E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sezenburak
kizlaaaaaar bakin ne bulduuuuuuuummm
Doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen seksi yıldız Angelina Jolie, 'sarmısak çaylı' diyet uygulamaya başladı. Doğum yaptığı Güney Afrika ülkesi Namibya'da sağlık gurularının tavsiye ettiği sarmısak çayını yanından ayırmayan Jolie'nin yakınları, güzel oyuncunun doğum sırasında aldığı 11 kilodan hızla kurtulduğunu söylüyor. Jolie'nin uyguladığı diyet programının merkezinde bulunan sarmısak çayı Meksika ve İspanya'da soğuk algınlığı tedavisinde kullanılıyor. Ancak çayın, bağırsakları çalıştırarak zayıflamada etkili olduğu da söyleniyor.
İŞTE MUCİZEVİ TARİF...
Bir çok yönden sağlığa yararlı olan sarmısak çayın malzemeleri ve hazırlanış tarifi: Bir tencerenin içine 3 bardak su ve 3 diş sarmısağı atın ve kaynatın. Su kaynadıktan sonra yarım bardak bal ve yarım bardak limon suyu ilave edin, soğumaya bırakın. Günde 3 kez ılık olarak yarım bardak için. Bir sonraki gün kullanmak içinse, kaynattığınız kabı buzdolabında saklayabilirsiniz.
valla arkadasım ben içiyorum hala aksatmadan cevizleri yiyorum sarımsağıda yutuyorum hemen suyla hap gibi zaten ben cok rahatladım şişlik falan kalmadı bende memnunum yani tavsiye ederim
merhaba cevizi ve sarmısakı dövecekmiyiz yada suyu içtikten sonra yiyecekmiyiz onları aydınlatırsan çok sevinirim çok teşekkürler şimdiden ve normal günlük diyete devammı edilecek yani gün içerisinde başka yapılacak bişiler varmı?_
bilgi için sağolun ceviz ve sarmısak dövülüyor mu ezilip mi bekletiliyor Müge1980 de sormuş bide ben sorayım
teşekkürler
Merhaba sezencim sen başladığından beri toplamda kaç kilov erdin ve ne kadar sürede bilgi verirsen sevinirim.Bende 2 gündür içiyorum midemde falan hiçbir sorun olmadı inşallah faydalı olur.Çok uzun yolum var kilo konusunda çokkk:çok üzgünüm:
slm canım ne yalan söleyim ben kızıyordum sana açtı konuyu kaçtı diye doğru düzgün bilgi vermeden,şimdi yaptığın şekli açıkça yazarmısın lütfen,sendemi suya yatırıyon akşamdan:roflol: :) sevgiler...