Saç Rengi ve Saç Boyama sari saclarımi mavi siyaha boyadım mavi oldu

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36
slm kizlar tecrubelerine sıginmak istiyorum. Saçlarım sarıydı dun geceye kadar 2 cocukla sarının bakımı cok zor bende mavi siyah boya aldm akar birazda dedim ama saclarım bildiginiz mavi oldu normal siyah vursam ustune tutar mi bu mavilik nasıl akar yardım

Boya silen boya tarzı birşey varmış watsonslarda geçenlerde biri konu açmıştı ordan aklımda kaldı onun dışında akmaz bu geçmiş olsun çok fena ya

mavi siyah boyalarda bir iki yıkama sonra mavi denen birşey kalmıyor zaten akıp gidiyor. siyahı kalıyor. bi kaç yıkama bekle aksın o mavilik. sonra boyamak istersen üstünü boyarsın

arap sabununu nemli saça sürüp 1 saat filan bekleyin boyayı baya akıtıyor.. sonra koyu kahveye boyarsanız mavilik kalacağını sanmıyorum.. tekrar mavi siyaha boyarsanız yine aynı sorunu yaşarsınız gibi geliyor.. renk biraz oturunca da mavi siyahı tekrar denersiniz

Bence çok güzel bende bu rengi istiyorumdum hangi marka ile boyadınız ?siyah boya ile boyasan kapkara kalır bence bu çok hoş

Bidaha boyayacağınız zaman zümrüt siyahıyla daha az mavi siyah boyayı karıştırırsanız aynısını yaşamazsınız sanırım istediğiniz sonucu elde edersiniz.Ayrıca bana kalırsa sabunla falan akıtmayın zaten 3 yıkamaya akar kendiliğinden,üzerine düz siyah vurursanız da tutar. :)

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de lacivert durmuştu ilk yapınca.. Öncesinde yapılması gereken bir işlem vardı adını unuttum o şekilde boyaman lazım iyi tutması için.

İki resim birbirinden farklı geldi bana.
Birinde sacınız uzun birinde daha kısa duruyor

Birinde eliyle tutmuş aşağıdan o yüzden sanırım size farklı geldi

Altaki fotoğraf daha bir mavi üsteki mavilik var ama siyahlıkta var.
Acaba tekrar mi aynı renge boyamiş.
Yada maviye mi boyamış bilemedim

Altaki fotoğraf daha bir mavi üsteki mavilik var ama siyahlıkta var.
Acaba tekrar mi aynı renge boyamiş.
Yada maviye mi boyamış bilemedim
TAtlım ilk foto ilk boyandığı Zaman 2. Si yıkandıktan sonra çekilmiş mavi boya yıkandıkça akar bende mavi siyaha boyuyorum yıkandıkça akar

TAtlım ilk foto ilk boyandığı Zaman 2. Si yıkandıktan sonra çekilmiş mavi boya yıkandıkça akar bende mavi siyaha boyuyorum yıkandıkça akar

Tamam canım ben hiç denemedim mavi siyahta pek bilgim yok teşekkür ederim

Sari saçın üstüne uyguladığınız için böyle oldu.düz siyah boyarsaniz kapanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…