Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı balyaj istedim civciv gibi oldum

LYDNL

papatya değilim ben
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
246
1
46
İstanbul
Yıllardır heves ediyorum sarı saç diye. Bugün gittim boyattım. saclarımm da omzumdan biraz daha uzun küt. Sarı balyaj attırdım. Dipleri yine kendi rengim doğal. Ama resmen düz platin oldu saçımı toplayınca kafam kumraş sacım beyazımsı sarı. Öyle kötü ki. Cidden moralim sıfır. Ve yarın doğum günüm diye heves ettim. Fotograf cekilicem. Bu sacla insan arasına cıkamam. Gitsem sabah koyu kahveye boyatsam. Yanar mı bi de. İstediğim gibi tutar mı hemen akar mı. Çok belli olur mu. Bide bu iş için ne kadar bütce ayırmam lazım. ya gidip diplerini açtırcam bu sefer her ay dip boya sıkıntısı ya da komple cikolata kahve falan yapıcam ki tutmicak bi kerede. ya da uclarının aralarına kahve attırıcam dip gibi. hangisi bilmiyorum. saclarımm yanar mı yarın gitsem bidaha bişey yaptırasam yardım.

Eklentiler

• $1399670764655.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 426
Son düzenleme:
Bence cok guzel olmus ben begendim yerinde olsam ellemezdim. Sen alisik olmadigin icin sana tuhaf geliyor olmali :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence cok guzel olmus ben begendim yerinde olsam ellemezdim. Sen alisik olmadigin icin sana tuhaf geliyor olmali :)

Şuan baya bunalıma girdim desem yeridir . fotografta yine bir derece. Yüzüme gitmedi. benim istediğim cok farklıydı. şimdi ne kumealım ne sarısın. sabah gitsem kuaföre boyatsam komple ya da uclarınn aralarımı koyultsam ya da dibinin rengini kırdırsam sacım yeni oryallendiği için sorunyasar mıyım tek derdim bu (((

Saclarin ombre sac olmus bu sene cok moda bence bosu bosuna yakma saclarini diplerini kirdirmayi falan dusunme gercekten guzel duruyor internete yaz bak cok guzel saclarin. Yok icime sinmedi diyosan da biraz bekle 2-3 yikamadan sonra kuafore git evde kendin yapma cok riskli.

gülünç gözültüğümü hissediyorum gidip çikolata kahvesi falan yapasım var internetteki ombre tarzı saçlar güzel ama benim yüzüme gitmedi gibi şimdi fotoğraf ceksem yüzüm gözüken tek saca değil uyuma yorum yapar mısın :)

Şimdi çektim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399673322500.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 364
Bak diyorum ya sana farkli geldigi icin alisamadigin icin oyle geliyordur. Yorum yaparim tabikide. Ama eminim 1 hafta sonra alisacaksin iyiki boyatmamisim diyeceksin. Zaten dipleri senin rengin yuzune gitmeme gibi bir ihtimali yok. Sana tuhaf geliyor alisamadigindan :)

Şimdi çektim

O kadar modern ve guzel duruyorki saclarinin boyu rengi bence cok yakismis sakinn boyatmayi gecirme aklindan. Insanlarin tepkilerni dinle yarin eminim yakismis diyeceklerdirrr :)

Ya aşırı uçuk kaçık bir tip değilim. Ondan heralde bana aykırı geldi baya. Beni yansıtmadı. ben sarısınlık istedim cünkü. ama tam sarısın olmakta yakısmazdı gibi geliyo şuan. Saçlarımın uclarını yanlışlıkla sarı boyaya batırmış gibi hissediyorum :) bide herkes olmamış dedi. tabi tarafsız yorum her zaman daha iyidir. okula gittiğimde arkamdan şuna bak sarısın olmaya kalkmıs becerememiş iğrenç olmuş desinler istemiyorum. sayende bir nebze rahatladım. çünkü birdaha kuaföre para ödemek istemiyorum. artı iyice yıpranacak. uzun olsa daha güzel olabilirmiş gibi.

Resmen balyajın düz izleri belli.
Canım kahwe yapma. Küllü kumral falan yap hem turunculuk olmaz hemde daa iyi olur. Kahve yapsan balyajların bakır gibi olur.

Şimdi çektim

Bu fotoyu yeni gördüm burda çok hoş :)
Önceki yorumumu okumadın :)
Bi iki yıkamala zaten oturur

küllü kumral cabuk akmaz mı

küllü kumral cabuk akmaz mı

Hiç akmıyo ki. Sadece zamanla biraz açılıoyo. Ama boyatma :) son fotonda çok begendim.

Hiç akmıyo ki. Sadece zamanla biraz açılıoyo. Ama boyatma :) son fotonda çok begendim.

Şuan çok garip bi ruh hali içindeyim :) yüzyüze görmekte lazım öyle daha iyi yorum yapılıyor. burada fotografla anca bu kadar gösterebiliyorum ama. biraz dursun o zaman bi 10 15 gün sonra hem biraz yıkandıkca akar hem üstünden zaman geçer belki biraz koyulturum aralarına ek kahve ile. ya da dediğin gibi küllü kumral. yadaa bi delilik yapıp koyu wamp bi renk olabilir de. yaz geldi yaz renkleri değil cikolata kahveler.

canım vallahi içime su serptin. :)

Alternatif ne önerirsiniz oryel üstüne bişey yaptırmak yakar mı. Yada boya tutae mı yoksa hemen aşttaki sarılar cıkar mı

Aynı durumdayım.:)) Canım bence gayet iyi ama biliyorum kim ne derse desin insan kendi güzel görmeyince olmuyor.benim saçım aynen senin şuanki saçım gibiydi.beb hamile olduğum için boyatmamıştım kendi saçım ve alttaki boya vardı.aynen senin şu halin gibi.birkaç doktor boyatabilirsin deyince röfle yaptırayım dibe dokunmasınlar emziriyorum dedim saçımı bi açtı ki o ne resmen gel diyen bi sarı:) çok acayip bi renk.ağla ağla perişan oldum.hem çocuğuma kimyasal gitti hem de ben böyle nasıl çıkcam insan içine diye.sabahı zor ettim başka bir yerde koyu bir renge boyattım o da tutmadı şu renk oldu diyemiyorum adı yok rengin inanki o kadar garip bişey ama o berbat sarıdan iyidir.bu işlemlere iki günde toplam 225 tl param gitti,bebeğime riskli bir süt verdim saçlarım samana döndü taramayı bırak elim girmiyor birisi yolmuş da bırakmış gibi şuan:) iki gündür ağlıyorum resmen depresyona girdim.bebeğime baktıkça kahroluyorum ya toksinler çocuğuma geçtiyse diye halbuki sıkı sıkı da tembih ettim çok kullanma diye.bütün bunları niye anlattım,şuan seninkinin aynısı olan saçımı geri verseler üste bi o kadar daha veririm.ben bıktım bu kuaförler bu kaçıncı.tövbe ettim gitmicem bi daha.bence güzel ama çok rahatsızsan iyi bir boya seç evde kendin boya.ben üç yıldır kendim yapıyordum güvenmediğim için.hem sağlıklı hem güzeldi saçlarım.nacizane benim tavsiyem ikinci bir şok yaşama kendin yap

Bence cok guzel duruyor. Cok hos gorunuyorsun.
Degistirme sakin. Zamanla gozun alisir, rengi de oturur emin ol.
Bi daha boya yapip sacini mahfetme derim.

Dert etme kendine kötü görünmüyor 1-2 yıkamada daha iyi olur gözünde alışır.

Uyanır uyanmaz aynada gördüğüm kişi ben olamam. Çok çirkin ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…