• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçmı koyu saçmı fikir verinnnnnnn

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.813
113
163
İstanbul
herkse mrb bnm saçlarım normalde siyah yani zirf gbi degil ama kırık bi siyah dielim ,ten rengimde esmere yakın bugdaydan biraz koyu ama sarı saçın yakıştıgı ender insanlardanım sarı saçla bebek gibiim diebilirm ama gel görki saçlarım yandı hem düzleştir hem oriel flan mahvoldu düzleştrimeden gezme ihtimalim bile yok ben gecen yıldan beri taktım saçımı koyu yapcam die kendi saçımı döncm işte beyazlıynca zaten boycz daha fazla yıpratmıyım dedim öle kendi haline bıraktım dipleri çktıkça kuaföre gitmedim kendim kahve gibi bişie boyadım yani anlıcanız uzadıkça dipler kahve uçları sarı iki renk oldu ben inatla ne gidip cesaret edip koyu kahve siyaha yakın bişi yaptm nede sarı dün foto çektim bu halimle foto biraz koyu çıktı yani saçlarım resmde siyah gbi oysa şuan öle diil dediim gbi sarı kahve herks dedi sen naptın saçına çabuk sarı ol bilmem ne:( bende şimdi silbaştan tekrar sarıya boyamaya karar verdim :/ sizlerdende fikir istirorm önümde iki seçnek var ya güzelligmden fadkarlık etcem yakışmasada saçlarım saglıklı olsn die koyu yapcam yada güzel yakışan sarıya devam napcaıımı şaşırdım yorum yapmadan geçmezseniz mutlu oluorm saglıcakla

buarada saçlarımda kısa tam boynumun altına gelio koyu saçda eer uzunsa saç güzel duruo kısa saçdada sarı güzel ,boncuk kaynak gibi şeyler kullanmktanda kaçnıorm uzamıo saçlarım hiç napcaıımı şaşırdım:52:

canım en güzeli bence sana en yakışan kendi doğal rengindir.. saçlarını görmedim ama alttan röflelerin kusması gayet normal.. bence bir anda çok büyük tonlarda oynama.. saçına zarar verebilirsin..
umarım herşey gönlünce olur:)

canım yorumun için tşk ama sorunda o zaten benim saçımın dogal rengi yakışmyor bana sarı saç yakışıyor herksde öle dio ama sarı saç sevdası saçımı mahvetti

bence yakışanı yap yakışıyorsa sarı yap kısa saçta da hoş durur keşke resim ekleseydin daha sağlıklı yorum alabilirdin

Bence de sari yakisiyor sana. Ama güzelsin, bence dogal rengin de yakisir. Zaten insana en cok yakisan kendi sac rengidir, diplerden acik kumral saclarim geldikce anladim bunu. Su an koyu renk oldugu icin bir anda sariya dönmeye kalkisma mahvolur saclarin. Bir süre dinlendir, bakim yap ondan sonra renk acici boyalarla acarsin sac rengini. Oryal yakabilir saclarini. Bu arada kuaförün hangi marka boyayi kullaniyor?

Son düzenleme:
bencede saçlarının sağlıklı olması daha önemli yıpranmış sarı saçta mısırpüskülü gibi duruyor yakışsada hiç hoş görünmüyor bence kahveye boya ızasın biraz yağlarla destekle çabuk toparla sonra röfle yaptırırsn 1işlem görmüş olacağından fazlada yıpranmaz benim fikrim bu yönde.....

canım ben okdar üstüste boyattımki kuaförüm en son ingollatla dip boyamı yaptı sarım zatn oriaelin eserin malum:) bnm sorunum uzamıo turplu su , yaglar herşey denedm yorumlarınız için teşekkür uzaması için şunu yap hmen uzar diyebilceginiz bişi varsa onuda alıyım:)

canım ben okdar üstüste boyattımki kuaförüm en son ingollatla dip boyamı yaptı sarım zatn oriaelin eserin malum:) bnm sorunum uzamıo turplu su , yaglar herşey denedm yorumlarınız için teşekkür uzaması için şunu yap hmen uzar diyebilceginiz bişi varsa onuda alıyım:)

Sinamekiyi deneyebilirsin. Konunun linkini verdim bak istersen. Ben uyguluyorum gercekten ise yariyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Back