Sarılıp yakınlaşırken gaz çıkaran koca

zilleritakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
33
89
39
sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.

Tuvalette yapsın ya da başka odada.

Ya şimdi tik tok bile almış başını gitmiş millet gaz çıkarma videosu çekiyor.
Tık tok kullanmadığım halde youtube düşüyorlar 😡

Saygı sıfır.

Not: Bunun için bosanilmaz konuşulup çözülür. Yeni mi evlisiniz?

sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
Bende hiç hoşlanmam doğal birşey bilirim fakat kimsenin gaz sesini kokusunu duymak bilmek istemem otomatik tiksinme sebebi

Tuvalette yapsın ya da başka odada.

Ya şimdi taktik bile almış başını gitmiş millet gaz çıkarma videosu çekiyor.

Saygı sıfır.

Not: Bunun için bosanilmaz konuşulup çözülür. Yeni mi evlisiniz?
Az kaldı tuvaletlerini de koyarlar 🙄 teknoloji geliştikçe medeniyet artar zannederdik hâle bak 😒

Devamlı senfoni orkestrası gibi zortturu zort zort koyveriyorsa işiniz yaş ya, üffff pis herif:KK12:
Hani insan bir osurur iki osurur bu ne böyle gemi düdüğü gibi. Adam saldikca kadın yanından gidecek. Bir iki derken düdüğünü sıkmayı öğrenir. Pis herif 🙄

Geçen bir haber gördüm bir tane yabancı manken tarzı kadın sevgilisinin yanında gaz çıkartmaya utandığı için gaz sıkışması olmuş acile gitmişler sabah erkenden… 😬 yani çok geldiyse balkon başka oda wc falan gitsin ya bu nedir böyle…kendinden soğuyacağınızı düşünmüyor sanırım

Hani insan bir osurur iki osurur bu ne böyle gemi düdüğü gibi. Adam sakdikca kadın yanından gidecek. Bir iki derken düdüğünü sıkmayı öğrenir. Pis herif 🙄
Yani şimdi çoğu insan bu sebebi komik bulabilir;ama bence kadıncağız haklı. İğrenç değil de ne? İnsan soğur, midesi bulanır; yemek kültürümüz yağlı baharatlı, çıkardığı gaza ne burun dayanır ne mide. Hastalık olur, farklı durumlar olur ayrı. Kocam ileride düşse yatalak olsa her şeyini yıkarım, temizlerim gocunmam ve iğrenmem;ama hiçbir sıkıntısı, problemi yokken yakınlaşırken dâhi böyle pislikleşiyorsa ohoooooo. Saygısız pis herif.

Valla boşanın da biz de rahatlayalım. Adamın dötünün çetelesini tutuyoruz sayenizde.

Bence senin de hosuna gidiyor artik..
Bunu konu olarak acip,esinin gazi uzerinden milleti konusturmaktan zevk aldigini dusunmeye basladim ben :)

Son düzenleme:
İstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.

Kazayla olur, insan tutamaz kaçırır bir an, bir şey demem. İnsanlık hali. Ama canı isteyince zart zurt yellenen bir adam istemem şahsen :KK12:

Bir başka konuya bunu yazmıştım. Aynısı geçerli.

Ama galiba sizin yellenmekten daha ciddi sorunlarınız var?👀

Napsın adam içinde mi patlasın 😂😂😂 hastanelik mi olsun. Sen hiç osurmuyon mu allaaasen 🤪🤪 sal gitsin anam o da ihtiyaç

ayyyy yorumlar :KK70:allah sizi napmasın biri yazmış ki gemi düdüğü :KK70:gerçekten çok kötü bir durum ya, ben de seneye evleneceğim böyle şeyleri asla çekemem şimdiden uyarmak lazım o zaman.. yanına bile yaklaşmayın bu huyunu bırakana kadar :olamaz:

X