- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 18
- 26
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Allah acil şifalar versin inşallahBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Sakin ol canım sarılık olmayan yok çocuk doktorumuz biraz sarılık iyidir bile demişti. 15 le ışık aldı 1 gün hastanede kaldık 8 e düştü çıktık sonra 12 ye yükseldi ama şu an azaldı sadece ben mama da takviye verdim sütüm azdı akşama kadar ilk gün çiş yapmayınca mecbur kaldık şu an hem mama hem süt veriyoruzBenim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
Benim bebeğim de ilk 2 hafta çok uyuyordu sarılıktanmış değer düşünce 2-3 gündür uyku uyumuyorKızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum.
Hıc bısey olmuyor korkmayın benımde yenı dogan bebegım sarılık dedıler degerı 18 dı 20 kusur olursa hastaneye yatılacak dedıler bndd gece gunduz emzırdım gece ısıgı kapatmadım hep ısık acıktı bıde tanıdık hemsıre vardı bı kasık sekerlı su ver dedı verdım 3 gun sonra degerı 14 oldu dustu degerı yenı doganlarda genelı sarılık oluyo bıseyolmuyoBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Benim bebeğim işitme testinden sağ kulak geçemedi doktorlar üstünde durmuyor tıkanıklık olabilir sarılık varken zaten test yapılmaz dediler 2 hafta üst üste geçemedi 3. Teste grcez çok korkuyorumHıc bısey olmuyor korkmayın benımde yenı dogan bebegım sarılık dedıler degerı 18 dı 20 kusur olursa hastaneye yatılacak dedıler bndd gece gunduz emzırdım gece ısıgı kapatmadım hep ısık acıktı bıde tanıdık hemsıre vardı bı kasık sekerlı su ver dedı verdım 3 gun sonra degerı 14 oldu dustu degerı yenı doganlarda genelı sarılık oluyo bıseyolmuyo
Zaten yenı doganda tıkanıklık oluyor o yuzde test yaptırsan bıle ılk teste tıkanık oluyor bı hafta sonra testen gecemezse 3 . Ayda ılerı kulak testı yapılıyo oda bebegın bı saat uyumalı uyanık kalmamalı 3 teste de ole cıkarsa muhtelmen ılerı kulak testı ıstıycekleedırBenim bebeğim işitme testinden sağ kulak geçemedi doktorlar üstünde durmuyor tıkanıklık olabilir sarılık varken zaten test yapılmaz dediler 2 hafta üst üste geçemedi 3. Teste grcez çok korkuyorumgenetik bi durum yok ailede inşallah sıkıntı olmaz tıkanıklık vardır açılır siz yaşadınız mı böyle bir durum (
Evet 1 hafta arayla gittik testlere doktorlar da diyor bi hafta ara az 1 ayda test tekrar edilmeli. Umarım bebeğimin kulağında sorun yoktur. Evde test ediyorum sese karşı tepki veriyor ama yine de korkuyorumZaten yenı doganda tıkanıklık oluyor o yuzde test yaptırsan bıle ılk teste tıkanık oluyor bı hafta sonra testen gecemezse 3 . Ayda ılerı kulak testı yapılıyo oda bebegın bı saat uyumalı uyanık kalmamalı 3 teste de ole cıkarsa muhtelmen ılerı kulak testı ıstıycekleedır
Geçmiş olsun.benim bebeğim de sarılık olunca öyleydi topuklarını burnunu sıkardım yine uyanmayınca soyundururdum.odayı sıcak tutup hiç uyanmazsa soyundurun.gece de 2 saatte bir alarm kurar zorla uyandırıp emzirirdim.birkaç hafta içinde geçer inşallahKızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum.
Fototerapiden korkmayın bu sağlığı için önemli ve lütfen stresinizi onun için biraz daha düşürün anne sütü onun için çok önemli şu an stresten birde sütünüz azalır yada kesilirse ona hiçbir faydanız olmaz Allah size bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun.Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. İnşallah bişey olmamıştır çok korkuyorumÖncelikle üzülmeyin korkmayın . Bebeklerinizin sarılığı bikacgun ışık tedavisi alıp düzelecek seviyede.
Bundan 11 yilonce kızımın doğumunun 2. Günü 31 ile hastaneye yatış yapıldı. Çok zor günlerdi. Doktorlar her durumu bekleyin dedi. Kan değişimi , beyinde hasar böbreklerde hasarvs. Gibi. Ama 1 hafta sonunda yavrumu kucağıma aldım. Şimdi 11 yaşında sapasağlam. Elhamdülillah. Bu arada bol bol dinlenin sütünüz gelsin. 2 saatte bir sağım yapın. Allah kolaylıklar versin. Hayırlı olsun yavrunuz.
Evet canim belli araliklarla beynine ve böbreklerini bakacaklar. Benim kızımda böbrek genişlemesi olmuştu. Uzun bir süre takip edildi. Merak etme toparliyorlar hemencecik. Geçmiş olsun. Bol bol emzir bebeğini.Bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. İnşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum
Merhaba benın oğlum da aynı sekılde 32 bilirubinle hastaneye yattı dogumun ertesı gunu ıkı kere kan degıstı ne teshıs kondu size sebebi neymis acaba bu degerlere cıkması ender oluyor da o sebeple sordum bızde g6pd enzım eksıklıgı varmıs bakşadan uzak durması gerekıyorÖncelikle üzülmeyin korkmayın . Bebeklerinizin sarılığı bikacgun ışık tedavisi alıp düzelecek seviyede.
Bundan 11 yilonce kızımın doğumunun 2. Günü 31 ile hastaneye yatış yapıldı. Çok zor günlerdi. Doktorlar her durumu bekleyin dedi. Kan değişimi , beyinde hasar böbreklerde hasarvs. Gibi. Ama 1 hafta sonunda yavrumu kucağıma aldım. Şimdi 11 yaşında sapasağlam. Elhamdülillah. Bu arada bol bol dinlenin sütünüz gelsin. 2 saatte bir sağım yapın. Allah kolaylıklar versin. Hayırlı olsun yavrunuz.
Hiç dert etme bana da neler dedıler cocugum 2 yasına gelıp yuruyene kadar neler cektım her hareketınde bı terslık aradım takı yuruyup konusup herseyın normal olduguna cok sukur kanaat getırene kadarKızlar bebeğimi eve getirdim. Beyni zarar görmüşmü diye takip altında tutulacak. 26 değer baya yüksekmiş çünkü. İnşallah bişey olmamıştır. Şuan 10 sarılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?