ee işid sadece o kişilerdenmi oluşmıuş. onlar değildir bir başka işid mensubudur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee işid sadece o kişilerdenmi oluşmıuş. onlar değildir bir başka işid mensubudur.
O eskidendi 13 sene önceoy kullanmamazlık etmeyelim.
O bizim siyasilere sesimizi duyurabildiğimiz tek hakkımız hele ki bu ülkede.
Tepki vermediğimiz sürece bir gün ok bizi işaret edebilir.
Nedret tohumları hızlı yayılır çünkü.
valla bilemiyorum, yakında kesin haberler çıkar bakalım beraber okuruz halk olarak
İyi ki farklıBakis acilarimiz farkli bu yuzden anlamiyor olabilir misin?
Secim herkesin secimidir.Kicini basina acandan bende rahatsiz oluyrm ama kimseye sikayet etmiyrm.Abla dine girersek cikamayiz ki din tartismaya acik bir konu degil benceYahudinin kılık kıyafeti tamamda,günümüz modern yaşamında bunları giymeyen müslüman olmuyormu şimdi.
Simge diyorsun ama,sokakta gördümmü ne olduğunu bilmediğin adamları görüyorum..
işte mesela şu yaptığında hoş değil. rahatsız oluyorumama şikayet etmiyorum,, deyip, açık giyinenlere kı..nı başını açmakla suçlayıp aşağılıyorsunSecim herkesin secimidir.Kicini basina acandan bende rahatsiz oluyrm ama kimseye sikayet etmiyrm.Abla dine girersek cikamayiz ki din tartismaya acik bir konu degil bence
işte mesela şu yaptığında hoş değil. rahatsız olmuyorum deyip açık giyinenlere kı..nı başını açmakla suçlayıp aşağılıyorsun
ee sen k.. nı başını açtığını söyleyerek aşağılıyorsun.Iste ama rahatsiz olmak ayri birsey asagilamak suclamak ayri birsey.
Kiz isidin savunulacak neyi var hepsi gebersin pislikler.Benim cevremde cok cubbeli ve sarikli onsan var rahatsiz edici haber kendimce yorumumu yazdim.Isidi savunuyor diye tipleme alaylari yapiyorsunuz.
Çıkabilir boyle giderseha b ir ek,kimseyi açık giyindi diye şikayet edemezsin. öyle bir yasa yok. bu hukuk devletinde. oda ayrı
ha b ir ek,kimseyi açık giyindi diye şikayet edemezsin. öyle bir yasa yok. bu hukuk devletinde. oda ayrı
Tamam canm oyledir.bu kişi gerçekten suçlu ise,yakalandığında ya da tanıklar tarafından şikayet edildiğinde tutanak tutulurken üzerinde hangi kıyafetler ile orada olduğu, Nasıl kaçtığı, Nasıl yaptığı kayıt altına alınır.
Mini etekli ise mini etekli bir kadındı, sarıklı uzun sakallı ise sarıklı uzun sakallıydı diye tanımlamaları yapılarak kayda geçer.
Aynı mantıkla bu haberde de tanımlamak için kullanılmış bu ibareler.
Hepsi bu.
Iste ben yaziyrm rahatsiz oluyrm diye. sen asagiliysn diyorsun.emin ol asagilamadan zevk alan insan olsam ki bu forumdakiler kendini iyi bilir cok daha etkili olurdu yazdigim.Hahhhh asagiladin dersin.Neyseeeeee sen k.. nı başını açtığını söyleyerek aşağılıyorsun.
hoşmu.
cübbe giyenlere bunu yapsalar anında aslan kesilirsin ama.
ki bana göre her iki bakış açısıda yanlış.
bak ben ne yazdım,herkes istediğini giyer. cübbde sarıkta takar. özgür iradesi. ama sen geldin açık giyeni aşağıladın ve bunuda kabul ettin.
farkımız bu senle benim işte
bız pkk teroristleri etek gıyerkende gördük,erkeklerın çarşaf gıyerkende gördük,hırsızlık yapanların çarşaf gıydığını,illa dindarlığından gıyılmezkı bu kıyafettler,nevra serezli oğullarını çarşaf gıyıp takıp ettim diye açıklamsını duydum ben,üniversiteyı kazanınca öle takıp etmış oğullarını,bende ederdım yanı evladım olsa,yeğenlerım var,benı tanımasın dıye gıyerım çarşafı,sarık ve cüppe olması nereye çıkıyor anlamadım kizHerkes istedigi gibi giyinebilir.Sarikliyi cubbeliyide sikayet edemezsin.Oda onun secimidir.
Amannn konu nereye geldi Allah askina.
Su bombacilar aciklansada rahatlasak.
kı ..cını başını açmak ,açık giyinmiş bir insan için söylendiğinde o kişiyi aşağılamak olmuyorsa ,Iste ben yaziyrm rahatsiz oluyrm diye sen asagiliysn desen emin ol asagilamadan zevk alan insan olsam ki bu forumdakiler kendini iyi bilir cok daha etkili olurdu yazdigim.Hahhhh asagiladin dersin.Neyseeee
kı ..cını başını açmak ,açık giyinmiş bir insan için söylendiğinde o kişiyi aşağılamak olmuyorsa ,
gel zimbabwece konuşalım. belki o dille daha iyi anlaşırız ne dersin
Ki yazdiklarinin hepsi kamufilaj olarak kullanilmis.Saklamak gizlemek icin.Ama benim yazdigim o sarigi cubbeyi ehli sunnet olarak giyenler .Ki haber boş vikti dedigim gibi.bız pkk teroristleri etek gıyerkende gördük,erkeklerın çarşaf gıyerkende gördük,hırsızlık yapanların çarşaf gıydığını,illa dindarlığından gıyılmezkı bu kıyafettler,nevra serezli oğullarını çarşaf gıyıp takıp ettim diye açıklamsını duydum ben,üniversiteyı kazanınca öle takıp etmış oğullarını,bende ederdım yanı evladım olsa,yeğenlerım var,benı tanımasın dıye gıyerım çarşafı,sarık ve cüppe olması nereye çıkıyor anlamadım kiz
namahremmi.Sen tanimla peki normal giyimli bir kadinla mahremleri ortada bir kadini nasil tarif edersin.