Sarilikta şekerli su..

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
Kızlar yengem doğum yapalı 3 gün oldu. bebeği sarılıktan yoğun bakımda. mor ışık tedavisine cevap vermedi. 18 ken hastaneye götürmüşler ışık tedavisinde akşamdan sabaha kaldı 22 oldu sonradan yoğun bakıma aldılar.Süt sağıp götürüyo sık sık. sarılıkta şekerli su veren bir sürü arkadaş okudum burda ve çok etkisi olduğunu yazmışlar benim merak ettiğim şekerin suya karıştırılma oranı nedir ve bebeğe kaç kaşık içiriliyo..

yarım çay bardağına çay kaşığının ucu kadar koyuyordum.geçmiş olsun benim ufaklık ışık tedavisi görmedi ama bizi bayağ korkuttu.60 günde ancak geçti doktor korkmayın deyince içim rahatladı .şimdi çok iyi

gecmis olsun canim bende sekerli suyun etkili oldugunu yasayip görenlerdenim 1 cay bardagina yarim cay kasigi yeter ben sabah aksam 1 tatli kasigi veriyodum.

gecmıs olsun bebegınıze....
benım oglum sarılık oldu ama cok azzz gerek kalmadı sekerlı su fılan vermemıze

Sarılığı bizde zor atlattık hastanede doğum da 5 gün kaldık ilk emmediği için annem orda şekerli su vermişti sonra emmeye başlayınca bıraktık eve geldik sarılığı yükselmeye başladı şekerli suya devam ettik ve sarılığını yendik bende çok faydasını gördüm tavsiye ederim ama sizin ki baya bi yükselmiş çok geçmiş olsun umarım iyi olur bebiş

X