Sari uzayan akinti ve kasik agrisi erken donemde yerlesme belirtisi olabilir mi?

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba.
Yumurtlama dönemim geçtiğimiz haftaydı 7 gun önce iliski oldu. 3 gündür falan kasık ağrılarım oluyor normalde regl dönemimde olur sadece. goguslerimde de dolgunlasma oldu bugun ve acıyorlar. Bir de uzayan sarı akıntım oldu koyu kıvamlı yerleşmeye bağlı olabilir mi bu belirtilerim ? Aklım erken dese de gönlüm belki de olabilir diyor :)

Test alabiliyorsan erken gebelik testi al yap Canım inşallah vardır stres yapma

Erken daha Canım biraz sabret haftaya bugün yap testini )(
Daha test yapmayı düşünmemiştim aslında ama belirtiler icin de erken değil mi psikolojik galiba . Haftaya adete 3 gun kala normal testte çıkma ihtimali var mı erken test mi almaliyim? Eğer hamile değilsem korona yüzünden ertelemek zorunda kalacağız ondan da içim biraz buruk tabi hayırlısı olsun

Çok erken olur canım adetinin 3. Ve 4. Günü sabah aç karnına yap eğer ikisindede pozitif görürsen hamilesindir. Gönlünü rahat tut kasma kendini ümitlenmeni istemem ben çok ümitlendim böyle . İnşallah vardır

canım zaten yumurtlama olduğundan 14 gün sonra hastalanıyoruz. Senin daha 10 gün varsa (döllenme durumunda yani)yumurtan yeni döllenmiştir. Rahme yerleşmeye yolculuk 9-10 gün sürüyor.
Yani konuşmak için çok erken tabi. Basit bi akıl yürütme ile böyle görünüyorki sanki ya yeni yumurtladın yada ikinci kez yumurtladın.

Benim yumurtlamam erken oluyor canım ilişkinin üzerinden 8 gün geçti o zaman yumurtlama zamanımdı. :) tabi yine olduysa bile erken .. ama insan bazen bwlirtileri ona yoruyor hamilelige yoğunlaştıkça iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…