- 28 Mayıs 2009
- 649
- 4
- 51
- Konu Sahibi sezenburak
kokusu yok ben 3-4 gündür içiyorum, sarımsağı küçük tercih edip bütün yutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hanımlar bi ayda 16 kilo verilirmi ya çok saglıksız...bi ayda en fazla 4-5 kilo verilmelii..öyle hızlı zayıflamalarda saglıgınızdan olursunuz ve eski kilolarınızı hısla geri alırsınız...
uzun zaman dır yazmıyorum kızlar herkeze slm lar.ben 75 den şu an da 60 kiloyum sarım saklı cevis suyuna borçluyum bu şekil de kilo vermemin nedenini biraz diyetle 15 k.g verdim herkezin büünyesi birdehil bana yaradı.çok mutluyum 50 kilo olmayı hedefliyorum kızlar ben 15 kiloyu 3 ay gibi bir sürede verdim haberiniz ola 1 ay da dehil
ayyy canım tebrık ederım vallahı super ne guzel bende tamö ne zamandır yazmıyorum bı bakayım dedım senı gordugume sevındım dogrusu m erak edıyordum senı,
benimde kolesterol sorunum v ardı hatırlarsan sadece 15 gun yapabıldım daha sonra kızım hastalandı ve yapamadım sonrakı 15 gun ıcınde kan testı yaptırım ve hakıkaten kolestreolum dustu 190 olması gereken trıglıserım 540 da ıken 230 a düştü ama hiç mkilo vermedim çünkü hiç dikkat etmedim ama bayramdan sonra tekrar baslıyacam
hoşacakal canım....tekrar tebrık ederım azmını
kızlar konu geride kalmış. içenler varmı hala?? ben kilo verdim ancak kilomu sabit tutmak için içiyorum.. sizden ne haber??