kız nerden bılınıyor ehli sünnet için gıyıldığı,oyyy başı dumanla vatanım benım,yukseklerın başı dumalı olur,az kaldı dayan toprağım,elbet Allahın muradı devam edecek aziz vatanımdaKi yazdiklarinin hepsi kamufilaj olarak kullanilmis.Saklamak gizlemek icin.Ama benim yazdigim o sarigi cubbeyi ehli sunnet olarak giyenler .Ki haber boş vikti dedigim gibi.
yanii. birde etseymişte cevabını alsaymışAy hanfendi lütfetmiş k.çını başını açanları şikayet etmiyormuş. Sağolasın valla ne diyim bilemedim.
Ben oyle diyorum sen istedigin yere cek namahrem ayri birsey mahremin ayri birseynamahremmi.
bunun kıstası nedir dersen sonu gelmez ayrıca.
dine getirsen konuyu ,başı açık olmakta namahrem mesela. yada bermuda şort giymekte
dekolte giyinmiş derim. ama k..ç ını başını açmış diyerek assağılamam. ayrıca bana ne. rahatsızda olmam. herkesin kendi seçimi.
Sikayete gel olayin basinaAy hanfendi lütfetmiş k.çını başını açanları şikayet etmiyormuş. Sağolasın valla ne diyim bilemedim.
Offfffff okyp offfffyanii. birde etseymişte cevabını alsaymış
ee bak bunu bilmiyordum sayende öğrendimde,:)Ben oyle diyorum sen istedigin yere cek namahrem ayri birsey mahremin ayri birsey
namahrem, dinen evlenmelerinde bir sakınca olmayan, yabancı, uzak, yakın akrabanın dışındaki kişi.
mahrem , ise haram kılınan şey demektir.
Canm sen bilmiyorsan yazma sarik cubbe salvar bunlarla ilgili neler var neler yaziliyor bir arastir.Dini yoruma girdigi icin yazamiyrm.Sen bir arastir sunnetleri.kız nerden bılınıyor ehli sünnet için gıyıldığı,oyyy başı dumanla vatanım benım,yukseklerın başı dumalı olur,az kaldı dayan toprağım,elbet Allahın muradı devam edecek aziz vatanımda
O zaman bu isidliler hakikaten gerizekalı. Sarikli cubbeli adam Fatihte degilse her yerde dikkat ceker. Canli bomba dikkat cekmemesi lazim degil mi? Bir de miting icin toplanan kalabalığın hele de Hdp kortejinde farkedilmemesi cok garip geldi bana.
Bu katliamda cok pis isler döndü herkes gemisini yürüttü olan 97 cana oldu.
Yapmaaaaaa....Tam olarak bunu yazacaktım. Valla bu ışid gerizekalı ozaman (zaten öyle yedi ceddine sövülür bunların) böyle gun gibi aşikar yaptıysa simdiye kadar saldırıyı üstlenmesi lazımdı.
Yapmaaaaaa....
Isid savunucusu ilan edileceksin birazdannn
Hee yaa hee
yani evla pes!Tabiki yapmazdim genelleme ayri kiskirtma ayti yesil ceketli 5 adam var ama bu ulkede cubbeli sarikli bir cok insan var.Sadece cubbe ve sarik takiyor diye onlara uzayli gibi bakan dar zihniyetler doluyken etrafta elbette kiskirtici bulurum.Olayin iside cevirilir saptirildigini ve pkk nin yaptigini dusunuyrm.Kendi ayaklarina sıkîyorlar.Cenazelere pkk bayraklari serildi dun.Bir cenazenin oglj kaldirdi bayragi onlar yuzunden oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?