• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı akıntı

rumus3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
20
5
86
30
arkadaşlar meraba ben orkidin yaprak pamuksusundan kullanıyorum her neyse gelelim konuya arkadaşlar bugün kilodumu bir çıkarttım bildiğiniz sarı adet görmüşüm ya ! Yani akıntı demek az gelir . Ben adet günüm yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum . Zaten adetim düzensiz 15 günde bir hastayım . bide vajinam acıyo \ kaşınıyo şimdiden sağolun

arkadaşlar meraba ben orkidin yaprak pamuksusundan kullanıyorum her neyse gelelim konuya arkadaşlar bugün kilodumu bir çıkarttım bildiğiniz sarı adet görmüşüm ya ! Yani akıntı demek az gelir . Ben adet günüm yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum . Zaten adetim düzensiz 15 günde bir hastayım . bide vajinam acıyo \ kaşınıyo şimdiden sağolun

Mantar başlangıcı olabilir cnm sakın günlük ped kullanma onlarda sebep oluyor

Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi canım kaşıntı ve acı da var diyorsun dr görün geçmiş olsun

Yüksek ihtimal mantar canım dr ye gitmem gerek

Mantar ya da enfeksiyon. Bunu onlemek icin vajinani yakidiktan sonra iyi kurulamalisin islak birakmamalisin. buyuk abdestini yaptiktan sonrada onden arkaya dogru silmelisin. Tabi sen once teshisi koymak icin doktora gorun o sana Tadavin neyi gerektiriyorsa once onu uygula. Benim anlattigim bi daha ayni seyi yasamaman icin . Gecmis olsun

Mantar ya da enfeksiyon. Bunu onlemek icin vajinani yakidiktan sonra iyi kurulamalisin islak birakmamalisin. buyuk abdestini yaptiktan sonrada arkadan one dogru silmelisin. Tabi sen once teshisi koymak icin doktora gorun o sana Tadavin neyi gerektiriyorsa once onu uygula. Benim anlattigim bi daha ayni seyi yasamaman icin . Gecmis olsun

Arkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı :KK57::KK52:

Arkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı :KK57::KK52:
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız anlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız amlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

:KK70:
Keşke sizde iyice okusaydiniz arkadaş düzeltti yazdığını sağolsun o yüzden şuan doğru yazıyor zaten:KK70:

Mantar ciddi bişey midir peki şimdi üzüldüm

Bebek istediğin zaman biraz skinti olur cnm enfeksiyon gibi işte tedavi edilmezse ilerler, gebeligi engeller vs ama ilaçla hemen gecicek bisey sadece sabirla dikkat etmen lazim iç çamaşırlarını sürekli ütüle, hergün değiştir mutlaka falan hemen faydasını görürsün inşh.

Back