canlarım ya size bişey sorcam...ablam yapmak istiyo bu sarımsaklı şampuanı...fakat şeyi anlamadık biz saç ıslakken mi sürüyoruz bunu yani köpürtüp mü sarıyoruz yoksa öyle kuru saça mı?..
sacini yikiyacak, once islaticak sonra sampuani dokucek sonra bi guzel ovaliyacak =)
Basim suan yaniyo =)) bi on dakka sonra dusa giricem sanirim =)
her yapanda yanma oldu mu kızlar ablam yaptı da hiçbir şekilde yanma olmadı diyor...biz mi bişeyi eksik yaptık acep...???:çok üzgünüm:
kizlar bu sarimsak saclari nekadar sürede uzatiyooo bilgisi olan varmi ??mirmirmirmirHergün saçı yıkamak saç uzamasında etkili bir yöntem bence.
Ya Saç Erisine Nasi Sürüyonuz Sarimsaği Ortadan Kesip Ben Yapamam
Bende Haftada 2 Kere Düzenli Bakim Yapiyom Saçlarim Hizli Uzuyo Parliyo Ve Yumuşuyo Ama Ben Yeni Saçlar Istiyom Seyrek çünki
kızlar ben saclarımın uzamamasındann sikayetciyim gecen birinden sarımsak sac uzatıyo diye duydum.bu konuda bilgisi olanlar lütfen mesajlarınızı bekliyorum.yada entelke haricinde sac uzatan bir bitki yada karısım.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.:çiçek: :uhm:
mafoldumbensarımsağı döv ,saçlarına sürde bunun kokusu bir şişe şampuanla dahi geçmez gibi geliyo..hayatımızın geri kalanını yalnız başımıza geçirmiyelim. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?