• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarımsaklı da pansiyon

Asutaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
393
246
33
42
Selam arkadaşlar. Ayvalık Sarımsaklı da bikaç gün tatil yapılabilecek tevsiye edebileceğiniz, bildiğiniz temiz bir pansiyon var mı. İnternetten araştırdım da birde burda sormak istedim. Pek herşey dahil oteller yok galiba orada eğer varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sarımsak lının yan koyunda badavut emreli otel var

Yarım pansiyon

Plaj kum vs ama su çokkkk soğuk

İnternette fiyatları vs de vardır

Sarımsak lının yan koyunda badavut emreli otel var

Yarım pansiyon

Plaj kum vs ama su çokkkk soğuk

İnternette fiyatları vs de vardır
Teşekkürler, peki su sarımsaklı da genelde mi soğuk, yoksa sadece o dediğiniz yerde mi. Eğer her yeri öyle soğuksa hiç gitmeyelim.

Selam arkadaşlar. Ayvalık Sarımsaklı da bikaç gün tatil yapılabilecek tevsiye edebileceğiniz, bildiğiniz temiz bir pansiyon var mı. İnternetten araştırdım da birde burda sormak istedim. Pek herşey dahil oteller yok galiba orada eğer varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Işık oteli tavsiye edebilirim. Hem temiz Hem de uygun fiyatlı. Plaja çok yakın.

2 yil once soguktan adimimi bile atamamistim sarimsaklida suya.Baslarim denizine iskence mi cekicem demistim hatta.Ama bir onceki sene oyle drgildi.Yani degisiyor ruzgara gore.

Geldim geldim, burdayim :KK66:
Evvelsi hafta ordaydim, yillardir ilk kez su bu kadar sicakti. 3,5 yasindaki kizimi sudan cikaramadim :KK66:
2 yil once zafer pansiyonda kalmistik. 3 hafta sonraya rezervasyon yaptirdim, yine ordayiz. Yarim pansiyon, fena degil. 2 sene once memnun kalmistik. Umarim bu yil da iyi olur..

Evvelsi hafta ordaydim, yillardir ilk kez su bu kadar sicakti. 3,5 yasindaki kizimi sudan cikaramadim :KK66:
2 yil once zafer pansiyonda kalmistik. 3 hafta sonraya rezervasyon yaptirdim, yine ordayiz. Yarim pansiyon, fena degil. 2 sene once memnun kalmistik. Umarim bu yil da iyi olur..
Fiyatı nasıl peki netten bakıyorum bir yandan da fiyat bilgisi vermemişler.

ne kadar ödediniz
kaç kişi kaç gece
bu yıl?

Bız grand temizelde kalmıştık baya oldu herşey dahıl otel cıdden cok guzeldı havuzu odaları yemekler ama bıraz tuzlu sanırım çunku tekrar gıtmek ıstedık fıyatı pahalı bulup vazgecmıstık ama fıyat hatırlamıyorum suan
Sımdıden ıyı tatıller

Back
X