ben kullanıyorum dökülmede etkili 3 hafta oldusarımsak özlü şampuanı bende merak ediyorum kullanan var mı
canim benim de saçlarım çok dökülüyor tavsiye eder misinMecitefendi sarimsakli sampuan kullaniyorum cok cok memnunum diyebilirim. Inanilmaz fazla dokulen saclarim vardi tamamen kesti kepek de kalmadi.
canım sanki kokarmış gibi geliyor. Lütfen yaz dneyimlerini ben havuçlu şampuana başladım ama sarımsağı da merak ettim şuan.
hangi marka kullanıyosunuz?ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarımın dökülmesini durdurdu. saçlarım ince tellidir buna rağmen hacim kazandırdı. ayrıca benim kepek sorunum vardı sarımsaklı şampuanla kepek sorunum sa kalmadı.... kısacası benim için vazgeçilmez :)
hangi markanın şampuanıydı?Valla bende kullandım aşırıda memnun kalmıştım hem parlak hem yumuşak yapmıştı saçlarımı dökülmem de sarımsaklı şampuan sayesinde durdu benim şuan başka ürünler kullanıyorum artı saç kremi de kullanıyorum hiç dökülme sorunum yok.
Otacının naturway sarımsaklı şampanını kullandım ben canım.hangi markanın şampuanıydı?
Aynen katiliyirumBencede..Biz şaheser yaratacak bi şampuan aramıyoruz en azından zarar sağlamasın yeter
sarımsağın içeriğinde niasin denilen maddenin çıkarılıp şampuana eklenmesi gerekiyor doğal birşey yaptığınızı sanıyorsunuz fakat ileride ciddi deri problemleri yaşama riskiniz var. organik sertifikalı şampuanlar kullanmanızı tavsiye ederim.Sarımsaklı şampuanların gerçekten iyi olanları çok pahalı.
Ben bunun yerine kendi bitkisel şampuanıma sarımsak rendeliyorum, oluyor size mis gibi sarımsaklı şampuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?