• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
kızlar kendi saçım sarı ama siyaha boyadım 2 sene önce tekrar kendi rengine dönmek istiyorum ama siyahı da çok sevdim hangisi sizce?

Son düzenleme:
sarıda çok daha masum görünüyorsun daha genç ama siyah sert bi ifade katmış yüzüne.ama bunun yanında çekici görünüyo.
bende sarıyım koyu renge dönmek istiyrm :)

diplerim geldi baya karar veremediğim için boyayamıorum saçım baya uzun kendi renginin çıkmasını bekleyemem akıtmaktan başka çare yok sanırım:59:

sarıda çok daha masum görünüyorsun daha genç ama siyah sert bi ifade katmış yüzüne.ama bunun yanında çekici görünüyo.
bende sarıyım koyu renge dönmek istiyrm :)

bikere koyu yapınca insan dönemio hem yıpranmasın diye hemde çok hoş durduğu için :61:

Benim dogal rengim de seninki gibi, suanda dogal kullaniyorum, ama bende siyaha boyatmak istiyorum, yesil gozlu beyaz tenliyim, cok hos ve cekici duracagina inaniyorum..Ama siyaha boyayinca da donus zor, karar veremedim bende...siyah sana cok yakismis ama...

Benim dogal rengim de seninki gibi, suanda dogal kullaniyorum, ama bende siyaha boyatmak istiyorum, yesil gozlu beyaz tenliyim, cok hos ve cekici duracagina inaniyorum..Ama siyaha boyayinca da donus zor, karar veremedim bende...siyah sana cok yakismis ama...

teşekkür ederiim :61: ben memnunum aslında siyahtan ama saçlarım çok yıprandı artık boyamak istemiyorum:59: dönüşü de zor napcam bilmiorum

zamana bırak derim ben kendi saçının aşağı inmesini bekle baya bi insinler.

İkisi de yakışıyor ama bayağı yıpranmıştır saçlar.Doğal haline bırakın bence.
Siyahsever biri olarak ben de kendi haline bıraktım saçlarımı. :)

ikiside yakışmış sarı yaşına yakışan ve doğal olmuş çok yakışmış ama siyahta ayrı bir hava vermiş yüzüne seni biraz büyük göstermiş ama bence kesinlikle sarı olmalısın :42:

son zamanların trendi doğallık. saçlar, kaşlar hep doğala yakın. bence sarı sana çok yakışıyor, hem doğal hem masrafsız hem de saçların çok sağlıklı görünüyor.

ikiside yakışmış sarı yaşına yakışan ve doğal olmuş çok yakışmış ama siyahta ayrı bir hava vermiş yüzüne seni biraz büyük göstermiş ama bence kesinlikle sarı olmalısın :42:

özledim saç rengimi ama boyandıktan sonra koyulaşır diolar diplerden gelenler aynı gibi umarım yoktur öle bişey:50:

artık boyama yada sarı tonlarına boya kendi saçınla uyumlu olur ama senin rengin sarı kesinlikle

bu da mavi siyah hali :)

$Ladч ЄviL (103).jpg

Bence siyah çok vamp durmuş herzaman siyah derim ama şuanda da dönmen zaten zor.Bence saçınla uğraşma boyamada yavaş yavaş orta yolu bulur zaten o ama her ikiside çok hoş.Tabiki biraz da tarzınla alakalı diyorum ben senin gönlün siyahtan yana bence :34:

Bence siyah çok vamp durmuş herzaman siyah derim ama şuanda da dönmen zaten zor.Bence saçınla uğraşma boyamada yavaş yavaş orta yolu bulur zaten o ama her ikiside çok hoş.Tabiki biraz da tarzınla alakalı diyorum ben senin gönlün siyahtan yana bence :34:

evet:69::69: yıpranma sorunu olmasa siyahtan vazgeçmem ama..

Back