• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlı halim mi siyah saçlı halimmi bakarmısınız resimli

canım ikiside müthiş sarıda barbi bebek gibi olmussun masallah ama siyah gözlerini v tenını çok güzel çıkarmıs ortaya ve çoook asil durmuş

siyah yakışınca yakışıyor ve diğer renkleri söndürüveriyor.sanada siyah yakışmış canım,sarıda güzel ama siyah diyorum ben kaydirigubbakcemile5

sarıda naz elmasa benzemişsin cnmm...herzaman siyah saç insanın yüzünü daha gösterir..ama sarı saçı daha çok begendim dogal durmuuş sende..

siyah saçlı halin çok hoş ..sarı saçlı halini beğenmedim ..yaşından olgun göstermiş hem de çok ..zaten sarı saçı oldum olası sevmem ..çok kadınsı ve olgun gösteriyor insanı ..

bence her iki renkte yakışmış ayrı bi havası var ikisinin de..ama arkadaşlardan birinin de dediği gibi siyah biraz sert sarı ise biraz daha yumşak,şirin göstermiş seni..karar senin.tabi sarıda hep makyaj yapman lazım bunu da düşün ama.

kesinlikle siyah saçın çok yakışmış sarı saç biraz sizi olduğunuzdan büyük göstermiş

Back