• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlı halim mi siyah saçlı halimmi bakarmısınız resimli

ilk resminde nasıl guzel cıkmıssın öyle canım, diğerlerinde de öyle maaşallah. Ben sarı saçı çok seviyorum sarışınımda. sarıda çok şeker durmuş ama siyah saçların gözlerini,yüz hatlarını daha fazla ön plana çıkarmış.

arkadaşlar sarı saçlıydım uzun süredir siyaha döndüm sizce hangi halim mezuniyeetimde o rengi kullanacağım sarıya dönsemmi geri

valla ikinci resimdeki siyah saçlı halin sarı saçlı halinden daha yaşlı göstermiş bence.yüz ifaden de çok sert olmuş.ve ben sarı saçı hiç sevmem buna rağmen sarı saçlı halini tercih ederim.sarı saç sana siyahtan daha çok yakışıyor.sarı yakışmadı mı çok kötü görünüyo ama yakıştımı da çok dikkat çekici ve hoş gösteriyo.eğer mezuniyette kullanmak için soruyorsan sarıdan vazgeçme derim ben.sana çok farklı bi hava katıyo açık renk saç.bayanssulusmile

ben yıllarca siyah saç kullanmış olan bir olarak tabikii siyah saç görmek bile sinirimi bozuyo ama sana siyah renk daha çok yakışmış.ama bence siyah çok sert bi renk.daha yumuşak tonlar olabilir.çikolata kahve,koyu kumral...

Back