- 5 Aralık 2018
- 11
- 4
- 86
- 38
- Konu Sahibi ManyakMisir
Bir de ısıtme testı yapıldı mı?Kızlar bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. 26 değer baya yüksekmiş çünkü. İnşallah bişey olmamıştır. Şuan 10 sarılığı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de ısıtme testı yapıldı mı?Kızlar bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. 26 değer baya yüksekmiş çünkü. İnşallah bişey olmamıştır. Şuan 10 sarılığı
Kaç günlüktü yattığındaHiç dert etme bana da neler dedıler cocugum 2 yasına gelıp yuruyene kadar neler cektım her hareketınde bı terslık aradım takı yuruyup konusup herseyın normal olduguna cok sukur kanaat getırene kadar32 ıdı bılırubın sevıyesı 4 gun yattık ıkı kere kan degıstı vs. Ama su an cok ıyı cok sukur buna sebep olan rahatsızlıklar bellı oluyormus ama bızde g6 pd enzım eksıklıgı vardı o sebep olmus bakla yememesı gerekıyor tarlasından bışe gecmeyecek dedı doktpr bı bu degere baktırmanızı onerırım öaşesef bızde yok denecek kadar az
Kaç günlüktü yattığıHiç dert etme bana da neler dedıler cocugum 2 yasına gelıp yuruyene kadar neler cektım her hareketınde bı terslık aradım takı yuruyup konusup herseyın normal olduguna cok sukur kanaat getırene kadar32 ıdı bılırubın sevıyesı 4 gun yattık ıkı kere kan degıstı vs. Ama su an cok ıyı cok sukur buna sebep olan rahatsızlıklar bellı oluyormus ama bızde g6 pd enzım eksıklıgı vardı o sebep olmus bakla yememesı gerekıyor tarlasından bışe gecmeyecek dedı doktpr bı bu degere baktırmanızı onerırım öaşesef bızde yok denecek kadar az
Evet geçtiBir de ısıtme testı yapıldı mı?
Bizim alt uyuşmazlık vardı. İlk çocuğumda 24 çıkmıştı.. doktorum uyarmıştı 2. Bebek de daha çok yükselir diye gerçekten öyle oldu. Ben 0Rh+ baba ARh+ bebek ARh+ ..Merhaba benın oğlum da aynı sekılde 32 bilirubinle hastaneye yattı dogumun ertesı gunu ıkı kere kan degıstı ne teshıs kondu size sebebi neymis acaba bu degerlere cıkması ender oluyor da o sebeple sordum bızde g6pd enzım eksıklıgı varmıs bakşadan uzak durması gerekıyor
Üçgünlüktü sanıyorum ama rengi portakal gibi olmustu bir saat içindeKaç günlüktü yattığında
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zorÜçgünlüktü sanıyorum ama rengi portakal gibi olmustu bir saat içinde
Merhaba uzamis sariliginiz kaçtı. Benimde uzamış anne sütü sariligi denilid. 4 haftadir düşmedi. Bir sıkıntı oldu mu bebeginizde
Uzamış sarılık ile nerdeyse üç ayına kadar devam etti
Olmadı 3. Aydan sonra rengi düzelmeye başladı. Şimdi 5 yaşındaMerhaba uzamis sariliginiz kaçtı. Benimde uzamış anne sütü sariligi denilid. 4 haftadir düşmedi. Bir sıkıntı oldu mu bebeginizde
Anne sütü bence tek çözümü ben sarıldığın başladığını gördüğüm an 2 saatte 1 emzirmem gerekirken 1 saatte hatta yarım saatte bir emziriyordum ve çok şükür ilerlemedi hemşirelere üstünüzde sagip verin bebeğe veroyorlarBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Uyanmıyordu ki yarım saatte bir emzireyim. Ağlaya ağlaya uyandırmaya çalıştığımı biliyorumAnne sütü bence tek çözümü ben sarıldığın başladığını gördüğüm an 2 saatte 1 emzirmem gerekirken 1 saatte hatta yarım saatte bir emziriyordum ve çok şükür ilerlemedi hemşirelere üstünüzde sagip verin bebeğe veroyorlar
Uyandırmaya gerek yok bende ilk başta uyandırmaya çalışıyordum topugunu sık yada hafif tırnak batır hemşire öyle demişti ağlayınca hemen memeyi ağzına veriyordumUyanmıyordu ki yarım saatte bir emzireyim. Ağlaya ağlaya uyandırmaya çalıştığımı biliyorum
Uyandırmaya gerek yok bende ilk başta uyandırmaya çalışıyordum topugunu sık yada hafif tırnak batır hemşire öyle demişti ağlayınca hemen memeyi ağzına veriyordum
Sarılık olan bebek sürekli uyur uyandiramazsın o yüzden bunu yapman lazımUyanmıyordu ki yarım saatte bir emzireyim. Ağlaya ağlaya uyandırmaya çalıştığımı biliyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesinMerhaba anneler hepinize geçmiş olsun. Ben de oğlumu 2 kere hastanede yatırdım. İkinci de yoğun fototerapi aldı. 21 idi seviyesi. Bizde g6pd (bakla zehirlenmesi, enzim eksikliği) çıktı daha bunun üzüntüsü geçmemişken topuktan alınan kan sonucumuzda hipotiroidi olduğunu öğrendim. Her ikisi de uzamış sarılık sebebi. Benim sizlere ve bu mesajı okuyan arkadaşlarıma söylemek istediğim bir şey var. Öncelikle hamileliğinizde iyotlu tuzu asla sofranızdan eksik etmeyin ikincisi de topuktan alınan kanı tekrarlayın. Çünkü ilk 2 testimiz temiz çıktı üçüncü de tsh çok yüksek çıkınca bakanlık tekrar etmemizi istedi ve maalesef hipotiroidi olduğumuzu öğrendim. Keşke sadece bakla zehirlemesi olarak kalsaydı. Ama şükürler olsun ki erken tespit edildi ve minicik yavrum maalesef ömür boyu ilaç kullanacak
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin