- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Kayinvalidem yapıyordu yani burda öyle yapıyorlarSarı renk tülbentle ya da giydirmekle bu işin alakası yok.
Allah şifa versin benimde iki bebeğim sarılık olmuştu korkma bol bol emizir en önemlisi emizirmek ne kadar çok emerse o kadar çabuk iyilesecek geçmiş olsunBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Öncelikle çok geçmiş olsun 4gunlukken 29la yatışı yapildi çok korktuk çünkü ilk olarak kan değişimi olacak dendi bunu yapacak hastane bulamadık vs vs iyiki bulamamışiz sonrasında bı hastane kabul etti ve sadece 1gece kalarak değeri düşürdüler şuan 13aylik hiçbir hasar yok sanırım ilk kulaklara zarar verirms işitme testinde de sorun çıkmadi inşallah en kısa sürede iyilesirsinizBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
6 günlükken 18 oldu 1 gün yoğun bakımdaki kuvozde ışın aldı sonra 8 e düşünce çıkardılar. 1.5 ay uzamış sarılığı sürdü ama sorun olmadı. geçmiş olsunBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
hiç bir şey olmaz allahın ıznıyle benım oğllumdada çıktı çok yuksek 3 gün foto terapi aldı ışıklı küvezde sonra düşüyor sarılık değerleri geçmiş olsun acil şifalar dilerimBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Lütfen şu internet anneciliğini bırakalım benim de başıma geldi internette duyduğumuz herşey doğru değil Ağzı olan konuşuyor. Tecrübeli doktorları ve annelerinizi kaynanalarınızı dinleyin. Ben dinlemedim hep onlar haklı çıktı.Benim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
Benim kızımda yakalanmıştı mavi ışık verildi bı gece sonra düzelmişti şükür bazen naparsan yap yakalaniyolar üzülme hepsi geçiyo inan rabbim tez zamanda kavuştursun yavrunaBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Tekrar tahlil yapilmadimi acaba? Etki edip etmediği belli olur? Bide ilk tahlildemi o kadar yüksek çıktı?Kızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun. Kızımı gördüm şimdi hala mavi ışık alıyor. 24 yüksek bi değermiş beyninde hasar bırakmamıştır inşallah
Bugün tekrar tahlil yapılacak ilk değeri 24Tekrar tahlil yapilmadimi acaba? Etki edip etmediği belli olur? Bide ilk tahlildemi o kadar yüksek çıktı?
Tıbbi bir gerçeği yokKayinvalidem yapıyordu yani burda öyle yapıyorlar
Farkındaysan bende tıbben geçer demedim sadece yaptim geçti dedimTıbbi bir gerçeği yokSadece yanında sarı renk olunca bebeğin sarı rengi az gözüküyor.
Bende diyorum ki ondan geçmemiştir. O zaman sarılık olan bebeği mavi Işık altına değil sarı odaya koyar beklerlerdi. Eskilerin uydurması.Farkındaysan bende tıbben geçer demedim sadece yaptim geçti dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?