arkadaşlar meraba ben orkidin yaprak pamuksusundan kullanıyorum her neyse gelelim konuya arkadaşlar bugün kilodumu bir çıkarttım bildiğiniz sarı adet görmüşüm ya ! Yani akıntı demek az gelir . Ben adet günüm yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum . Zaten adetim düzensiz 15 günde bir hastayım . bide vajinam acıyo \ kaşınıyo şimdiden sağolun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sarı akıntı
- Konu Sahibi rumus3
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- sarı akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
arkadaşlar meraba ben orkidin yaprak pamuksusundan kullanıyorum her neyse gelelim konuya arkadaşlar bugün kilodumu bir çıkarttım bildiğiniz sarı adet görmüşüm ya ! Yani akıntı demek az gelir . Ben adet günüm yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum . Zaten adetim düzensiz 15 günde bir hastayım . bide vajinam acıyo \ kaşınıyo şimdiden sağolun
Mantar başlangıcı olabilir cnm sakın günlük ped kullanma onlarda sebep oluyor
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Mantar ya da enfeksiyon. Bunu onlemek icin vajinani yakidiktan sonra iyi kurulamalisin islak birakmamalisin. buyuk abdestini yaptiktan sonrada onden arkaya dogru silmelisin. Tabi sen once teshisi koymak icin doktora gorun o sana Tadavin neyi gerektiriyorsa once onu uygula. Benim anlattigim bi daha ayni seyi yasamaman icin . Gecmis olsun
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Mantar ya da enfeksiyon. Bunu onlemek icin vajinani yakidiktan sonra iyi kurulamalisin islak birakmamalisin. buyuk abdestini yaptiktan sonrada arkadan one dogru silmelisin. Tabi sen once teshisi koymak icin doktora gorun o sana Tadavin neyi gerektiriyorsa once onu uygula. Benim anlattigim bi daha ayni seyi yasamaman icin . Gecmis olsun
Arkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
pardonn dogruuu duzeltiyimm. :)tesekkurlerArkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı
- 27 Şubat 2014
- 86
- 40
- 48
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız anlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Arkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı
Son düzenleme:
- 27 Şubat 2014
- 86
- 40
- 48
Yok arkadaşım sen doğru demişsin önden arkaya doğru silinmeli diyerek. Diğer arkadaş tam tersi arkadan öne diyerek yanlış yönlendirmişpardonn dogruuu duzeltiyimm. :)tesekkurler
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız amlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Keşke sizde iyice okusaydiniz arkadaş düzeltti yazdığını sağolsun o yüzden şuan doğru yazıyor zaten
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Yok arkadaşım sen doğru demişsin önden arkaya doğru silinmeli diyerek. Diğer arkadaş tam tersi arkadan öne diyerek yanlış yönlendirmiş
Benim alinti yaptığım kismi okuyabilirsiniz orda eski hali var
- 27 Şubat 2014
- 86
- 40
- 48
Pardon çok özür dilerim. Utandım şimdiBenim alinti yaptığım kismi okuyabilirsiniz orda eski hali var
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Pardon çok özür dilerim. Utandım şimdi
Önemli değil
öyle mii bi de kokulusu benimki neyse artık kullanmam çok sağol :)Mantar başlangıcı olabilir cnm sakın günlük ped kullanma onlarda sebep oluyor
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
öyle mii bi de kokulusu benimki neyse artık kullanmam çok sağol :)
Evet cnm dr tavsiyesiyle biraktim bende çok zararliymis mantar ve bu tür enfeksiyonlarin ilk sebeplerinden biri
Mantar ciddi bişey midir peki şimdi üzüldümEvet cnm dr tavsiyesiyle biraktim bende çok zararliymis mantar ve bu tür enfeksiyonlarin ilk sebeplerinden biri
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Mantar ciddi bişey midir peki şimdi üzüldüm
Bebek istediğin zaman biraz skinti olur cnm enfeksiyon gibi işte tedavi edilmezse ilerler, gebeligi engeller vs ama ilaçla hemen gecicek bisey sadece sabirla dikkat etmen lazim iç çamaşırlarını sürekli ütüle, hergün değiştir mutlaka falan hemen faydasını görürsün inşh.