Üzülmeyin. Eminim ki sizinde bir probleminiz yoktur basit bir enfeksiyon olabilir. Tez zamanda şifa bulun ve bebişiniz olsunTeshis icin degil tabi aynı akıntı sandım dr bişey yok deyip bide hamile kaldığınızı okuyunca bir an rahatlamistim. Teşekkür ederim sagolun
Ozel degilse eger nasil bir yol izlediniz acaba?olur inş bende her ay hüsrana uğruyordum bu ay farklı bir yol izledim ve hemen gebe kaldım.
adet bitimi ilişkiye girdim hemen ve sonra yakı yapıştırdım. o yakıyı birde yumurtalık döneminde yapıştırdım. her ilişki sonrası yüzüstü uzanıp en az yarım saat bekledim, kalkmadım hemen tuttu öyle işte.Ozel degilse eger nasil bir yol izlediniz acaba?
Genelde sirt ustu yatin kalkmayin bir sure deniliyor de yuz ustu de demek ki faydali oluyormus. Yakı, eczanelerden aldigimiz kare seklinde olan sey degil mi yapistirdim dediginize gore? Seyy bir de belinize mi kasiklariniza mi yapistirdiniz acaba, biraz fazla soru sordum kusura bakmayinadet bitimi ilişkiye girdim hemen ve sonra yakı yapıştırdım. o yakıyı birde yumurtalık döneminde yapıştırdım. her ilişki sonrası yüzüstü uzanıp en az yarım saat bekledim, kalkmadım hemen tuttu öyle işte.
rica ederim sorun sıkıntı yok. evet, eczaneden alınan bant. belime yapıştırdım tam kalçamın üst kısmınaGenelde sirt ustu yatin kalkmayin bir sure deniliyor de yuz ustu de demek ki faydali oluyormus. Yakı, eczanelerden aldigimiz kare seklinde olan sey degil mi yapistirdim dediginize gore? Seyy bir de belinize mi kasiklariniza mi yapistirdiniz acaba, biraz fazla soru sordum kusura bakmayin
Cok tesekkur ederimmrica ederim sorun sıkıntı yok. evet, eczaneden alınan bant. belime yapıştırdım tam kalçamın üst kısmına
rabbim sanada nasip etsin inş.Cok tesekkur ederimmRabbim yavrunuzu en hayirli, saglikli ve guzel bir sekilde size bagislasin insaallah
Hayirlisiyla insaallah cok tesekkur ederim cumlesine..rabbim sanada nasip etsin inş.
Yakıyı kaç gün tuttunuz veya arada değiştirdiniz mirica ederim sorun sıkıntı yok. evet, eczaneden alınan bant. belime yapıştırdım tam kalçamın üst kısmına
evet ilişkiden sonra yıkanıp eşime yapıştırdım kalçamın tam üstüne denk gelen boşluğa. ben çok tutmadım, ısı kaybı olunca çıkardım. yani iki gün sadece. birde yumurtlama akıntım olduğunda bir ilişki sonrası tuttum yine aynı şekilde.Yakıyı kaç gün tuttunuz veya arada değiştirdiniz miayrıca ilişikden sonra mı yapıştırdınız?
Aynı anlattığınız sorun bendede var 4 senedir kokusuz kaşıntısız sadece sarı akıntı. 1.5 yıldır gebe kalamıyorum oysa kan testleri VS herşey normal çıkıyor. Bu ay rahim filmi çektireceğim ayrıca kültür testi bakalım. Psikolojim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsun.Sarı sümüksü akıntı benim uzun zamandır derdim. Değişik doktorlara gittim yok hiçbirşey çıkmıyor. Smear, kültür hep temiz ama bu akıntı bir türlü geçmiyor. Hamile kalmak istiyorum ve kalamıyorum. İlk bebeğime bir ayda hamile kaldım oysa. Tekrar doktora gidip bu sefer rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Kesin bi enfeksiyon var ve gebe kalmamıda engelliyor. Sonuçta normal akıntımı biliyorum ve normal değil bu.Denemediğim kalmadı.İlaçlar, soğan kürleri,sirkeli sular...vb. Ama nedense bulamıyorlar. Yine doktora gideceğim. Çok sinirlerim bozuluyor artık.
Iletişimde kalalım nolur. Benimde 1 seneyi geçti hamile kalamadım. Aynı durumdayız. Benimde herşey normal gözüküyor.kan testleri...vs. çok sinir bozucu. Birşey var ama nedir?Aynı anlattığınız sorun bendede var 4 senedir kokusuz kaşıntısız sadece sarı akıntı. 1.5 yıldır gebe kalamıyorum oysa kan testleri VS herşey normal çıkıyor. Bu ay rahim filmi çektireceğim ayrıca kültür testi bakalım. Psikolojim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsun.
Bugün hamile olduğumu öğrendim test ile ama o sarı akıntı hala var. Pazartesi doktora gideceğim. Nasıl olduğunu anlamadım. Hiç aklımda yoktu bu ay gebelik. Zaten düşünmediğin zaman oluyor. Yine gelismelerden haberdar ederim.Aynı anlattığınız sorun bendede var 4 senedir kokusuz kaşıntısız sadece sarı akıntı. 1.5 yıldır gebe kalamıyorum oysa kan testleri VS herşey normal çıkıyor. Bu ay rahim filmi çektireceğim ayrıca kültür testi bakalım. Psikolojim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsun.
Sarı sümüksü akıntının nedenini en sonunda buldum. Bir-çok forum, yazı...vb. okudum ve en son doktorumla da görüşmemle iyice netleşti. Sarı sümüksü akıntı nedeni mantar.(Her zaman mantar olmayabilir daha önemli bir hastalık haberciside olabilir ama benimki mantar) Korkulacak birsey degil ama tedavi edilmesi gereken birsey. Bende kaşıntı olmadığı için mantar aklıma gelmemişti. Sarı akıntıyı gebelikte ve öncesinde önemseyin hanımlar. Şu an gebeyim ve tekrardan mantar tedavisi görüyorum. Bu sefer sarı sümüksü akıntıya kaşıntıda eklendi. Zaten mantar gebelikte hortlayan bir hastalık. Olmasa bile hormonlarla vücut mantar yapabiliyor. Gebeliklerde enfeksiyon ilerde büyük problemler meydana getirebiliyor. Bir önceki gebeliğimde de enfeksiyon meydana gelip herhangi bir tedavi uygulanmadığı için (doktorun ilgisizliği maalesef) kesem de yırtılma meydana gelmişti ve erken doğum riski yaşadım aylarca. Akıntılarınızı takip edin ve önemseyin hanımlar. Mantar bile olsa özellikle gebelikte her akıntınızdan doktorunuzu haberdar edin.Bugün hamile olduğumu öğrendim test ile ama o sarı akıntı hala var. Pazartesi doktora gideceğim. Nasıl olduğunu anlamadım. Hiç aklımda yoktu bu ay gebelik. Zaten düşünmediğin zaman oluyor. Yine gelismelerden haberdar ederim.
Merhabalar öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah bebişinizBugün hamile olduğumu öğrendim test ile ama o sarı akıntı hala var. Pazartesi doktora gideceğim. Nasıl olduğunu anlamadım. Hiç aklımda yoktu bu ay gebelik. Zaten düşünmediğin zaman oluyor. Yine gelismelerden haberdar ederim.
Sarı sümüksü akıntının nedenini en sonunda buldum. Bir-çok forum, yazı...vb. okudum ve en son doktorumla da görüşmemle iyice netleşti. Sarı sümüksü akıntı nedeni mantar.(Her zaman mantar olmayabilir daha önemli bir hastalık haberciside olabilir ama benimki mantar) Korkulacak birsey degil ama tedavi edilmesi gereken birsey. Bende kaşıntı olmadığı için mantar aklıma gelmemişti. Sarı akıntıyı gebelikte ve öncesinde önemseyin hanımlar. Şu an gebeyim ve tekrardan mantar tedavisi görüyorum. Bu sefer sarı sümüksü akıntıya kaşıntıda eklendi. Zaten mantar gebelikte hortlayan bir hastalık. Olmasa bile hormonlarla vücut mantar yapabiliyor. Gebeliklerde enfeksiyon ilerde büyük problemler meydana getirebiliyor. Bir önceki gebeliğimde de enfeksiyon meydana gelip herhangi bir tedavi uygulanmadığı için (doktorun ilgisizliği maalesef) kesem de yırtılma meydana gelmişti ve erken doğum riski yaşadım aylarca. Akıntılarınızı takip edin ve önemseyin hanımlar. Mantar bile olsa özellikle gebelikte her akıntınızdan doktorunuzu haberdar edin.
Bende ilk gebeliğimi enfeksiyon ve mantardan dolayı kaybettim büyük ihtimal 3 ay oldu düşük yapalı çok kötü bir durum gerçekten şuan hala mantar ve enfeksiyondan tedavi görüyorum doktorum gebeliğe engel olur dedi kurtulamıyorum bıktım artık inşallah geer ve bebişimiz olur tekrarVe kızlar bebeğimi kaybettim. 9. Haftada kalbi durdu maalesef. Ben enfeksiyondan diye dusunuyorum. Binlerce nedeni olabilirmiş tabi. Akıntılarınızı önemseyin önemseyin önemseyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?