Sarılık değeri 24

Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Allah şifa versin benimde iki bebeğim sarılık olmuştu korkma bol bol emizir en önemlisi emizirmek ne kadar çok emerse o kadar çabuk iyilesecek geçmiş olsun

Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Öncelikle çok geçmiş olsun 4gunlukken 29la yatışı yapildi çok korktuk çünkü ilk olarak kan değişimi olacak dendi bunu yapacak hastane bulamadık vs vs iyiki bulamamışiz sonrasında bı hastane kabul etti ve sadece 1gece kalarak değeri düşürdüler şuan 13aylik hiçbir hasar yok sanırım ilk kulaklara zarar verirms işitme testinde de sorun çıkmadi inşallah en kısa sürede iyilesirsiniz

hiç bir şey olmaz allahın ıznıyle benım oğllumdada çıktı çok yuksek 3 gün foto terapi aldı ışıklı küvezde sonra düşüyor sarılık değerleri geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Benim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
Lütfen şu internet anneciliğini bırakalım benim de başıma geldi internette duyduğumuz herşey doğru değil Ağzı olan konuşuyor. Tecrübeli doktorları ve annelerinizi kaynanalarınızı dinleyin. Ben dinlemedim hep onlar haklı çıktı.
Benim kızımın da başına geldi oğlumun da Fototerapi vermediler kızım 40 günde atlatamadı sarılığı doktora 2-3 kez rica ettim yapmadılar hem de Ankara'daki hastahanede ihtiyacı yok dediler mecbur kalmadıkça yapmıyorlar. doktorlar yaptıysa bir bildikleri var.
Sakin olun Sarılık daha kötü karaciğerde kalıcı hasar bırakıyor. Küçükken atlatılmazsa tamamen Allah korusun büyüyünce de tekrarlıyor.
İlk önce siz sakin olun hemen hemen doğan çocukların çoğunda olur sarılık olmayan ile karşılaşmadım. Kimisi 3 günde kimisi 40 günde atlatır. Bol bol emzir . Sarılıkta çok uyurlar ben uyandıramıyordum . Sağıp uykusunda veriyordum. 3 saatte bir .Sütüm yetmezse mama ile takviye ediyordum. Yeni doğum yaptıysan uykuna dikkat et uyku ve bol su içmek sütü arttıran tek şey tecrübeyle sabittir.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Benim oğlum da 21 gibi bir değer le tedavi gördü 3 gün sonra düzeldi çok şükür şu an 4 yaşında ve sapasağlam rabbime şükürler olsun korkmayın rabbim şifa versin yavrunuza

Oglumda ben 4 günlükken farkedip götürmüştüm doktora,18 di değeri,bol bol beslenme ve takiple sorunsuz atlattı. Sizin bebeğiniz de en iyi bakılip takip edilebileceği bir yerde. Kendinizi üzmeyin.
Sağlıkla kucaklayıp evinize getirmenizi dilerim.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.korkmayın fototerapi ile düşer ayrıca bol bol emzirin ya da mama verin bir de direkt güneş ışığına çıkarmıştık biz . Benim yavrum doğduktan sonra 3.gün 16 idi 1 gece fototerapi aldık düştü tekrar birazcık yükseldi herşeyine baktılar bir sorun çıkmadı ama sarılık neredeyse 3 ay sürdü azalarak geçti gitti. Güzel düşünün güzel olsun.

Benimde oglumun sarilim degero 16 idi. Anne sutu ve mama takviyesiyle fototerapi almadi ama kendini toplamasi bulmustu 1 haftayi dr uygun gorduyse ne diyorsalar onu taoin sarik cok daha zararli o isik tedavisinden oglumun o donemki resimlero bile sapsari goz iclerine kadar umarim hemen toparlar gecmis olsun

Benim kızımda yakalanmıştı mavi ışık verildi bı gece sonra düzelmişti şükür bazen naparsan yap yakalaniyolar üzülme hepsi geçiyo inan rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna

Kızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun. Kızımı gördüm şimdi hala mavi ışık alıyor. 24 yüksek bi değermiş beyninde hasar bırakmamıştır inşallah

benim kızım da 22 günlük 3 günlükken degeri 13 çıkmıştı fetoterapi aldık biraz azalır gibi oldu ama şu an hala azalmadı. kanda 15 çıktı değeri Doktorlar izleyelim dedi beslenmesi gayet iyi ama hala artıyor düşmüyor

Kızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun. Kızımı gördüm şimdi hala mavi ışık alıyor. 24 yüksek bi değermiş beyninde hasar bırakmamıştır inşallah
Tekrar tahlil yapilmadimi acaba? Etki edip etmediği belli olur? Bide ilk tahlildemi o kadar yüksek çıktı?

Benim bebeğimin 21 ışık tedavisi aldı düştü şükür korkmayın bişey olmaz İnşaAllah. 24 de beynine ne oluyormuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…