Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlı halim mi siyah saçlı halimmi bakarmısınız resimli

cnm çok güzelsin maşallah benden sana tavsiye sakın saç renginin tonunu açtırma benim ten rengimde senin gibi beyaz baya bir hevesle gittim bakır boyattım ama makyajsız çok kötü oluorum herkes koyu saç renginin bana daha çok yakıştıgını sölüyo ve önceki saç rengimde siyaha yakın koyu kahveydi benden sana tavsiye degiştirme saç rengini bence hele sarı sakın derim zemuszemus

siyahda ifaden daha sert ama sarıda çok tatlı olmuş

Aslinda bende buna benzer birsey diyecegim. Sari sacli böyle daha yumusak bir havan var, ama koyu sac rengi daha hos sana, fakat siyah yerine findik kapugu, acik/koyu kahverengi tonlar sana daha cok yakisir bence. Ten rengin beyaz, kuaförünün dedigi gibi sari yumusak bir ifade versede biraz boz göstermis seni ama neden siyah tercih etmis kuaför bunuda anlamadim, cok beyaz tenlisin cünkü. Ikisinin ortasi, yani kahverengi tonlar sana daha cok yakisir kanimca:)

Son düzenleme:
Canım siyah saç seni ne kadar değiştirmiş.
Bence siyah kullan hep

bence hiiç soluk görünmemişsin sarı daha bi alımlı göstermiş daha yumuşak daha masum.sarı çok yakışıyor bence.çokta güzelsin maşallah.sarıdan şaşma derim.

Türk kadını sarıya çok meraklı ama pek çoğuna hiç yakışmıyor. :umursamaz:Neysee..

Sana dönecek olursam siyah çok güzel olmuş kesinlikle.:lepi:
Ama siyahı açıp koyu kahve tonlarında bir şey yaparsan da harika olur.
Sarı yaşını daha büyük göstermiş ve hoş görünmüyor.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…