- Konu Sahibi mispremses
herkse mrb bnm saçlarım normalde siyah yani zirf gbi degil ama kırık bi siyah dielim ,ten rengimde esmere yakın bugdaydan biraz koyu ama sarı saçın yakıştıgı ender insanlardanım sarı saçla bebek gibiim diebilirm ama gel görki saçlarım yandı hem düzleştir hem oriel flan mahvoldu düzleştrimeden gezme ihtimalim bile yok ben gecen yıldan beri taktım saçımı koyu yapcam die kendi saçımı döncm işte beyazlıynca zaten boycz daha fazla yıpratmıyım dedim öle kendi haline bıraktım dipleri çktıkça kuaföre gitmedim kendim kahve gibi bişie boyadım yani anlıcanız uzadıkça dipler kahve uçları sarı iki renk oldu ben inatla ne gidip cesaret edip koyu kahve siyaha yakın bişi yaptm nede sarı dün foto çektim bu halimle foto biraz koyu çıktı yani saçlarım resmde siyah gbi oysa şuan öle diil dediim gbi sarı kahve herks dedi sen naptın saçına çabuk sarı ol bilmem ne bende şimdi silbaştan tekrar sarıya boyamaya karar verdim :/ sizlerdende fikir istirorm önümde iki seçnek var ya güzelligmden fadkarlık etcem yakışmasada saçlarım saglıklı olsn die koyu yapcam yada güzel yakışan sarıya devam napcaıımı şaşırdım yorum yapmadan geçmezseniz mutlu oluorm saglıcakla