Gebeliğe Hazırlık Sarı-yeşil sümüksü akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve kızlar bebeğimi kaybettim. 9. Haftada kalbi durdu maalesef. Ben enfeksiyondan diye dusunuyorum. Binlerce nedeni olabilirmiş tabi. Akıntılarınızı önemseyin önemseyin önemseyin.
Canım mesajını yeni gördüm başın sağ olsun inşallah yeniden hamile kalabilirsin brn hala hamile kalamadım psikolojim iyice bozuldu artık depresyondayım

Merhaba mantara bir çözüm bulabildiniz mi

Merhaba kizlar bende 2 senelik evliyim hiç korunmadigim halde gebe kalamadım hep enfeksiyon oldu sonra mantar oldu ne kullansam yok geçmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bizde en kısa sürede gebe kalabiliriz

Merhaba hanımlar. Bende aranıza yeni katilanlardanım. 7 aydır bebek istiyoruz bir buçuk senedir evliyiz. 7 aydır korunmuyoruz. Bu ay doktora gittim bir sorun görmedi vajinanin ucunda enfeksiyon var dedi.fitik verdi hap verdi. Kullandım fakat fitilleri tam yumurtlama günlerinde kullanmadim. Bu ay anormal şeyler oluyor bende. Mide bulantısı baş dönmesi yorgunluk uyku alamama. Koku hassasiyeti derken adetime son 3 gün var ve bugün yeşil sarımsı bir akıntı geldi korktum mantar olabilir mi diye bazı bayanlar hamile olduğunu söylemiş. Umutlanmak istemiyorum ama bende hiç böyle şeyler olmazdı. Her bir şeyide hamilige bağlamak istemiyorum lütfen bana bı akıl verebilir misiniz tekrar doktora mi basvurayim yoksa adet günümü mu beklemekiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…