Sarılık değeri 24

Anne sütü önemli evet ama sizde zengin beslenenin Anne sütü kaliteside çok önemli. Bizdedr sarılık çıkınca çeşit arttırdım ben geçti çok şükür

Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde

35+2 de dunyaya geldı oglum 27 kasım da taburcu olduğumuzun ertesı gunu kontrole gittik ve 13 deger ile yatısımız verıldı prematüre için yuksek değer denıldı bır gece kaldı emzırme saatınde emzırmeye gittim süt saatlerınde sütğmü götürdüm canım bır gece sonunda taburcu olduk gecen hafta gıttık kontrole 10 değeri dediler salı gene kontrolumuz var eger deger sabıt ise sorun yok dedıler ama değer ykselırse tekrr yatıs verıcez dedıler ama korkmuyorum cnku o yenıdogan yogunbakımı gördüm cok guzel ılgılenıyor hemsıreler süt saatlerınde kuvez de tedavı ışıgı altında iken şırınga ıle besliyorlar inşallah sende bebegıne kavusursun hemen

Arkadaslar anneler ne yeyip ne yemeyecek bi fikriniz var mi. Sarlığı daha çabuk atmak icin

Dogum yaptim normal odaya gectik bebegim uyuyordu. Ablam uyandir emzir cocuk sarilik olcak dedi aldim emzirdim. Bebegim aglamaya basladi taburcu olana kadar susmadi. Ablam dedigine bin pisman oldu

Kızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum.

Benim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
Sakin ol canım sarılık olmayan yok çocuk doktorumuz biraz sarılık iyidir bile demişti. 15 le ışık aldı 1 gün hastanede kaldık 8 e düştü çıktık sonra 12 ye yükseldi ama şu an azaldı sadece ben mama da takviye verdim sütüm azdı akşama kadar ilk gün çiş yapmayınca mecbur kaldık şu an hem mama hem süt veriyoruz

Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Hıc bısey olmuyor korkmayın benımde yenı dogan bebegım sarılık dedıler degerı 18 dı 20 kusur olursa hastaneye yatılacak dedıler bndd gece gunduz emzırdım gece ısıgı kapatmadım hep ısık acıktı bıde tanıdık hemsıre vardı bı kasık sekerlı su ver dedı verdım 3 gun sonra degerı 14 oldu dustu degerı yenı doganlarda genelı sarılık oluyo bıseyolmuyo

Benim bebeğim işitme testinden sağ kulak geçemedi doktorlar üstünde durmuyor tıkanıklık olabilir sarılık varken zaten test yapılmaz dediler 2 hafta üst üste geçemedi 3. Teste grcez çok korkuyorum genetik bi durum yok ailede inşallah sıkıntı olmaz tıkanıklık vardır açılır siz yaşadınız mı böyle bir durum (

Zaten yenı doganda tıkanıklık oluyor o yuzde test yaptırsan bıle ılk teste tıkanık oluyor bı hafta sonra testen gecemezse 3 . Ayda ılerı kulak testı yapılıyo oda bebegın bı saat uyumalı uyanık kalmamalı 3 teste de ole cıkarsa muhtelmen ılerı kulak testı ıstıycekleedır

Evet 1 hafta arayla gittik testlere doktorlar da diyor bi hafta ara az 1 ayda test tekrar edilmeli. Umarım bebeğimin kulağında sorun yoktur. Evde test ediyorum sese karşı tepki veriyor ama yine de korkuyorum en güzel günlerim kaygıyla geçiyor maalesef

Çok geçmiş olsun. Benim kızımda da patolojik sarılık vardı. 18e kadar çıktı. Uyuşmazlık sebebiyle olduğu için daha riskliydi. 1 gece fototerapi aldı. Işığın altında ben de kızımla oturup sürekli emzirdim. Her yeri ışık alsın diye sürekli çevirerek ama emzirmeyi bırakmayarak sabahladık. Çok şükür sabah 14 e düştü. Sonrasında sıfırlaması 2 ayı buldu. Ayak bilekleri bile sapsarıydı. Evde hiçbir şey yapmadım. Sürekli emzirdim. Arkadaşların dedikleri gibi kaka ile attı. Günde 7-8 kez kaka yapıyordu, düşünün ne kadar emzirdiğimi. Şimdi 6.5 aylık ve şükür çok sağlıklı bir çocuk. Telaş yapmayın. Üzülmemeye çalışın zira sizden güç alıyor bebeğiniz. 1-2 ay sonra aklınıza gelmeyecek bu günler.

Kızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum.
Geçmiş olsun.benim bebeğim de sarılık olunca öyleydi topuklarını burnunu sıkardım yine uyanmayınca soyundururdum.odayı sıcak tutup hiç uyanmazsa soyundurun.gece de 2 saatte bir alarm kurar zorla uyandırıp emzirirdim.birkaç hafta içinde geçer inşallah

Fototerapiden korkmayın bu sağlığı için önemli ve lütfen stresinizi onun için biraz daha düşürün anne sütü onun için çok önemli şu an stresten birde sütünüz azalır yada kesilirse ona hiçbir faydanız olmaz Allah size bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun.

Bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. İnşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum

Kızlar bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. 26 değer baya yüksekmiş çünkü. İnşallah bişey olmamıştır. Şuan 10 sarılığı

Bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. İnşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum
Evet canim belli araliklarla beynine ve böbreklerini bakacaklar. Benim kızımda böbrek genişlemesi olmuştu. Uzun bir süre takip edildi. Merak etme toparliyorlar hemencecik. Geçmiş olsun. Bol bol emzir bebeğini.

Merhaba benın oğlum da aynı sekılde 32 bilirubinle hastaneye yattı dogumun ertesı gunu ıkı kere kan degıstı ne teshıs kondu size sebebi neymis acaba bu degerlere cıkması ender oluyor da o sebeple sordum bızde g6pd enzım eksıklıgı varmıs bakşadan uzak durması gerekıyor

Kızlar bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. 26 değer baya yüksekmiş çünkü. İnşallah bişey olmamıştır. Şuan 10 sarılığı
Hiç dert etme bana da neler dedıler cocugum 2 yasına gelıp yuruyene kadar neler cektım her hareketınde bı terslık aradım takı yuruyup konusup herseyın normal olduguna cok sukur kanaat getırene kadar32 ıdı bılırubın sevıyesı 4 gun yattık ıkı kere kan degıstı vs. Ama su an cok ıyı cok sukur buna sebep olan rahatsızlıklar bellı oluyormus ama bızde g6 pd enzım eksıklıgı vardı o sebep olmus bakla yememesı gerekıyor tarlasından bışe gecmeyecek dedı doktpr bı bu degere baktırmanızı onerırım öaşesef bızde yok denecek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…