:

sarimsak yagi sarimsagin kendinden de agir kokuyor, kokudan kurtulmak icin asla onu kullanma derim..

İlginç valla bende başladım sarmısaklı şampuan la yıkamaya ama hiç kokmuyo kuruduktan sonra saçlarım bilmiyorumkismile bitek yıkarken şampuan fena kokuyo,ben içine bal da koyuyorum durularken sirkede kullanmıyorum ona rağmen kurudumu koku gidiyor.

ben sarımsaklı şampuanı baya kullandım,kuruyunca hiç koku kalmıyor kızlar.daha önce 2 ay gibi bi süre kullandım.hem gürleşti hemde fazlasıyla uzattı saçlarımı.şuan yine kullanmaya başladım.çünkü saçlarım kuaförde yandı ben tavsiye ediyorum sarımsaklı şampuanı,faydasını çok iyi gördüm kızlarkaydirigubbakcemile5

Bu bahsedilen koku ne kadar kalıcı bi koku. mesela saçların kuruyken bi de üstüne havaya parfüm sıkıp altına geçsen hissedilmeyecek bi koku mu? yani sadece ıslakken fark edilen mi?

Bi de gece boyunca fln kokabilir ama ertesi güne kalan bi koku mu?

BİR DE EN ÖNEMLİSİİİİİ.........

BUNU BİR ŞAMPUAN GB Mİ KULLANİİM. YOKSA Bİ TEDAVİ ŞEKLİ GB Mİ BELLİ ARALIKLARLA MI?

SAÇIMIN GÜRLEŞMESİNE CİDDİ İHTİYACIM VAR. KAŞ KİRPİK SAÇ HEP VAR AMA BEBEK TELLİ DERLER YA ÖYLE İNCE. İŞE YARAMIYOR VARLIKLARI....boshayallersmile

SENDE DE İŞE YARADI MI?bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…