• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var Bebek görünmedi

5 +3 de keseyi görmüştük kucucuk dedi doktor sonra 5 6 güne çağırdı bebeği görmüştük stres yapmayın derim

Bu arada çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda beni de bulundurursanız çok sevinirim ❤️🤲🫠
Teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻❤️ embriyo göründüyse korkmanıza gerek yok bence ben 4 gün önce gittiğimde kesenin içi bomboştu 4 gün sonra gittim hem embriyo hem de kalp atışı duyuldu yani birkaç günde bu kadar değişime bende şaşırdım sizde korkmayın bir de geç döllenmiş de olabilir

Teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻❤️ embriyo göründüyse korkmanıza gerek yok bence ben 4 gün önce gittiğimde kesenin içi bomboştu 4 gün sonra gittim hem embriyo hem de kalp atışı duyuldu yani birkaç günde bu kadar değişime bende şaşırdım sizde korkmayın bir de geç döllenmiş de olabilir
Canım geç döllenme oluyor zaten adetlerim düzensiz olduğu için bende ilk hafta gittiğimde kese var embriyo yoktu sonra ki hafta gittim kese büyümüş embriyo oluşmuş bu seferde kalp atışı daha başlamamış 10 gün sonraya çağırdı canım ❤️

Merhaba geçen muayeneye gittim son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasonda keseyi ölçtüğünde ise 6 haftalık dedi. Kese 13 mm gözüktü ancak kesenin içi boştu. Bu beni çok tedirgin etti. 2 gün sonra tekrar gideceğim ama korkuyorum normal mi sizce bu değer 😣
benim kese 14mm ken yolk gözüktü bebek yoktu sonra gittiğimde bebek ve kalp atışını duydum karından bakılmıştı

Ben de benzer durumdayım. Bugün ikinci ultrasona gittim. Geçen hafta 1 şubata kese gördük 4,7 mm idi. Bir hafta sonra 8 Şubat tekrar gittim kese 11,4 mm ama henüz yolk be bebek yok. Benim tüp bebek. Kese biraz geriden geliyor 6+4 oldum bugün ama kese boyutları 6 haftalık. Haftaya 15 şubatta tekrar gideceğim, mutlaka yolk ve bebek görmek lazım dedi doktor ama ben korkuyorum. Bugün en azından yolk görmeliydim diye düşünüyorum. Hiç birşey görmemek beni korkuttu. Doktor risk var ama kese büyümüş, yerleşimi yukarıda şekli güzel kanama yok diyip olumsuz düşünmeyin dedi. Bu arada bugün hiç birşey görmediğimiz halde beta 9300 idi. Bu beta ile de normalde kalp atışı dahi duymuş olmam gerek vaginalden diye düşünüyorum.

Benim de 6+0da hiçbir şey yok dedi, 6+6da lekeyle gittim acilde vajinalde gördük bebeği, kalp atışı da çok az ve duzensizdi yeni oluşmuş demişti, 6hafta erken sayılır zaten 9.haftaya kadar vakti var korkulacak bı durum yok
Kese boyunuz kaç olmuştu peki? Benim 33 mm ama, hala bebeğimizi göremedim içinde. 😔

Kesenizin boyu kaçtı ve kaç haftalıktınız acaba?

Ben de benzer durumdayım. Bugün ikinci ultrasona gittim. Geçen hafta 1 şubata kese gördük 4,7 mm idi. Bir hafta sonra 8 Şubat tekrar gittim kese 11,4 mm ama henüz yolk be bebek yok. Benim tüp bebek. Kese biraz geriden geliyor 6+4 oldum bugün ama kese boyutları 6 haftalık. Haftaya 15 şubatta tekrar gideceğim, mutlaka yolk ve bebek görmek lazım dedi doktor ama ben korkuyorum. Bugün en azından yolk görmeliydim diye düşünüyorum. Hiç birşey görmemek beni korkuttu. Doktor risk var ama kese büyümüş, yerleşimi yukarıda şekli güzel kanama yok diyip olumsuz düşünmeyin dedi. Bu arada bugün hiç birşey görmediğimiz halde beta 9300 idi. Bu beta ile de normalde kalp atışı dahi duymuş olmam gerek vaginalden diye düşünüyorum.
Merhaba durumunuz ne oldu acaba cok benzer seyler yasıyoruz insallah sonu güzel olur.

Back