• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı balyaj istedim civciv gibi oldum

yaşında küçük değilmş aslında canm =)) ben küçük tahmn etmştim de.
biraz acemice boyamş tabi sen daha doğal olanını istemişsin haklı olarak.
şimdi ne yaptn saçları?
bugün doğum günün müydü canım?
Son halim bu :) 6 mayıstı doğum günüm. Yakın arkadaslarımla biryere gideyim dedim gece. Bende 10 mayıs cumartesiye ayarladım. Sonra işte heves edip pat boyatınca tabi dün böyle dolasmak zorunda kaldım. Kötü bir anı olarak kalacak artık :) Yıkandıkca açılacak aralarda ışıltı gibi kalacak diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399817537252.jpg
    $1399817537252.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 89
Son halim bu :) 6 mayıstı doğum günüm. Yakın arkadaslarımla biryere gideyim dedim gece. Bende 10 mayıs cumartesiye ayarladım. Sonra işte heves edip pat boyatınca tabi dün böyle dolasmak zorunda kaldım. Kötü bir anı olarak kalacak artık :) Yıkandıkca açılacak aralarda ışıltı gibi kalacak diye düşünüyorum.

güle güle kullan cnm güzel olmuşşş

güle güle kullan ama diğer saç sen hernekadar beğenmesende yakışmıştı sana belki ilerde o renk yaptırırsın :42:

Back