• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sarımsaklı şampuan kullananlar

Bende mecitefendi sarımsaklı şampuana başladım

Mecitefendi sarimsakli sampuan kullaniyorum cok cok memnunum diyebilirim. Inanilmaz fazla dokulen saclarim vardi tamamen kesti kepek de kalmadi.

bende kullanıyorum vinolet diye bir marka aktardan aldım been pek memnun değilim ama yılmıcam :)

yaklasık 1 senedir zigavusu kullanıyorum gayet güzel bir sampuan dökülmeyi kesti saçlarımı zigavusla yıkayınca oldugundan daha hacimli ve parlak oluyor ama suan ara verdim tresanı deniyorum içine dogum kontrol hapı koydum bi süre bunu kullanıcam iyi gelmezse tekrar zigavusa dönerim

canım sanki kokarmış gibi geliyor. Lütfen yaz dneyimlerini ben havuçlu şampuana başladım ama sarımsağı da merak ettim şuan.

Valla bende kullandım aşırıda memnun kalmıştım hem parlak hem yumuşak yapmıştı saçlarımı dökülmem de sarımsaklı şampuan sayesinde durdu benim şuan başka ürünler kullanıyorum artı saç kremi de kullanıyorum hiç dökülme sorunum yok.

ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarımın dökülmesini durdurdu. saçlarım ince tellidir buna rağmen hacim kazandırdı. ayrıca benim kepek sorunum vardı sarımsaklı şampuanla kepek sorunum sa kalmadı.... kısacası benim için vazgeçilmez :)
hangi marka kullanıyosunuz?

Valla bende kullandım aşırıda memnun kalmıştım hem parlak hem yumuşak yapmıştı saçlarımı dökülmem de sarımsaklı şampuan sayesinde durdu benim şuan başka ürünler kullanıyorum artı saç kremi de kullanıyorum hiç dökülme sorunum yok.
hangi markanın şampuanıydı?

canım ben habipoğlu kullanmıştım sarımsaklı şampuan. memnun kalmıştım.

Sarımsaklı şampuanların gerçekten iyi olanları çok pahalı.
Ben bunun yerine kendi bitkisel şampuanıma sarımsak rendeliyorum, oluyor size mis gibi sarımsaklı şampuan ;)

Sarımsaklı şampuanların gerçekten iyi olanları çok pahalı.
Ben bunun yerine kendi bitkisel şampuanıma sarımsak rendeliyorum, oluyor size mis gibi sarımsaklı şampuan :KK66:
sarımsağın içeriğinde niasin denilen maddenin çıkarılıp şampuana eklenmesi gerekiyor doğal birşey yaptığınızı sanıyorsunuz fakat ileride ciddi deri problemleri yaşama riskiniz var. organik sertifikalı şampuanlar kullanmanızı tavsiye ederim.

Back
X