kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 284 14 Mart 2023 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #41 Ben 5+2de gordum. 21 subat hamile oldugumu ogrendim batin ertesi gunu. 6 martta usm baktirdim aysegul aaa .!.: Pozitifi gördükten ne kadar sonra gördünüz :) hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla...
Ben 5+2de gordum. 21 subat hamile oldugumu ogrendim batin ertesi gunu. 6 martta usm baktirdim aysegul aaa .!.: Pozitifi gördükten ne kadar sonra gördünüz :) hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla...
E Eylueylul1148 Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2022 231 40 24 18 Mart 2023 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #42 kendimdebilmiyorum .!.: Ben 5+2de gordum. 21 subat hamile oldugumu ogrendim batin ertesi gunu. 6 martta usm baktirdim Genişletmek için tıkla... Akıntınızın yapısı nasıl oluyordu katı ve sümükümsü gibi miydi
kendimdebilmiyorum .!.: Ben 5+2de gordum. 21 subat hamile oldugumu ogrendim batin ertesi gunu. 6 martta usm baktirdim Genişletmek için tıkla... Akıntınızın yapısı nasıl oluyordu katı ve sümükümsü gibi miydi
A asya777 Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2023 159 65 27 17 Nisan 2023 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #43 onbirmayis .!.: Şuan aynısı bende var Tabi gebelik yok henüz ve bunun belirti olduğunu düşünmek istiyordum umarım öyledir .. Genişletmek için tıkla... Canım hamile misin ? Bende senle aynı şeyler yaşıyorum şuan merak ettim
onbirmayis .!.: Şuan aynısı bende var Tabi gebelik yok henüz ve bunun belirti olduğunu düşünmek istiyordum umarım öyledir .. Genişletmek için tıkla... Canım hamile misin ? Bende senle aynı şeyler yaşıyorum şuan merak ettim
onbirmayis Güzel günler çok yakın 🌤 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 5.204 2.936 18 Nisan 2023 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #44 asya777 .!.: Canım hamile misin ? Bende senle aynı şeyler yaşıyorum şuan merak ettim Genişletmek için tıkla... Maalesef değilim Her ay olduğu gibi bu aydan umutluyum Allahın izniyle
asya777 .!.: Canım hamile misin ? Bende senle aynı şeyler yaşıyorum şuan merak ettim Genişletmek için tıkla... Maalesef değilim Her ay olduğu gibi bu aydan umutluyum Allahın izniyle
A asya777 Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2023 159 65 27 18 Nisan 2023 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #45 onbirmayis .!.: Maalesef değilim Her ay olduğu gibi bu aydan umutluyum Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... İnşallah allahım sağlıkla nasip eder
onbirmayis .!.: Maalesef değilim Her ay olduğu gibi bu aydan umutluyum Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... İnşallah allahım sağlıkla nasip eder
N nurhanim06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 1 0 23 25 Ekim 2024 Konu Sahibi kendimdebilmiyorum #46 Kocayaslisiskodunya .!.: merhaba ben de 6+0 haftalık hamileyim, hamileliğimi öğrendigimden beri benim de akıntım var sarı renkte, bazen kötü kokulu oluyo bazen hiç kokusuz, koyu sarı değil ama açık Genişletmek için tıkla... Merhaba ben yeni katıldım da ben adetimin son günü ilişkiye girdim sonra iki gün birdaha girdim sarı suylu akıntı geldi hamilelik belirtisi mi ?
Kocayaslisiskodunya .!.: merhaba ben de 6+0 haftalık hamileyim, hamileliğimi öğrendigimden beri benim de akıntım var sarı renkte, bazen kötü kokulu oluyo bazen hiç kokusuz, koyu sarı değil ama açık Genişletmek için tıkla... Merhaba ben yeni katıldım da ben adetimin son günü ilişkiye girdim sonra iki gün birdaha girdim sarı suylu akıntı geldi hamilelik belirtisi mi ?