bende denedimmmm... gercekten cok ıse yarıyorr kardesmın burnunun dıbıne grdım kokuyomu dıye walla yok dedı :)) zemuszemusbutun sacıma sarımsagı suruyorum umarım ıse yarar.. bakalım bırde su ampullar var onlarıda deneyecegım..sivilcelerımden sacıma vakıt ayıramıyordum vaktı geldı artık :) saclar elden gıtmedennkaydirigubbakcemile3kızlar saça sarımsak sürdükten sonra saçlarınızı güzeeelce yıkayın weee ardından son durulama suyuna sirke koyun biraz saçınızı bu suyla durulayın.saçınızda kokudan eser kalmaz.sirke sarımsak we soğan kokularının tak çözümüdür.test edildi onaylandı.hatta yemek filan yaparken soğan sarımsak soyunca elde kalan kokuları geçirmenin de yine tek çaresi sirke.avcunuza biraz sirke alıp şöyle bi owalayınca anliycaksınız.biraz uzun oldu ama iyi oldu:lepi:
cnm ben 7-8 diş sarmısakl soyuyorum dövüyorum onu ve bir kavonozun içine kouyuyorum sonra içine biraz zeytin yag koyup bir gün bekletiyorum ertesi gün saclarıma sürüyorum 1-2 saat beklet yıka faydasını göreceksin haftada 1 yap sac cıkarıyor
ben bunu bekletmeden yaptımm :S
sarımsagı rendeledım,zeytınyagını ısıttım (bıraz fazla ısıtmısım)
sarımsagın ustune bı döktum cossss :)
sarımsagı kavurdum sanırım sonra hemen sacıma surdum1saat bekledı yıkadım benden sonra kımse banyoya gıremedı kokudan saclarımda ıkl denemeden olabılır hıc bı deısıklık yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?