- 7 Eylül 2015
- 250
- 205
- 35
-
- Konu Sahibi Oglusum alabarda
Geçmiş olsun, bence sütünü daha çok emzir ve sağ, bir şekilde çoğalır, çoğalmasının tek yolu bol bol emzirmek aman ihmal etme, mamadansa emzir benceBenimde bebeğim 1 haftalık 5.gün doktora götürdüğümÜzde sarılık değeri 11 Di. Benim de sütüm az geliyor. Mama veriyoruz. Yarın kontrolüm var inşllah düşmüştür sarılığı. Dua edin
Son durum nasıl bilmiyorum ama bu sariliktan çok çektiğim için belki başkasına fayda dokunur diye yazıyorum sarılık değeri 8 olmasi çok yüksek bi durum değil mamaya başlayacak kadar değil zaten ilk 4 gün süt fazla olarak gelmez köyü bi sıvı halinde gelir benim oğlumun 1 aylıkken değeri 8.7 idi tabi tüm tahlilleri yaptırdım. Benim tavsiyem en ufak bişeyde mamaya dönmeyin anne sütü gibisi yokMerhaba herkese. 4 gun once normal dogum ile oglumu dunyaya getirdim. Hersey yolunda zannederken goguslerimden gelen sutun cok ama cok yetersiz oldugunun farkin vardik. Oyle ki 3 gun ac kalmis bebebegimacile gittik ve sarilik cikti degeri ise 8,7. Hastanede yatacak kadar degilmis fakat bebegime 3 saatte bir mama veriyorum bende doktorun tavsiye ettigi bir suru sut yapan caylar icecekler aliyorum pompa yapiyorum emziriyorum ama sut yok gelmiyor elimden geleni yapiyorum. Bebegim hep bir uyku halinde zor uyandiriyorum. Var mi ayni durumu yasayan? Lutfen tecrubelere ihtiyacim var
Karaciğer tahlili yapıldı mi acaba eğer o da yapıldıise temizse hiç korkma benim oğlumun 30 Günlükken 8.7 idi 2.5 aya kadar sarıydoğlum anne sütünden olabiliyorArkadaşlar moralim çok bozuk 28 günlük erkek bebeğim var.4 günlük ken 10.1 di sonra 14 oldu, 15.6, enson iki ölçumde 14 çıktı.bütün testleri yaptı doktorumuz tiroit, kanda enfeksiyon, idrarda ama hepsi temiz çıktı. Ama doktorum uzayan sarılık diyerek bizi fakülte hastane sine gönderdi. Daha detayli inceleme için. Çok korkuyorum.basindan gecen varmı. Oglumun kalbindede 3mm capinda delikte var doktor kapanır dedi allahım sen koru oğlumu
Anne sütünden olabiliyor tahliller temize korkmaMerhabalar benim de kızımın bütün tahlilleri yapıldı sadece yüzünde ve gözünde sarılığı var. Doğduğunda 11 Di şimdi 8 e düşmüş ama yarın 1 aylık olcak kızım. Neden bu kadar uzadı sarılığı bilmiorum.
canim benim oglum da oyle. Ben bio gaio ve zinco kullaniyorum. Nurse harveys verdigim de oluyo ama zincoyla ayni anda degil. Malesef 3 aylik olana kadar devam edecekmis boyle.Kızımın bugün kırkı çıktı. Çok fazla gazlıyız. Bazen gazdan yatamıyoruz. Ne zaman geçer gazı dayanamıyorum kuzumun kıvrandığını görmeye