• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari saclar mi kahve saclar mi...

unforgetable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
101
2
0
İngiltere
Kizlar cevremdekilerin bana sari saci daha cok yakistirmasina ragmen kahve tonlariyla cildimi daha canli goruyorum ve kendimi daha genc gorunumlu hissediyorum.
Sari saclari da cok seviyorum ama diplerinden geldikce sinir oluyorum ve beni yasli gosterdigine inaniyorum.
Sizler ne dusunuyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?
Saclarini sariya boyayanlar daha mi olgun gorunuyor?
Her iki rengi de seviyorum ama kararsizlik icindeyim.... Bu arada tenim acik bugday

Son düzenleme:
ya sarı saçın havası farklı bence:)
ama sürekli makyaj ve bakım ister
diğeri daha ortalama ve daha sıcak bi renk
kahverengi yapıp aralara sarı balyaj attırarak iki rengi de kullanabilirsin bence:)

Sari saclardan bu yuzden vazgecemiyorum cunku yaz kis cok havali duruyor :))
Ama dedigin gibi surekli makyaj gerektiriyor. Koyu kahve de cok hosuma gidiyor ozellikle uzun saclarda...

karamel tonlarda saçını yapıp iki rengin karışımını kullanabilirsin..
bende sarı saç kullanıorm ve tenim açık, gerçekten de bazen çok soluk gösterio insanı saçın bakımsız olursa daha bi belirgin oluooo :((
ama sarı saçtan vazgeçmezdim ben
dip konusunda gelince de keşke ona diyecek bişeyim olsa...

Kizlar cevremdekilerin bana sari saci daha cok yakistirmasina ragmen kahve tonlariyla cildimi daha canli goruyorum ve kendimi daha genc gorunumlu hissediyorum.
Sari saclari da cok seviyorum ama diplerinden geldikce sinir oluyorum ve beni yasli gosterdigine inaniyorum.
Sizler ne dusunuyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?
Saclarini sariya boyayanlar daha mi olgun gorunuyor?
Her iki rengi de seviyorum ama kararsizlik icindeyim.... Bu arada tenim acik bugday

bencede kahve daha iyi sarı saçta güzel iyi ama makyaj ister hep mesela acele bi yere gideceğin zaman hafif bir makyajla kahve saçla daha pratik bir saç modeliyle ve kısa zamanda evinden çıkabilirsin.

karamel tonlarda saçını yapıp iki rengin karışımını kullanabilirsin..
bende sarı saç kullanıorm ve tenim açık, gerçekten de bazen çok soluk gösterio insanı saçın bakımsız olursa daha bi belirgin oluooo :((
ama sarı saçtan vazgeçmezdim ben
dip konusunda gelince de keşke ona diyecek bişeyim olsa...

Karamel tonlarini da cok severim ama o kadar cok ceisitleri var ki... Hem gunesin altinda farkli hem de golgelerde farkli gorunen tonlari seviyorum en cok. Iki rengin karisimi derken hangi renkleri tavsiye edersin mesela? Ben evde kendim boyuyorum.

kahverengi saç tercihin olsun hele de yaşın küçükse:) Ben siyah kullanıyorum capcanlı gözüküyor cildim ve yüz hatlarını en çok öne çıkaran renktir zaten(sarı saç gibidir aslında herkese de gitmez.)Bu nedenle koyu renk tercih etmelisin. Sarı saçı yakıştırdığım çok az insan vardır ve genelde güzel ülkemde yakışmadığı halde çingene gibi dolaşan bayanlarımız mevcuttur :D

Sari saclardan bu yuzden vazgecemiyorum cunku yaz kis cok havali duruyor :))
Ama dedigin gibi surekli makyaj gerektiriyor. Koyu kahve de cok hosuma gidiyor ozellikle uzun saclarda...

Aynen aynen:16:
Sarı & uzun saç innanılmaz iddialı ama kahve tonlarında uzun saç harika duruyor bence de.Ve ben de sarı ve kahve tonları arasında gidip gelirim yıllardır seçim yapmak inanılmaz zor

kahverengi saç tercihin olsun hele de yaşın küçükse:) Ben siyah kullanıyorum capcanlı gözüküyor cildim ve yüz hatlarını en çok öne çıkaran renktir zaten(sarı saç gibidir aslında herkese de gitmez.)Bu nedenle koyu renk tercih etmelisin. Sarı saçı yakıştırdığım çok az insan vardır ve genelde güzel ülkemde yakışmadığı halde çingene gibi dolaşan bayanlarımız mevcuttur :D

Aynen katiliyorum sirf sari sacli olmak icin yakismadigi halde israrla saclarini sari yapanlar var:)) benim kasim gozum kahverengi ama belirgin degiller sariya boyadigim zaman bildiginiz sarisin oluyorum bu yuzden koyu kahve kas goz bakimindan pek uyumlu durmuyor, kendi saclarim kahverengi olmasina ragmen😳
Kahverengi kasli gozlu insanlara gercekten cok yakisiyor keske kaslarim da gozlerim de daha belirgin olsalardi :(

Aynen aynen:16:
Sarı & uzun saç innanılmaz iddialı ama kahve tonlarında uzun saç harika duruyor bence de.Ve ben de sarı ve kahve tonları arasında gidip gelirim yıllardır seçim yapmak inanılmaz zor

Her iki rengi de asiri derecede sevdigim icin bir sari bir kahve rengine boyarim. O kadar sik boyuyorum ki artik esim farketmiyor bile:)))
Bazen cilginca fikirler uretiyorum yarisini sari yarisini kahverengine mi boyasam diye:))

Aynen katiliyorum sirf sari sacli olmak icin yakismadigi halde israrla saclarini sari yapanlar var:)) benim kasim gozum kahverengi ama belirgin degiller sariya boyadigim zaman bildiginiz sarisin oluyorum bu yuzden koyu kahve kas goz bakimindan pek uyumlu durmuyor, kendi saclarim kahverengi olmasina ragmen
Kahverengi kasli gozlu insanlara gercekten cok yakisiyor keske kaslarim da gozlerim de daha belirgin olsalardi :(

canım kahverengi ton bakımından en geniş yelpazeye sahip renktir illaki bulursun kendine göre bir renk:) Ama sarı yapma ya yakışana hakkaten yakışıyor ama koyu renk kadar asil ve seksi durmuyor.Hem kaş kalemi var rimel var illaki dengelersin bir şekilde :)

Benimde saçlarım sarı röfle ama ben gayet memnunum makyajsızda çıkarım sorun olmuyor hatta bana makyaj yapmana gerek yok diyenler bile oluyor ve diplerim geldiğinde ise hiç rahatsız olmuyorum tam tersi seviyorsan hiç bozma derim tabi kahve tonlarıda çok güzel diyorum.

bence sarı saçı daha genç bayanlar tercih etmeli (tabi yakışan) çünkü sarı saç öyle bir saçki 35 yaşındaki bir insanı bile 10 yaş yaşlı gösterebiliyor

Benimde saçlarım sarı röfle ama ben gayet memnunum makyajsızda çıkarım sorun olmuyor hatta bana makyaj yapmana gerek yok diyenler bile oluyor ve diplerim geldiğinde ise hiç rahatsız olmuyorum tam tersi seviyorsan hiç bozma derim tabi kahve tonlarıda çok güzel diyorum.

canım diplerin geldiğinde nasıl bir yol izliyorsun?? ne kadar sıklıkla röfle yaptırıyorsun

benm geçen seneye kadar saçlarım sapsaydı asla baska renk düşünmüyodum sonra çok sıkıldım diplerin gelmesinden bakımndan çikolata kahve yaptım ve iyiki yapmışım çok beğendim snra hep kahve tonlarnda devam ettim şuan karamel kahve ve memnunum daha bakımlı görünüyo arada özlüyorum tabi sarı saçı o ayrı belki ilerde yaparım belli olmaz :)
bunlarda aşama aşama saçlarım :))

$261253_10150226113882632_3773797_n.jpg $297946_10150323986002632_200290974_n.jpg $304227_10150382703697632_381789616_n.jpg

canım diplerin geldiğinde nasıl bir yol izliyorsun?? ne kadar sıklıkla röfle yaptırıyorsun

Cnm ben yeni döndüm sarıya diplerim geldi ama hiç rahatsız değilim kuaföre gitmeyi düşünmüyorum çıksın yani baya anca öyle evt şu bir gerçek sarı saç bir bayanı daha kadınsı gösteriyor, ama siyah, füme, saks mavisi giydiğinizde süper oluyorsunuz birde ben renkli makyaj yapmayı sevmem bir föndöten hafif allık sürüp çıkıyorum yani biyere giderken, kimiside sarı saçta fönsüz dolaşmak istemez yoo tam tersi toplayın dağınık ben öyle yapıyorum çok güzel oluyor memnunum..

benm geçen seneye kadar saçlarım sapsaydı asla baska renk düşünmüyodum sonra çok sıkıldım diplerin gelmesinden bakımndan çikolata kahve yaptım ve iyiki yapmışım çok beğendim snra hep kahve tonlarnda devam ettim şuan karamel kahve ve memnunum daha bakımlı görünüyo arada özlüyorum tabi sarı saçı o ayrı belki ilerde yaparım belli olmaz :)
bunlarda aşama aşama saçlarım :))

Eki Görüntüle 515295 Eki Görüntüle 515297 Eki Görüntüle 515300

Bende sarıdan sıkılırsam kahve tonlarına dönerim güzel renk, sanada yakışmış.

Back