• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Sarıklı ve cübbeliydi’

peki kişiyi tanımlamak için ne denir . mesela kırmızı ceket ve siyah pantalon vardı da denmesin mi, yada siyah kasket takmıştı,yeşil parkalıydı..
neyse gördükleri onu demiş tanıklar.
kaçan sarı saçlı yeşil uzun elbise giymiş bir kadın dense bunada laf edermisin
Evet buna laf da ederim itiraz da. Benim yeşil uzun elbisem var. Hatta annemin de var.
Saçları sarı tanıdıklarımız da var.
Hem bizi hem kendini zan altında bırakıyorsun.
Buna müsade edemem. :KK12:

Ama kuzenim siyah saçlı. Hem de mavi elbisesi var.
Buna asla tahammül edemem.
:KK12:
Başka tanımlamalar bulman lazım.
e.t ye benziyordu. uzaylıydı sanırım desem peki:)
et-600x450.jpg

Dini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.

Tamam kesinlessin haber netlesince yorumumu yazicam aksi olursada senin yorumunuda cankulagiyla bekliyor olacgim.
belki o değil. yapan. tanıklar bunu görmüş. bu haber. şimdi deseler başında kasket vardı,yeşil parka giymiş bir erkekti kaçt.
ı. çıka çıka bir kadın çıktı terörist.tersine..
nolacak. yanlı diyecekmisiin yine o habere. bazı tanıklar böyle bir şey görmüşler ve yazılmış. birşşeyin iddiasında değil kimse. ama sen haber böyle olmasaydı yeşil parkalı bir şahıs denseydi gelip bunu yapmazdın

Ben artik haber izlemiyorum çünkü güvenmiyorum inanmıyorum. Herşeyi Allah görüyor biliyor. Hele bazı kanallari sildim tv den.

Back