• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri sarıkız kozmetik ürünleri hakkında bilgi arıyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hobietamin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
219
1
96
kızlar sarıkız maden suları bir süre önce kremler, ferahlatıcı mineral spreyler ve çeşitli saç bakım ürünleri çıkarmış, kullanan bilen var mı, merak ettim?:uhm:

biz eczanede satıyoruz öğrenmek istediklerini yaz belki yardımcı olabilirim.sağlık bakanlığından onaylı ürünler..

vallahi yelizcim çok özel bir durum yok, genel olarak soruyorum, zaten bu aralar yüz temizleyici jellerden başka kozmetik kullanmıyorum ama özellikle yazın, soda içtiğimde yüzüme fışkırtırım mesela, bu spreyler gazlı değildir herhalde değil mi? bir de banyo sonrası ıslak saça uygulanan saçları taramayı kolaylaştıran ve güneşin zararlı etkilerinden koruyan bir şey var mı? aslında benim problemim sularımızın çok kireçli akması, saçlarım ne kadar krem kullansam, bakım yapsam da dipleri yağlanmasına rağmen -ki zaten yağlı bir cildim var- uçlardan keçeleşiyor... ama sormamın en önemli sebebi, ben yerli markaları ve doğal ürünlerimizi kullanmayı çok istiyorum, nedense onlara karşı daha en baştan bir sempati duyuyorum fakat bir türlü sıkı takipçisi olduğum böyle bir marka bulamadım, o yüzden görünce ilgimi çekti...

sarıkız da en çok hangi ürünelr var ,ulaşacağımız web sitesi var mı acaba?
sattığınıza göre faydasını gören yada görmeyen insnaların tebkileinden haberinzi avrdır belki söyler msisniz.
hangini tavsiye ederisniz.
yağlı cildim var

Sarıkız Krem Soft 300 ml

İçerdiği % 100 doğal madensuyu ve özel formülü sayesinde cilt gözeneklerine bakım yapar. 'Classic' kreme oranla daha az mineral yağ içerir ve daha fazla nem kapasitesine sahiptir. Nispeten daha sorunsuz ve yağlı ciltlerde kullanımı tercih edilir. Yapısında bulunan doğal madensuyu ve diğer katkı maddelerinin temel etkileşimi cildin nemden yoksun kalmış bölgelerine nem ve mineral takviyesinde bulunur. Soft krem içeriğindeki yoğun minarelli nemi, tatbik edilen bölgeye homojen olarak dağıtır. Gün boyu ciltte kalır, cildi nemlendirerek doğal nem dengesini korur. Unisex kullanım avantajı ile her yaş ve cilt tipinde kullanımı tavsiye edilir. İçeriğindeki doğal madensuyu dermatolojik olarak test edilmiştir. Hypo-Allergenictir.
bu işte bizdeki...

ben mersindeyim gezmedigim büyük market alışveriş merkezleri kalmadı bulamıyorum arkadaşlar büyük marketlerde oluyor demişlerdi ama bulamdım mersindeyim burda nerden bulabilirim

yer adı vermek yasak arkadaşlar bunun için arama motorlarından yardım alın burda sadece ürün paylaşımı yapalım

Back