Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımdan sıkıldım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
kızlar yıllardır saçlarımı sarı yapmak için uğraştım sonunda oldu ama çabuk sıkıldım artık koyulaştırmak istiyorum hangi renkleri tavsiye edersiniz bide kendim evde boyıcam tekrar
saçımın rengi şuanda bu

istediğim renkse bu tonlarda tatlı bir renk.bide saçlarımı boyarken önlerindeki sarıları hafif şekilde mı boyasam diye düşünüyorum hareket versin diye :37

ee yuhh yani 46 kişi bakıyor biride şöyle boya demiyor modların konuyu kapatmasını istiyorum

canım ben şimdi gördüm
bence saçlarını kendin boyama
istediğin saç rengi güzel ve tatlı bir renkmiş
kuaföre danış derim..

saç tabanın açık renk bence kendin boyayabilirsin gayet güzel tutar ancak hareket vermeye çalşma o biraz riskli tatlım :) bende bugun boyadım ama sana sadece kahve köpüğü çok güzel olur

bence açık kumral yada kahve köpüğü olablr :) birden hoopp koyultma canmmm.. bu aarada cabuk sıkılmıssn sarıdan...

kolleston kumrala boyama sakın daha açık tonlarda boyamanı tavsiye ederim koyu rengin dönüşü çok zor

teşekkürler kızlar evet çabuk sıkıldım saçlarımdan çünkü artık açmanın en kısa yolunu buldum oyüzden kahve köpüğü gerçekten güzel bir renkmiş o renge boyayabilirim.Hareket verme konusundada bazı yerlerdeki saçlarımı yıkamadan 5-10 dk önce boyayarak yapmayı düşünüyorum denicem artık korkum yok

kesinlikle garnier nutrisse 5.4 diyorum ama o kadar sarıdan direk geçemezsin sanırım, önce gösterdiğin gibi bir renge boyaman daha mantıklı, bu arada kutudaki resmin öyle turuncu göründüğüne bakma ben kullandım harika bi kestane rengi var, güneşte çok hafif kızıllaşıyo ama sarının üzerine boyarsan yakar sanırım, o yüzden koyulta koyulta gitmelisin :)

bende oryalle saçımı açtırıp kum sarısına boyattım,açık tenli,renkli özlü olmama rağmen pek sanki güzel olmadı, alışamadım,dipler çıkınca hemen gidip açık kumral boyattım şimdi çok güzel sanki gölgeli gibi oldu ..,ama bencede bir kuaföre gitsen iyi olur.

evet kesinlikle kuaföre gitmelisin ben bahsettiğim boyayı zaten kestane rengi olan saçlarıma biraz canlılık katmak için kendim yaptım, ama sarı boyaması da değiştirmesi de riskli bir renk aman diyim sonra muhasebe hocam gibi saçları yakar kısacık saçla gezersin

tatlım ,yeni gördüm valla..
kızma

bence bal köpüğü veya karamel güzel olur..ya da palette kahve köpüğü..

kuaföre gidemem çünkü öğrenciyim çok para ister şimdi hala daha karar veremedim önümüzdeki haftaya boyatmayı düşünüyorum.peki saçımın şuanki rengi sarı olduğu için karamel filan boyatırsam akıp turunculuk yapar mı kızlar ?

saçlarının sarısı süpermiş.benim saçlarım röfleliliydi kumrala boyadım kopkoyu oldu ama yıkana yıkana akıp o gösterdiğin resimdeki gibi oldu.yaniii saçlarını kumrala boyarsan akar ve istediğin açık kumral rengi alır.kuaförlük bi durumun yok bence tabi senin kararın.

evet tatlım param olsa oooo şimdiye kadar 9 kere kuaföre giderdim aslında yanar filan diye pek korkumda yok kendi saçım sonuçta peki kumral bir boyaya az bi bal köpüğü karıştırsam nasıl olur bu renkte kumral ve bal köpüğü renkler var gibi

sarı saça direk koyu renk uygulama canım saçında yeşillik olur ışıkta . ama karamel kahve köpüğü tonları direk tutar ben platinin üzerine boyadım çünkü kahve köpüğünü ve süppper oldu

yok tatlım zaten koyu renklerin bana yakışacağını sanmıyorum.Bu kahve köpüğü çok koyu geldi gözüme sen boyayınca nasıl bir renk ortaya çıktı?

cnm fındık kabuğu olabilir kahve köpüğü biraz fazla kızıllık verir saçına..

senin istediin renge en yakın palette kahve köpüğü yada altın karamel,
açık renk saçın üstüne süper tutar,ayrıca senin istediğin renktede hafif turunculuk var,
aslında ben ona bakırımsı tat diorum ki çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…