• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Sarıklı ve cübbeliydi’

Allahım nolur Işıd yapmış olsun,nolur nolur pkk yapmış olmasın amin :KK53:
Duru bu saldırıyı pkk veya işid in yapmış olması neyi değiştirecek sizin için?
100 kişi Türkiyenin başkentinde,şehir merkezinde öldü,3 ay önce Suruçta 32 kişi öldü.Son iki ayda 80 şehit verdik.1 yıl önce Reyhanlıda 52 kişi öldü.Bunların bir kısmının sorumlusu PKK bir kısmının İŞİD,ne farketti sorumlunun kim olduğu.
İnsanlar ölüyor,yarın senin,benim veya bir yakınımızın ölüp ölmeyeceğini bilmiyoruz.
Sorumlu kim değil,bu teröristler nasıl elini kolunu sallayarak gezebiliyor sorusunu sormamız gerek miyor mu?
Bu ülkede daha kaç tane PKK veya İŞİD li terörist var,bunlar bu ülkeye nasıl girdiler,nasıl bu kadar palazlandılar?İlk cevaplanması gereken soru bu değil mi?

peki kişiyi tanımlamak için ne denir . mesela kırmızı ceket ve siyah pantalon vardı da denmesin mi, yada siyah kasket takmıştı,yeşil parkalıydı..
neyse gördükleri onu demiş tanıklar.
kaçan sarı saçlı yeşil uzun elbise giymiş bir kadın dense bunada laf edermisin
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Yorumlarına hayranım valla O okypete

O degilde bu gun ne kadar topike baktysam Ak partili secmenleri sikistirmislar bir kesim uye arkadaslar . .
bide gecip Ak partililere troller, gruplasip geliyorlar . Koyun suruleri .

He he kisi kendinden bilirmis megerse lafi neee kaaaa nee kaaa doğruymuş :KK70::KK70:

O degilde bu gun ne kadar topike baktysam Ak partili secmenleri sikistirmislar bir kesim uye arkadaslar . .
bide gecip Ak partililere troller, gruplasip geliyorlar . Koyun suruleri .

He he kisi kendinden bilirmis megerse lafi neee kaaaa nee kaaa doğruymuş :KK70::KK70:
valla kusura bakma,bir şey senin kafana takılmış bende açıklamasını yaptım.
ha bunu sıkıştırma olarak görüyorsan sen hiç sıkıştırılmamışsın cimcime. :)

Az otesinde patlama olmus 97 kisi hayatini kaybetmis ve canini kurtarmis.Adam şoktan ne diyecegini sasirmis.Dili tutulmadigina sukredecek kalkmis buna takiliyorsun.Bravo sana.

Benm kastetmek istedigimi anlayamiyacak kapasitedesin . Az otede oyna .

sarığın adını blmiyor,osmanlıda padişahlar takıyor ya ,oradan aklında kalmış, öyle betimlemiş. takılacak şey yok.
adını bulamamış sarığın kısaca

Hayir ben ondan dolayi demedim . Neyse aciklama icin sagol .

valla kusura bakma,bir şey senin kafana takılmış bende açıklamasını yaptım.
ha bunu sıkıştırma olarak görüyorsan sen hiç sıkıştırılmamışsın cimcime. :)

Sana demedim oky hemn ustune alinma .

Ama yok bende akp li secmeni yakaladim mi dalgaya vuruyorum alay geciyorum diyorsan ustune alabilirsin sekerim :KK30:

Ilginc. Sokakta yürürken dahi sakallı birisine saldıran bakışlarıyla taciz eden insanımız bu kişilere karşı nasıl sakin kalmışlar. Hayret! İnandırıcı değil bide osmanlı sarığıymış. Hey gidi hey !!

Valla ne akp ne chp nede diğerleri hakkında yorum yapmam normasde siyasetten hoşlanmam ama hayret ettiğim bi durum var insan yediği kaba nasıl pisliyebiliyo benimde doğru ve yanlış bulduğum şeyler var ama falan filan diyede atıp tutmuyorum siyasi bi konu açılıyosa hemen taşlamalar başlıyo meyve veren ağaç taşlanır dicem ama okadarda masum değiller sadece unutmayın birçok haksızlığın yolsuzluğun yanında yararlandığımız sahip olduğumuz haklar var!!

Az otede oyna? Yurek yemis gelmis bunlar.. Sana aciklama yapan da hata.Sabahtan beri seviyesizliginizi oyle belli ediyorsunuz ki.Ciddi anlamda terbiyenin sonradan ogretilemeyecek bir olgu oldugunun kanitisiniz.

Aaaa ne kadar ayip sizlerden cok kullaniyorsnuz ama bu soozleri . Toplu halde terbiyesisiz o zmn ..

Ilginc. Sokakta yürürken dahi sakallı birisine saldıran bakışlarıyla taciz eden insanımız bu kişilere karşı nasıl sakin kalmışlar. Hayret! İnandırıcı değil bide osmanlı sarığıymış. Hey gidi hey !!

Haaaaahh iste bu kastetdigim dombik . Akillarinca cb erdogan baskanlik sistemini getrcek osmanli devrine doncez ya hani , oradan dem vurarak hedef osmanli sarigi ile sarayi işaret.etmek .

Back