Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımdan sıkıldım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fındık kabuğu siyah kadar koyu oluyo .karamelede ben boyamışım platinli saçı bakır gibi oldu önce sonra aktı açık kumral oldu.bilmiyorum ama kumral iyi olur gibime geliyo bide tekrar açmak istediğinde sorun olmaz kumralaboyadığın saçların.tabi bu benim fikrim bütün yorumları düşün öyle karar ver canım.geri sarıya dönüşü kolay olan bi renk seç ama çünkü sarıya alışan sarıdan hiç vazgeçemiyo 1 kaç ay sonra tekrar özlüyo.kumral yada altın karamel boyalarda akar çok hoş olur seni daha lolita
gösterir.

bence koyultma çok. O açıklığa boya tutmaz kolay kolay. Pigmentasyon gerek.
Bu arada saçını kendin mi açtın? nasıl?

hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı çok saolun herkes başka bişey diyo en sonunda alıcam tüm boyaları karıştırcam

bence koyultma çok. O açıklığa boya tutmaz kolay kolay. Pigmentasyon gerek.
Bu arada saçını kendin mi açtın? nasıl?

evet tatlım kendim açtım.şimdicik anlatayım benim saçlarım bal köpüğüydü ben loreal,koleston ve palette açıcıları kullanarak 6 ayda anca karamel gibi bişey yapabildim sonra bigün mavi toz diye bişey duydum aldım mavi tozu bir dükkandan oksidanda aldım tabi %9luk bunları karıştırdım kafama göre bir boya kıvamını tutturana kadar azıcıkta içine saç kremi sıktım boyadım beklettim yarım saat oldu sana sarı umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…