yahuuu 15gun olmustr sarrımsak yapalı sacım ıslanınca hala sarımsak tarlası gıbı kokuomm(
sefgılımle bulusamadımmm 15gundurr,cocuk sarımsak yemekten bıle nefret edıo kokusundandaa
canim nasil kullandin sen uzamaaya etkisi oldumuturkbayragi:enbuyukkk:kızlar allah kimseye vermesin ben daha önce üzüntüden saçkıran oldum, doktor kortizon iğnesi ve acnelyse yazdı. eh, hiçbir işe yaramadı. her gün buram buram sarımsak koka koka gezdim ben de mecburen, ama dökülen saçı en iyi çıkaran sarımsakmış bunu öğrendim delikafadulden sarımsak kullanmaya başlar başlamaz fışkırır gibi çıktılar yeniden.
yani dökülen saç için en iyi tedavi sarımsak, ama yarım saatten fazla bekletmeyin saç diplerinizi yakarsınız.
canim cevabin icin tesekkür ederim benim saclarim zaten cok kuaför bile sasiriyo uzamasi icin lazim su an bile asiri kabarik ya sorma elektrikleniyo bide gür olunca zorEsma canım sarımsak saç uzatmaya etki eder mi bilmiyorum açıkçası, gürleştirir ve dökülenleri yeniden çıkartır yani kökleri kuvvetlendiriyor, eh o zaman sağlıklı uzatıyordur da.. yani tüm saça değil sadece kafa derisine iyice ovalayarak uygulanacak. ben zeytinyağının içine sarımsak eziyordum bir kaç diş, geceden de buzdolabında duruyordu. ertesi gün sürüyordum. ne zaman uygulayacaksam bir gün önceden hazırlıyordum. sarımsak yağı da aldım ama onun kokusu geçmek bilmedi, püfff rüzgarımda sarımsak kokusu vardı resmen. delikafadulden
saç diplerine ovalayarak sür bir yarım saat kadar beklet en fazla, daha fazla durursa saç dipleri yanar - yani yarardan çok zararı olur. dökülen saçlarım fırça gibi çıkmıştı, sadece o bölgeye uyguluyordum o yüzden çok belliydi. etrafındaki sürdüğüm yerlerdeki saç tellerim de kalınlaşmıştı baya.
canim cevabin icin tesekkür ederim benim saclarim zaten cok kuaför bile sasiriyo uzamasi icin lazim su an bile asiri kabarik ya sorma elektrikleniyo bide gür olunca zor:enbuyukkk:turkbayragi
cok sagol canim valla bunaldim sac düzletmekten saclarim cok kötü deniycem bunuelma sirkeli suyla yıkasan yararlı olur belki bendede kaabarma vardı cnm hem yumusak oluo hemde yatık duruo sabahları aynaya bakmak istemiodum şimdi hem dokunmasını seviyorum hemde görüntüsünü ben 1 bardak kadar elma sirkesi ve suyu karıstıyorum yani karısımım toplam 1 bardak oluo cok fazla sirke koymayada gerek yok sulandır dök sacına bekle 1 -2 dk sonra durula sonrada sampuanla işe yarayacaktır sanırım yani bende yaradızemuszemusopuyorumnanaktan
sarımsak saç olmayan yerde saç çıkarır mı kızlar?
bu arada söylemeyi unuttum bunu profesor doktor bilmem ne demiş kadının adını unuttum şimdi kadın bitkiler hakkında kitap yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?