- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Beyne zarar veren fototerapi değil, sarılık değerinin yüksek olması. Fototerapi ile o değer düşürülür. Aslolan çocuğun bol bol kaka yapmasını sağlamak çünkü sarılığa sebep olan şey bilirubin ve o da dışkıyla atılır. Anne sütü varsa öncelik bol bol emzirilmesi tabi, ama yoksa mama verin. Geçmiş olsunBenim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
4 ay hastanede kalması yenidoğan sarılığı ile alakalı olmayabilir. Sarılığın çok çeşidi var. Geçmiş olsunBenim yeğenimde 25 ti sarılığı bide 4 ay kalmıştı hastanede öyle iyileşti ama hicbirşeyi yok hasar falanda görmedi beyinde falan gayet sağlıklı benimkızımde 18 ti sarilığı ama ben bol bol emzirmekle düsurdük oda enson9 yani hemen de fazla düşmemişti gecmiş olsun korkulcak birşey yok her bebekte görülürinternete bakma fazla abartıyor çünkü
Benimde sarılık vardı degeri dusuktu ama hemsiremiz doktorumuz surekli saatte bir gece bile 2 saatte bir uyandr emzir uzun uyumasin emmeden demisti ogle yaptik biraz uzun surdu ama gecti cok sukurBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Cnm benim ikizlerim 3 gün yatmışlardı hastanede bide okadar zayiflardiki anlatamam doğduklarında ışın tedavisiyle sarılıklari geçti Erzurumda sonra memlekete geldim burdada aynı oldu ertesi günde 1 gece burda yatırdık hastaneye ama sarılıktan korkmana gerek yok insallah geçer senin sütun çok önemli bide hastaneden çıkardıktan sonra üzerine sürekli sarı renkte elbise,tülbent örttüm tez vakitte geçti insallah sizinde geçer sıkıntı yapma dua et cnm hayirli olsun bebişinBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
cok yuksek yatis yapilip acil mudahale edilmeli. isik tedavisi almadimi takip etmediniz mi surekli
Kuzenim olmuştu geçti bişsryi yok şimdi bu kadar telaş yapmayınBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Sarı renk tülbentle ya da giydirmekle bu işin alakası yok.hastaneden çıkardıktan sonra üzerine sürekli sarı renkte elbise,tülbent örttüm tez vakitte geçti insallah sizinde geçer sıkıntı yapma dua et cnm hayirli olsun bebişin
Evett sarılığın çok çeşidi var neyden okadar kaldı bilmiyorum ama yengem de sütünde bile sarılık vardı daha fazla etmişti4 ay hastanede kalması yenidoğan sarılığı ile alakalı olmayabilir. Sarılığın çok çeşidi var. Geçmiş olsun
Dogar doğmaz hem emzirme hem mama vermek gerekiyir ilk hafta. Onu yaptiniz mı. Bir de mama verdiginiz halde sarilik oldu ise dil bagı var mı kontrol edin dil bagi varsa da beslenemiyorBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?