Merhaba
Minikimin sarılıgı 16.8 di. 1 gün hastanede yattık. 13 e indi. Eve geldik 2×gün sonra yine kan verdik 13 doktor normal dedi. Besleyin kilosuna bakın dedi. İçim rahat etmiyor sizce.
bol bol emizir bebegini benim bebekde sarilikti 14 oldugu zamab bes gun hep emizirdim hem 500 kilo aldi hemde sarilik baya gecdi kilo aliyosa korkma her saat emizirmeye caliş en iyi ilaci emizirmek temizleniyo beslendikce cok diyil merak etme dusecektir cok emizir
Olur tabii , bol meme ya da mama alacak ve çişi ile o sarılığı vücuttan atacak. Şekeri düştüğü için emmez, uyanmaz , Allah korusun . Benim kızımı 10 ile hastaneden çıkardık. Uyanmazdı uyurdu , bezine kadar soyardık . Sürekli meme mama verirdik . O günleri hatırladıkça kötü oluyorum hala . Ama iyi bir beslenme ile 1 haftada toparlar. Çişli bezlerini kontrol edin bol bol çiş yapacak . Çok geçmiş olsun
Merhaba
Minikimin sarılıgı 16.8 di. 1 gün hastanede yattık. 13 e indi. Eve geldik 2×gün sonra yine kan verdik 13 doktor normal dedi. Besleyin kilosuna bakın dedi. İçim rahat etmiyor sizce.