Sarılık

Irem c

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
34
7
16
32
Merhaba, bebeğim 32 günlük 10 günlükken sarılığı düştüğü için doktor sıkıntı yok deyip eve göndermişti, bugün doktora gittik birtek gözlerde kalmış sarılığı, kan tahlili istedi ama ben
çok heyecanlanıyorum aynı durumu yaşayan var mı?

korkma annesi o heyecan panik cok normal gecip gidecek hepimizinki atlatti cok sukur yatarak tedaviye gerek kalmadi

Benim bebeğim 4 ay sarı kaldı düşmedi değerleri. Ve ten rengi koyuydu çok esmer gözüküyordu sarılıktan, gözleri vücudu her yeri. Sarılık en son gözü terk eder. Sadece gözünde kaldığında değeri düşmüştü kendi bembeyazdı. İçiniz rahat olsun düşmüştür

Peki bi sebebi varmıymış bi hastalık yüzünden olmasında

Peki bi sebebi varmıymış bi hastalık yüzünden olmasında
Hiçbir sebep bulunamadı, ultrasonla karaciğere baktılar sıkıntı yoktu, Araştırma sonucu genelde anne sütü sarılığına bağlanır yüzde seksen. Yoğun bakımda on gün yattı benim oğlum düşün.. içini ferah tut başına gelmeyen hiçbir bebek yok kiminde az kimşnde daha fazla oluyor sadece

genelde buna açlık sarılığı deniyor. benim kızımda da değer yüksekti. ben az emzirmişim. fototerapi gördü bol bol emzirdim süt sağma makinası ile sürekli anne sütü verdim. ertesi günü değeri düştü ve eve geldik. emziriyorsan düzenli aralıklarla 2 saatte bir emzir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…