• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari saclar mi kahve saclar mi...

Ben çok uzun süre kullandım röfle herkes sarışın halime alışmıştı, açık tenli olduğum için çok soluk görünüyordum, değişiklik istedim sonra birden koyu renge döndüm çikolata kahveden biraz daha koyu bir renkti ve beğenmeyeler çoğunluktaydı.. ama 3 4 yıl kullandım.. Sonra Bambaşka bir renk denedim altın bakırı:) benim rengim kesinlikle o yolda durdurup soranlar bile oldu, tavsiye ederim, beyaz tenliysen çok yakışır, makyaj yapmana falan gerek kalmaz..

ben sarı saçın insanı olgun gösterdiğini ve zor bir renk olduğunu düşünüyorum.kahverengi daha doğal duruyor kesinlikle özellikle genç bayanlarda.
herkeste bir sarı merakı mazur görün lafım size değil ama nedir bu özentilik anlamış değilim.
sarışın değilsindir ama öyle bir boyatırsın ki cilt rengine kaşına gözüne öyle bir yakışır tamam derim ama bir çok genç kız veya kadın bunu beceremiyor.
ben tercihimi kahve tonlarından yana kulanıyorum.karameller bal köpüğü çikolata renkleri canlı ve fresh görünüm veriyor bence.

Ben çok uzun süre kullandım röfle herkes sarışın halime alışmıştı, açık tenli olduğum için çok soluk görünüyordum, değişiklik istedim sonra birden koyu renge döndüm çikolata kahveden biraz daha koyu bir renkti ve beğenmeyeler çoğunluktaydı.. ama 3 4 yıl kullandım.. Sonra Bambaşka bir renk denedim altın bakırı:) benim rengim kesinlikle o yolda durdurup soranlar bile oldu, tavsiye ederim, beyaz tenliysen çok yakışır, makyaj yapmana falan gerek kalmaz..

Senin adina cok sevindim :) Bakir tonlarini ben de cok severim. Tenime uyan tonu bulmakta zorlaniyorum bazen.

benm geçen seneye kadar saçlarım sapsaydı asla baska renk düşünmüyodum sonra çok sıkıldım diplerin gelmesinden bakımndan çikolata kahve yaptım ve iyiki yapmışım çok beğendim snra hep kahve tonlarnda devam ettim şuan karamel kahve ve memnunum daha bakımlı görünüyo arada özlüyorum tabi sarı saçı o ayrı belki ilerde yaparım belli olmaz :)
bunlarda aşama aşama saçlarım :))

Eki Görüntüle 515295 Eki Görüntüle 515297 Eki Görüntüle 515300

Daha once de dedigim gibi kahve rengi uzun saclarda guzel duruyor.

Cok dolgun, dogal ve guzel gorunuyor

Evet arkadaslar yardimlariniz sayesinde kahve rengi tonlarinda karar kildim. Bugun gittim malzemelerimi aldim ve yarin boyamaya karar verdim. Yalniz bu sefer bir ilk yapip iki rengi karistiracagim. Koyu sari ve tutun kahve aldim bakalim nasil olacak:) Once ve sonraki hallerini sizlerle burda paylasirim.

benm geçen seneye kadar saçlarım sapsaydı asla baska renk düşünmüyodum sonra çok sıkıldım diplerin gelmesinden bakımndan çikolata kahve yaptım ve iyiki yapmışım çok beğendim snra hep kahve tonlarnda devam ettim şuan karamel kahve ve memnunum daha bakımlı görünüyo arada özlüyorum tabi sarı saçı o ayrı belki ilerde yaparım belli olmaz :)
bunlarda aşama aşama saçlarım :))

Eki Görüntüle 515295 Eki Görüntüle 515297 Eki Görüntüle 515300

canım merhaba ilk resmınde saçların röfle sanırım benmde şuan saçalrım röfle uçları balyaj bende eskı saç rengıme orta kestaneye dönmek istıyorum koyu renge boyatınca röflelerın kapandı mı hemen nasıl bi yol izledn yoksa sureklı boyayarak mı oturttun rengini..çünku ben boyatcam ama röflelerım kapanmaz diye tereddütteym :(

canım hangi renk bu çok güselmiş :)))

teşekkür ederm beğenmene sevindim:54:
ben kuaförüme resm falan götürmedim sadece istediğim rengi anlattım yumuşak tonlarda kahve-karamel arası bi renk istiyorum dedim parlak dursun ve koyu olmasın dedim 3 renk karıştrdı onu uyguladı kendim boyamadım yani o yzdn neyi ne kadar karştrdı bilmiorum cnm :((

teşekkür ederm beğenmene sevindim:54:
ben kuaförüme resm falan götürmedim sadece istediğim rengi anlattım yumuşak tonlarda kahve-karamel arası bi renk istiyorum dedim parlak dursun ve koyu olmasın dedim 3 renk karıştrdı onu uyguladı kendim boyamadım yani o yzdn neyi ne kadar karştrdı bilmiorum cnm :((

anladm ne iyi kuaförmş wala :)))))) ben rsm gtrdüğüm halde yapamıolar:)))))))))))))

Back