• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan kızıla??? resımlı !

cnm bnm delıler gbı akıttım ama dıplerım akmıyor akmıyor sınırlerım bozuldu artık bugun ne guzel koyulastrmıstım kumral olmustu saclarım yenı tanıstıgım herkes gercek sacım sanıyodu kendı ellerımle mahvettım :5: yarın kuafore gtcem su renk yaptrmayı dusunuyorum

$_MG_3993.jpg $_MG_3859.jpg Eki Görüntüle 234162

yanı dıp boyası falan kolay olur dıye ıstıyorum bu rengı de sarıdan da vazgecemedıgımı anladım yanı kumral- sarı tonlarından o yuzden bu rengı dusunuyorum

eski sarı saçların çooooook güzeldi benim yabancı ünlülerde görüpte ah bu saç nasıl elde edilirki dediğim renkteydi sapsarı ve ışıl ışıl bidaha o rengi kolay yakalyamazsında ama insan sıkıldımı yapmak değiştirmek istiyo.ama bence biraz böyle kalsın aksın iyice sonra dipler koyu uçlar açık yaparsın.

tatlım iş o ulkelerdekı boyalardaymıs ıste. o kadar guzeldıkı boyalar ben 2 kutu getrdım gelırken. e bıttı tabıkı 2 ayda. aaah ah cok guzeldı ordakı saclarım

bebek gibi saç rengin cevapları sonuna kadar okuyamadım canım ancak sarıdan sıkılıp ay yeter diyip 2 seneden sonra kahverengi boyatan biri olarak söylüuorum en fazla 2 ay dayanırsın sonra sarı sarı resimlerine bakıp iç geçirirsin bari direk kızıl yapma biraz kumral yap baktın sarıyı özlemedin yap kızılı ama temin ediyrum seni sarı çok başka bişeyy :)

cok dogru soyluyomussun ama neyazkkı gec kaldım bunu anlamakta cnm sacım berbat oldu :/ sıkılıo ınsan ıste degısıkşık ıstıyo bazen. bıde fazla degıskenım ben. bakalım artık nolcak :))

bebisler benim yaptıgım hataya dusmeyın sacınızla cok ugrasmayın guzelım saclarımdan oldum :5: kuafore gdıp sarıya boyattım sacımı aslında acık kumrala boyadı da sarı oldu sımdı o kızılı acmak ıcın ne kadar ugrastı saclarım yandı :43: ama haketmıstım bunu bende kısacık kestrdım uclardakı yanıklarla ugrasamazdım yanı! kavak yellerındekı mınenın sac rengını ısterken tıpatıp aynı saca sahıp oldum :1: gercı benımkı daha acık oldu ama ben begendım guzel oldu :1: yıne de uzun sac her zaman tercıhımdır bu da degısıklık oldu degısıklık ısteme maceramın sonucları ıste :74:

Back