Kızlar benımde yenı saçlarım çıkıyor.Sarımsaktan mı sinamekiden mi bilemem ama büyük ihtimal sarımsaktandır çünkü onun gürleştirmeye etkisi var diye biliyorum :)
şekerim ben ikisinide bayağıdır kullanıyorum sarımsak zaten bu konuda öncü ama sinamekili karışımında saçları gürleştirdiğine inanıyorumyerimseniben
slm bu sarımsaklı şampuanı kendinizmi yapıyorsunuz yoksa piyasa da satılan sarımsaklı şampuanlardanmı eğer öyleyse hangi markayı kullanıyorsunuz lütfen bilgi veriniz
ben 1-2 defa denedim.. saclarimda igrenc bi koku kaldigi icin birakmak zorunda kaldim
o nedenle faydasi varsada göremedim.. iskence gibiydi kokusubilmiyorumkismile
AMA BİR ARKADAŞ ÇAM TRABENTİ KOYMUŞ SONRA SİRKE İLE YIKAMIŞ. FAYDASINI GÖRDÜM DİYOR? ACABA SARIMSAK YAĞI KOYSAK ONUN YERİNE KOKU YAPAR MI O DA?:sm_confused:
ben sarımsaklı şampuanı baya kullandım,kuruyunca hiç koku kalmıyor kızlar.daha önce 2 ay gibi bi süre kullandım.hem gürleşti hemde fazlasıyla uzattı saçlarımı.şuan yine kullanmaya başladım.çünkü saçlarım kuaförde yandıben tavsiye ediyorum sarımsaklı şampuanı,faydasını çok iyi gördüm kızlarkaydirigubbakcemile5
İlginç valla bende başladım sarmısaklı şampuan la yıkamaya ama hiç kokmuyo kuruduktan sonra saçlarım bilmiyorumkismile bitek yıkarken şampuan fena kokuyo,ben içine bal da koyuyorum durularken sirkede kullanmıyorum ona rağmen kurudumu koku gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?