Çocuk Hastalıkları Sarilik yardim lutfen :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Oglusum alabarda

Oglummmmm♡♥♡♥
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
250
205
35
Merhaba herkese. 4 gun once normal dogum ile oglumu dunyaya getirdim. Hersey yolunda zannederken goguslerimden gelen sutun cok ama cok yetersiz oldugunun farkin vardik. Oyle ki 3 gun ac kalmis bebebegim :KK43: acile gittik ve sarilik cikti degeri ise 8,7. Hastanede yatacak kadar degilmis fakat bebegime 3 saatte bir mama veriyorum bende doktorun tavsiye ettigi bir suru sut yapan caylar icecekler aliyorum pompa yapiyorum emziriyorum ama sut yok gelmiyor elimden geleni yapiyorum. Bebegim hep bir uyku halinde zor uyandiriyorum. Var mi ayni durumu yasayan? Lutfen tecrubelere ihtiyacim var :KK43:

Biz 19 la yattik merak etmeyin cok yuksek degil deger . Benimde sut zar zor geldi siz mama versenizde iki saatte bkr pompayla sutu sagin gelmesede sagin bu sekil de gelicek uyarildikca . Hip veya humanin anne sugu caylari ve de sicak dus inanin gogusler acayip doluyor ben bu sekilde cozdum . 4 gun gelmedi sut sonra geldi yetmedi derken 1. Ay kontrolunde 1500 kilo almistik suan 50 gunluguz . Bol dereotu yedim hergun bir demet taze hurma suan mevsimi oda cok guzel sut yapiyor kaysi incir hosafi kuru dut siyah uzum avuc avuc yedim . Sakin pes etmeyin gelicek sut benim sutum geldiyse herkesin gelir

Cok tesekkur ederim canim ya inan moral oldu dediklerinin hepsini denedim canim hurma yememistim onu da yiyeyim. Suan bile yeni dustan ciktim az az geliyor ama yeterli degil iste yavrumda seviyor emmeyi cok sukur. Bugun hastane kontrolumuz var bakalim nasil olduk.

Benim de çok çok azdı ilk 3 gün sütüm bebek aç kalmıştı hatta 300 gr vermişti ama ben mama vermedim doktor ısrarla mama ver dedi 5. gün şakır şakır sütüm geliyordu. bence mama vermeyip sürekli emzir bi kaç gün daha hala sütün gelmiyorsa mama ver nacizane önerim. benim kızın 13 idi hastaneden çıkarken değeri

Benimde bebeğim 1 haftalık 5.gün doktora götürdüğümÜzde sarılık değeri 11 Di. Benim de sütüm az geliyor. Mama veriyoruz. Yarın kontrolüm var inşllah düşmüştür sarılığı. Dua edin:KK43:

Benimde bebeğim 1 haftalık 5.gün doktora götürdüğümÜzde sarılık değeri 11 Di. Benim de sütüm az geliyor. Mama veriyoruz. Yarın kontrolüm var inşllah düşmüştür sarılığı. Dua edin:KK43:
Geçmiş olsun, bence sütünü daha çok emzir ve sağ, bir şekilde çoğalır, çoğalmasının tek yolu bol bol emzirmek aman ihmal etme, mamadansa emzir bence

Merhaba herkese. 4 gun once normal dogum ile oglumu dunyaya getirdim. Hersey yolunda zannederken goguslerimden gelen sutun cok ama cok yetersiz oldugunun farkin vardik. Oyle ki 3 gun ac kalmis bebebegim :KK43: acile gittik ve sarilik cikti degeri ise 8,7. Hastanede yatacak kadar degilmis fakat bebegime 3 saatte bir mama veriyorum bende doktorun tavsiye ettigi bir suru sut yapan caylar icecekler aliyorum pompa yapiyorum emziriyorum ama sut yok gelmiyor elimden geleni yapiyorum. Bebegim hep bir uyku halinde zor uyandiriyorum. Var mi ayni durumu yasayan? Lutfen tecrubelere ihtiyacim var :KK43:
Son durum nasıl bilmiyorum ama bu sariliktan çok çektiğim için belki başkasına fayda dokunur diye yazıyorum sarılık değeri 8 olmasi çok yüksek bi durum değil mamaya başlayacak kadar değil zaten ilk 4 gün süt fazla olarak gelmez köyü bi sıvı halinde gelir benim oğlumun 1 aylıkken değeri 8.7 idi tabi tüm tahlilleri yaptırdım. Benim tavsiyem en ufak bişeyde mamaya dönmeyin anne sütü gibisi yok

Sarılığa en iyi gelen mor isikmis arkadaşlar benim bebeğim de olmuştu eeşim eczaneye gittiğinde eczacı demiş iyi geldi bize. Emzirdikce süt artar sarılık azalir. Kuru soganda süt yapar hatta ben kırk ucurmaya gittiğim de bana kuru soğan vermişlerdi ben faydasını gördüm

Arkadaşlar moralim çok bozuk 28 günlük erkek bebeğim var.4 günlük ken 10.1 di sonra 14 oldu, 15.6, enson iki ölçumde 14 çıktı.bütün testleri yaptı doktorumuz tiroit, kanda enfeksiyon, idrarda ama hepsi temiz çıktı. Ama doktorum uzayan sarılık diyerek bizi fakülte hastane sine gönderdi. Daha detayli inceleme için. Çok korkuyorum.basindan gecen varmı. Oglumun kalbindede 3mm capinda delikte var doktor kapanır dedi allahım sen koru oğlumu

Arkadaşlar moralim çok bozuk 28 günlük erkek bebeğim var.4 günlük ken 10.1 di sonra 14 oldu, 15.6, enson iki ölçumde 14 çıktı.bütün testleri yaptı doktorumuz tiroit, kanda enfeksiyon, idrarda ama hepsi temiz çıktı. Ama doktorum uzayan sarılık diyerek bizi fakülte hastane sine gönderdi. Daha detayli inceleme için. Çok korkuyorum.basindan gecen varmı. Oglumun kalbindede 3mm capinda delikte var doktor kapanır dedi allahım sen koru oğlumu
Karaciğer tahlili yapıldı mi acaba eğer o da yapıldıise temizse hiç korkma benim oğlumun 30 Günlükken 8.7 idi 2.5 aya kadar sarıydoğlum anne sütünden olabiliyor

Merhabalar benim de kızımın bütün tahlilleri yapıldı sadece yüzünde ve gözünde sarılığı var. Doğduğunda 11 Di şimdi 8 e düşmüş ama yarın 1 aylık olcak kızım. Neden bu kadar uzadı sarılığı bilmiorum.

Merhabalar benim de kızımın bütün tahlilleri yapıldı sadece yüzünde ve gözünde sarılığı var. Doğduğunda 11 Di şimdi 8 e düşmüş ama yarın 1 aylık olcak kızım. Neden bu kadar uzadı sarılığı bilmiorum.
Anne sütünden olabiliyor tahliller temize korkma

Merhaba bayanlar suan 46 gunluguz sariligimiz hemen gecti sik sik besledim ama tabi baska seyler cikti. Oglumda asiri gaz sancisi oldu ve her seyi gercekten denememe ragmen sutum gelmiyor. Inatla her aciktiginda emziriyorum ama yok yok yok. Malesef mamayla besleniyoruz. Allah a sukur boyle de besleniyor oglum.

Kızımın bugün kırkı çıktı. Çok fazla gazlıyız. Bazen gazdan yatamıyoruz. Ne zaman geçer gazı dayanamıyorum kuzumun kıvrandığını görmeye:KK43:

Kızımın bugün kırkı çıktı. Çok fazla gazlıyız. Bazen gazdan yatamıyoruz. Ne zaman geçer gazı dayanamıyorum kuzumun kıvrandığını görmeye:KK43:
canim benim oglum da oyle. Ben bio gaio ve zinco kullaniyorum. Nurse harveys verdigim de oluyo ama zincoyla ayni anda degil. Malesef 3 aylik olana kadar devam edecekmis boyle.

Emzik Nasıl tutturabilirim,emzik tutmasını çok istiyorum bir sürü emzik aldık en son bakkal emziği denedik biraz tuttu sonra Onuda bıraktı. Mememi yalancı emzik gibi tutuyor saatlerce. Bırakınca ağlıyor.

X